Προς το περιεχόμενο

Πώς θα συνδέσω πολλά περιφερειακά σε ένα UPS;


panoscorfu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω την βοήθεια σας στο εξής ζήτημα. Έχω ένα UPS Mustec 800VA στο οποίο θέλω να συνδέσω τα εξής:

1) PC Amd sepron 2600 64 bit με ένα δίσκο 80gb κάρτα γραφικών on board 512 μνήμη και τροφοδοτικό 350w.

2) Οθόνη LG TFT 19’’

3) Netmod

4) Πολυμηχάνημα HP 3115 (νομίζω)

5) Fax Panasonic

6) Τηλέφωνο σταθερό και ασύρματο

Τα μηχανήματα βρίσκονται σε κάποια απόσταση μεταξύ τους εντός του ίδιου χώρου.

Η ερώτηση είναι αν κατά πρώτων το UPS αντέχει αυτό το φορτίο και αν ναι πώς να συνδέσω πολύπριζα στο UPS; Ένα μεγάλο σε μια υποδοχή από τις τρεις που διαθέτει ή τρία μικρά με μοιρασμένο φορτίο. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μπορέις να τα συνδέσεις όλα στο UPS χωρίς πρόβλημα. Καλό θα ήταν όμως να αφήσεις το πολυμηχάνημα εκτός.

Σύνδεσέ τα όπως σε βολεύει. Είτε όλα μαζί σε μια είτε μοιρασμένα, είναι το ίδιο πράγμα. Οι πολλές υποδοχές είναι για ευκολία άμα έχεις πολλά καλώδια.

Προσοχή όμως. Δε γνωρίζω για το συγκεκριμένο ups αλλά είναι πιθανό οι υποδοχές που έχει για εξόδους να μην κάνουν όλες την ίδια δουλειά. Μια από αυτές μπορέι να δίνει τάση κατευθείαν από το δίκτυο (όταν δλδ πέσει το ρεύμα σπίτι σου να μην έχει τάση). Σε αυτή την υποδοχή συνδέονται περιφεριακά που δεν χρειάζεται να προστατεύονται από διακοπή ρεύματος.

Δημοσ.

den nomizo na exeis provlima .Kai ego pano kato ta idia exo syndesei se xamilotero ups kai ola einai ok .to pos tha ta syndeseis den paizei rolo apo oso gnorizo .Ego exo se mia ypodoxi to pc stin alli tin othoni stin alli ena polimprizo pou exo valei pano tis alles syskeyes ( tilefona ixeia scaner modem ektypoti etc etc )

Δημοσ.

Kαλό είναι να αποφεύγονται οι εκτυπωτές να μπαίνουν πάνω σε UPS...

Ειδικά οι laser είναι ότι χειρότερο.

Εξάλλου σε περίπτωση διακοπής νομίζω ότι προέχουν άλλα πράματα από μια εκτύπωση ή ένα σκανάρισμα.

 

 

Επίσης όσο περισσότερες συσκευές έχεις επάνω τόσο γρηγορότερα θα αδειάσει το ups σε περίπτωση διακοπής.

Καλό θα ήταν να έχεις τις απολύτως απαραίτητες επάνω του, αυτές δηλαδή που πρέπει να τροφοδοτούνται με ρεύμα (π.χ. pc+οθόνη, τηλέφωνο) και άσε τις υπόλοιπες είτε κατευθείαν στο ρεύμα είτε στην προστατευμένη έξοδο του ups (άν έχει τέτοια).

Δημοσ.

Εγώ έχω το MGE 500 και συνέδεσα την οθόνη το tower και ένα πολύμπριζο με 2 εξωτερικούς δίσκους .Εκτυπωτής ,scanner ,ηχεία σε κανονική μπρίζα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...