vpateri Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Καλησπερα μήπως ξρέετε αν μπορώ να ενοποιήσω δυο φακέλους εισερχομένων και εξερχομένων μυνημάτων από δύο υπολογιστές? πρόκειται για τον υπολογιστή της δουλείας και του σπιτιού πολλά από τα mail μου τα κατεβάζω στη δουλειά με αποτέλεσμα τα μισά να είναι σε αυτό τον υπολογιστή και τα μισά σπίτι ξέρω πως να εντοπίσω και να αντιγράψω το αρχείο των mail μου αλλά δεν ξέρω πώς να κάνω πλέον τα δύο αρχεία να φαίνονται σαν ένα σε έναν πλέον υπολογιστή ευχαριστώ
random Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 1os tropos: outlook express, menu file, import, messages select program.. oe6, import mail from an oe store directory... select folder. ---- 2os (gia na epilekseis ti metafereis): sto pc1, outlook, epilegeis ta mail pros metafora... drag n' drop se ena folder tou windows explorer (ta metatrepei se .eml files), ta pairneis se ena rar/usb/cd, sto pc2. sto pc2, epilegeis ta eml files apo win explorer, drag n' drop se ena Outlook folder
GrMikeD Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 prepei na xrisimopoiiseis IMAP protokolo gia na to petuxeis auto pou zitas. Aparaititi proipothesi einai na to upostirizei o mail server tis etairias. Rwta ton administrator..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.