theodorgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 γεια σας ειμαι ο Θοδωρης εχω ενα λαπ τοπ που το πηρα στη Γερμανια και το μοιραζομαι εδω στην Ελλαδα με εναν γερμανο. μερικες φορες οταν κατεβαζω ενα προγραμμα στα ελληνικα βγαινει στα αλλαμπουρνεζικα. τι μπορω να κανω χωρις να αλλαξω το συστημα? σας ευχαριστω ολους απο τωρα. Θοδωρης.
offtime Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Γίνε λίγο πιο σαφής. Το πρόβλημα εμφανίζεται στον τίτλο του αρχείου που πάς να κατεβάσεις; ή όταν εγκαταστήσεις μια εφαρμογή ελληνική, κάποιοι από τους τίτλους δεν βγαίνουν σωστά;
theodorgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 εχεις δικιο με το ''σαφης'' αλλα ειμαι πολυ νεος στους Υ/Η συν το προβλημα των δυο γλωσσων. στην εγκατασταση ειναι το προβλημα.
paparoupas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Βαλε ως επιλογη γλωσσας για τα non-unicode προγραμματα, ελληνικα.
dpolal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Πρέπει να αλλάξεις τα regional settings και να το βάλεις στα ελληνικά. (από το control panel)... ΑΛΛΑ έτσι πιθανών να έχουν πλέον πρόβλημα οι γερμανικές εφαρμογές...
avid Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 πανε start\control panel\regioanal and language options\advanced βαλε greek και μην ξεχασεις να τσεκαρεις apply all settings...
palawiaris Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Kάνε όπως σου λένε τα παιδιά και δεν θα έχεις πρόβλημα στις γερμανικές και ελληνικές εφαρμογές.Και εγώ γερμανικά ΧΡ έχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.