Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω driver για bluetooth BT300

TheoV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω driver για bluetooth BT300.Δεν έχω βρεί τίποτα.Μίπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων

Δημοσ.

Αν αυτό που λες είναι bluetooth dongle για σύνδεση στη USB θύρα όλοι οι drivers που θα βρεις στο ίντερνετ κάνουν.

Πχ εγώ έχω μιας εταιρίας που ούτε που θυμάμαι πως τη λένε και κατέβασα τους drivers της epox. Παντού ο ίδιος generic driver είναι.

****Πάντως αν έχεις SP2 θα σε παιδέψει λίγο το πράγμα μέχρι να καταφέρεις να το εγκαταστήσεις καθώς τα win προτιμούν τον Microsoft shitty driver που μας ήρθε μαζί με το SP2 παρά τον driver της μαμάς Widcomm

Δημοσ.

ναι απλά αν θυμάμαι καλά πρέπει να τον "ξεκλειδώσει" γιατί π.χ ο driver της gigabyte den κανει setup με άλλα dongles κλπ.Μέσα στο btwusb.inf λέει τα devices. msi_bluetooth_software1.4.3.4 είναι μια καλή έκδοση που μου δούλευε σωστά.Τι συσκευή είναι αυτή γιατί εμένα μου την εμφανίζει το search σαν wifi printer adapter..

Δημοσ.

τι να σου πω ρε ψαρά, πάει καιρός βέβαια αλλά δε θυμάμαι να χρειαζόταν να κάνω τίποτα για να ξεκλειδώσει...

Δημοσ.
κατέβασα τους drivers της epox

Αν έβαζες στο google "epox" θα διάλεγες site και πηγαίνοντας εκεί θα μπορούσες πηγαίνοντας στην ενότητα downloads να κατεβάσεις ότι θες. Τέλως πάντων αν δε μπορείτε να κάνετε ακόμα και αυτό το στοιχειώδες ψάξιμο τι να πω. Ο driver βρίσκεται στο τέρμα αυτής της σελίδας

http://www-old.epox.nl/english/support/wireless/wireless.htm#widcomm

Δημοσ.

Η Λέξη "ξεκλειδώσω" συνήθως συνεπάγεται κακά πράγματα στο insomnia (και ακόμα και στους drivers αν μια εταιρία εγκαθιδρύσει περιορισμούς νομικά δε δικαιούμαστε να τον προσπεράσουμε). Οπότε εγώ προσωπικά απο δω και πέρα δε μπορώ να βοηθήσω. Πάντως αν ψάχτεις λίγο στο internet ο τρόπος ξεκλειδώματος (τον οποίο και έψαξα καθαρά απο περιέργεια) είναι υπόθεση ενός γρήγορου search

Δημοσ.

kano install enan apo tous drivers pou mou eipes.Ola kala Ala stin diaxeirisi siskeuon mou vgazei bluetooth all kai usb device opo den exei driver kai einai me thaumastiko ti na kano.

Plz help

Doste odigies.

P.S Signomi gia to priksimo

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το HP BT300 είναι wireless printer adapter για ορισμένους εκτυπωτές της HP. Δεν κάνει για PC. Οι εκτυπωτές αυτοί έχουν ένα USB port που συνδέεις το dongle επάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...