PaDouViRuS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Ξεκινάμε από τα βασικά, αύριο στη σχολή μου παραδίδουμε πτυχιακές και όποιος δεν την παραδώσει τον πούλο για ένα εξάμηνο... Ο κολλητός μου έκανε την πτυχιακή του στον PC μου και χθες καθώς γράφαμε την τελευταία σελίδα (!!!) ο υπολογιστής κόλλησε, κάνω restart και από εκεί και μετά δεν μπορώ να ανοίξω το αρχείο, μου λέει ότι το word αντιμετώπισε σφάλμα!!! Στο μενού ''άνοιγμα'' του word χρησιμοποίησα το ''ανάκτηση κειμένου'' και το ''άνοιγμα και επιδιόρθωση'' αλλά τίποτα, το ,άνοιξα με το wordpad άλλα μου βγάζει κάτι ακαταλαβήστικα, ξάναεγκατέστησα το office άλλα πάλι τίποτα... Μια βοήθεια επειγόντως γιατί το back up που έχουμε είναι πολύ παλιό και δεν προλαβαίνει με τίποτα για αύριο..
RedKostas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα, 2 πρόχειρα πραγματάκια τα οποία θα έκανα. α. αντιγραφή το αρχείο και άνοιγμα από άλλο υπολογιστή β. δοκιμή του Openoffice μήπως και ανοίξει από εκεί Αν σκεφτώ και κάτι άλλο θα Postάρω. Κώστας
platongr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Άλλη μία φορά επιβεβαιώνετε ο νόμος του murfy.... Το βράδυ που θα θέλεις να την εκτυπώσεις θα δεις ότι σου τελειώνει το μελάνι
lianna Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Συμφωνω με τον "Red Kosta" Aντιγραφή το αρχείο και άνοιγμα από άλλο υπολογιστή Δοκιμασε na to onomasis alios kai anixte to meso word pali elpizo na dulevi
PaDouViRuS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Gv δεν έχω που να το ανεβάσω, γράφει ότι το Word εμφάνισε πρόβλημα κατά το άνοιγμα του αρχείου και μου προτείνει να διοκιμάσω κάτι πράγματα που δεν πίανουν, Red kosta το άνοιξα σε άλλο Η/Υ και τίποτα, το Openoffice δεν γνωρίζω τι είναι.. Platongr μελάνι έχω φίλε μου, δεν είναι αυτό το πρόβλήμα...:0) Lianna του έκανα μετονομασία αλλα τίποτα... Κανένα προγραματάκι για recovery κειμένων δεν γνωρίζετε;;;;
yannis27gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 ..το Openoffice δεν γνωρίζω τι είναι.. http://www.openoffice.org/ Δωρεάν office. Δοκίμασε το, αξίζει τον κόπο!!
yannis27gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Episis, des edo: http://www.cimaware.com/main/products/wordfix.php ena word recovery programma. De se afhnei na to soseis alla isos se afhnei na kaneis copy-paste Allios, psakse sto google gia "word recovery" exei poly yliko.
Giannnni Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, άλλη φορά θα ξέρεις να πατάς το κουμπάκι Save του word λίγο πιο συχνά...
random Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Τον έφτιαξες τώρα. εύγε! Να τον καλέσουμε σε κηδεία να μας πεί "και του χρόνου" @PaDouViRuS αν θες να μου στειλεις private message ,θα σου δώσω το mail μου να μου το στειλεις να το δώ.
Dvs Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Koita na deis ama exei tipota hidden arxeia , ta temporary arxeia poy dimiourgei to word... kane copy olo to fakelo se allo simeio oste na exeis ta tmp atikta allou (an iparxoun) Dokimas ena ta anoixeis me to word (ta tmp an iparxoun AFOU TA EXEIS KANEI BACKUP) Poli travigmeno senatio: pare ena data recovery programma kai kane recovery ton disko , vres ta temporary files pou dimiourgise kai des ti mporeis na kaneis... kali tixi an kai dikola to vlepo....
wizard Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δοκίμασε ακόμα και με το wordpad. Η καλύτερη λύση είναι αυτή που σου έγραψε ο Dvs.
PaDouViRuS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Yiannis27gr thank's για το site, αν και δεν βλέπω κανένα πρόγγραμα recovery το κατεβάζω... Giannnni το έκανα save, σαν αρχείο δεν δουλεύει.. Random το αρχείο είναι 26ΜΒ, φαντάσου μια εργασία 200 σελίδες με 150 είκονες... Πάμε στο ζουμί, το έκανα recovery με το easy recovery αλλά δεν μου βγάζει τις εικόνες οπότε πάλι την κάτσαμε γιάτι εκεί είναι το ζόρι... Καμία ιδέα;;;
PaDouViRuS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Gv είχα τρία αρχεία Word και μου έβγαλε 2 αρχεία tmp αλλά είναι τα παλία back up που είχα... Το τελικό αρχείο δεν μου το εμφανίζει καθόλου...
PaDouViRuS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Παίδες ανοίγουμε μπουκάλια στα μπουζούκια!!!!! Λοιπόν είχε ένα αρχείο στον φάκελο της πτυχιακής που δημιουργήθηκε τα ξημερώματα που κόλλισε το pc. Είχε ονομασία ~WRA0003.wbk,καμία σχέση με το όνομα της πτυχιακής, με εικονίδιο 2 σελίδες ένα βελάκι ανάμεσα και ένα μικρό λογότυπο του Word, και τυχαίνει να περιέχει την εργασία! Μέσα στον πανικό ούτε καν σκέφτηκα να το ανοίξω όλη μέρα... Α, Ρε Microsoft, για τα πάντα σκέφτεσαι εκτός από το να φτιάξεις καλά προγράμματα!!! Παιδία σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβούλες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.