rasmi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Ρασμι μην τσακωθεις ποτε με τον αντρα σου ή με καποιο αλλο συγγενικο σου προσωπο .. Ούτε κι εγώ ...μου το εύχομαι...Το καλοπροαίρετο... χιούμορ είναι πάντα καλοδεχούμενο!!!! Σ'ευχαριστώ..Πασχαλιά!!!Αλλά ξέρω πως όχι μόνο εγώ αλλά και οποιοσδήποτε άλλος να βρεθεί στην...''θέση μου''(Θεός φυλάξει..)..Θα τον ''αγκαλιάσετε'' έστω και με ...λίγη ''γκρίνια''!!!!Όταν δεν έχεις κάποιον να μοιραστείς... Τέλος πάντων..Όχι άλλα ψυχοπλακώματα!!! ΖΗΤΩ ΤΟ ''INSOMNIA''!!!!KAI ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ!!!! Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ,σε όλους σας!!!! :grin:
paschalia Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Καταλαβαινω τι λες και εχω περασει απο εκει που εισαι , αλλα θελω να πιστευω οτι δεν ειχα τοσο υπερβολικες αντιδρασεις (λεμε τωρα ) και αν ειχα ( δεν μπορω να με αξιολογησω εντελως ) υπηρχαν πολλοι που φροντιζαν ( ειτε γνωστοι ,ειτε αγνωστοι) να μου περιορισουν την ταση μου να υπερβαλλω .
rasmi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Καταλαβαινω τι λες και εχω περασει απο εκει που εισαι , αλλα θελω να πιστευω οτι δεν ειχα τοσο υπερβολικες αντιδρασεις (λεμε τωρα ) και αν ειχα ( δεν μπορω να με αξιολογησω εντελως ) υπηρχαν πολλοι που φροντιζαν ( ειτε γνωστοι ,ειτε αγνωστοι) να μου περιορισουν την ταση μου να υπερβαλλω . Τέλος πάντων...Τέλος καλό ...όλα καλά...!!!!Πιο πάνω λες: ''θελω να πιστευω οτι δεν ειχα τοσο υπερβολικες αντιδρασεις'' Πίστεψέ με....και 'γω το ίδιο...''πίστευα''... Πάντως..πλάκα-πλάκα θα ήταν καλό να ανοιγόταν ένα ''forum'',''topic'', (συγχώρεσέ με που δεν γνωρίζω την ακριβή ορολογία) ή όπως αλλιώς το λένε,που να μπορεί κάποιος να εκφράσει το...''πρόβλημά''του!!! Και μιλάμε ΠΑΝΤΑ για το ''INSOMNIA''..έτσι?Και θα δείτε...Δεν είναι...λίγοι...
freskas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Eri peace ! Γραψε λαθος. Αλλα καταλαβα κ' εγραψα τ' αντιστοιχα. Δεν ειχα ορεξη να σε κρινω ομως (για τη διασκεδαση μου εγραψα). Ειχαν καλη εξελιξη τα πραγματα παντως κ' αυτο ειναι πιο σημαντικο (για 'σενα τουλαχιστον) κ' πιο αληθινο μαζι .
rasmi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Eri peace !Γραψε λαθος. Αλλα καταλαβα κ' εγραψα τ' αντιστοιχα. Δεν ειχα ορεξη να σε κρινω ομως (για τη διασκεδαση μου εγραψα). Ειχαν καλη εξελιξη τα πραγματα παντως κ' αυτο ειναι πιο σημαντικο (για 'σενα τουλαχιστον) κ' πιο αληθινο μαζι . Να'σαι καλά ''freskas''Ρε παιδιά...ΕΧΩ κατασυγκηνηθεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!! ΜΕΣΑ από την καρδιά μου το λέω, ειλικρινά... Νιώθω λες και είμαι μέσα σε μια τεράστια αγκαλιά.. Να'στε καλά... Τι ψυχίατρους και ψυχαναλυτές λένε μετά? INSOMNIA...παιδάκι μου!!!!
freskas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Αντε! Σε λιγο να γινει κ' η υπογραφη σου απο : ----------------------------------------------:neutral:
rasmi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Αντε! Σε λιγο να γινει κ' η υπογραφη σου απο : ----------------------------------------------:neutral: Μπορώ ν ' αρνηθώ?Είδη το έκανα!!!! .....ΦΙΛΟΥΡΕΣ ΕΡΗ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.