Προς το περιεχόμενο

crypto adsl router f320

panosru

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exo to router opou anagrafete sto titlo tou topic, protou kano ayto to topic epsaksa gia paromoia problhmata kai brhka kati alla den me bohthise. exo problhma me to azureus mou opoiadhpote port kai na balo apo 49152 eos 65535 alla den ginete tipota. mprospathisa na mpo sto control panel tou router mou alla den eixa prosbash epoikhnonisa me ton internet proveder mou kai mou eipe pos to control panel tou router mou einai klhdomeno kai gia na to kseklhdosoun prepei na tous to sthlo na to kseklhdosoun kai meta na to paro (logo ths douleias mou omos den mporo na to kano ayto giati xreiazomai to internet 24 ores to 24aoro) kai mou eipan episeis pos gia na kanoun kapoia rythmisi pou thelo sto router mou meso tou control panel tou tha yparxei kapoia xreosh (px gia na naoikso thn port tou azureus - 6881). to problhma mou omos den ksero an ofhlete sthn port giati to azureus katebazei alla h taxhthta pou katebazei einai yperbolhka athlia (oxi pano apo 1kb/s eno to idio torrent to dokimasa sto garfeio pou douleyo kai katebaze me 25kb/s ++ .

eyxaristo ek ton proteron.

Δημοσ.

loipon...

ehw to idio modem kai to idio problima!

Parola auta den katalaba pws einai klidomeno to panel tou modem???

Kai poios sou ipe na paraseis apo ekei? i Crypto?

Gia na beis sto panel prepei na grapseis 10.0.0.2 ston explorer sou kai na patiseis enter

Δημοσ.

ayto eksigo parapano, otan ekana syndesh adsl me rotisan an thelo na exo ego thn diaxrhshsh tou router h an thelo na thn exoun aytoi kai epidi ego den anagkastika pote na anoikso ports ktl den iksera pos me to router einai allios ta pramata kai otan xreiastike na anoikso mia port gia to dc++ pao na mpo sto control panel tou router sthn ip opou anafereis sto post sou alla mou bgazei ayto "The page cannot be displayed" to klasiko page pou bgazei o ie otan den entopizei kapoion proorismo phra thlefono sthn sparknet apo thn opoia phra thn syndesh kai to router kai mou eipe pos gia na paro thn diaxhrhsh tou router prepei an to epistrepso kai meta na to ksanaparo.

Δημοσ.

shmiosh: sto proto post anafero pos h sparknet mou eipe pos prepei na pao ekei to router mou kai meta na to paralabo, kati tetoi den ysiei apo biasyni egrapsa katheythian thn sparknet sthn ousia rotisa kapoion pou exei syndesh sparknet, zhto sygnomh gia opoion thyxtike gia to parapano. epoikhnonisa me thn sparknet kai ola htan ena mail esthla zhthsa thn diaxhrhsh tou control panel kai tora perimeno na thn paro. elpizo na lythei to problhma an anoikso tis prots.. giati an einai na exo adsl kai na katebazo me 5 - 6kb asto kalytera lol

Δημοσ.

basika kai egw pou ehw anoixi kai kala ta ports pali me 5-6 katebazw apo ta torents. De xerw ti paizei(kai de fenete na xerei kaneis edw)

gia to control panel epikoinonise kalitera me tin crypto ti deftera 09.00-17.00 (210.61.22.513) an kai me emena den itan kai toso exipiretikoi

Δημοσ.

ok ton phra ton elenxo tou control panel tou router mou tora psaxnomai na kano tis rythmiseis gia to azureus mpas kai ginei tpt giati apo to grafeio to idio torent to katebazo me 35 - 40kb/s kai spiti katebazo me 5 - 6kb/s

Δημοσ.

re paidia eleos oO den anoigei h port

ID : 4

Public Port - Start : 6881

Public Port - End : 6881

Private Port : 6881

Port Type : TCP

Host IP Address : 217.171.49.228

ayta einai te settings pou ebala ekana kai save&restart ekane save ekane restart ola kanonika alla akoma mou bgazei to azureus:

Testing port 6881 ... NAT Error

Δημοσ.

IP Address : 217.171.48.55 <--

Subnet Mask : 255.255.255.0

MAC Address : 00:06:4F:1F: D8:59

den iksera poia ip na balo kai ebala ayth...

anyway pos mporo na anoikso thn 6881 port gia ton azureus?

Δημοσ.

to avatar les h to signature?

sto avatar prepei na einai oi diastaseis: 80x80 kai megethos 19.5kb

sto sig me kodika tou forum:{img} to link gia thn eikona edo {/img}

anti gia "{" bale "[" kai anti gia "}" bale "]"

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...