Προς το περιεχόμενο

πέστε μου ένα τραγούδι...

rasmi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πέστε μου σας παρακαλώ ένα τραγούδι ξένο ή ελληνικό

που θα έκανε το ..''φιλαράκι''

μου να μου ξαναμιλήσει...Δεν μου μιλάει...και...

μου λείπει αφάνταστα!!!Cristina...ξέρω πως είσαι

''ειδική'' σ'αυτό το ''είδος''!!

Περιμένω με αγωνία!!!

Δημοσ.

Έρη... :(

Δεν θα ήθελα να μπω στα προσωπικά σου... Αλλά το θέμα είναι πολύ λεπτό και καμιά φορά δεν είναι αρκετό ένα τραγούδι για να φέρει κάποιον πίσω... :(

Παρ' όλ' αυτά, ένα τραγούδι που για μένα είναι ιδιαίτερο πολύ (χωρίς να υπάρχει κάποιος συγεκριμένος λόγος... απλώς με συγκινεί τρομερά η μουσική και ο στίχος του...),

είναι το «For You» των Triumvirat.

Ένα ακόμα που ίσως να τον συγκινούσε είναι το «Losing You» των Dream Evil... (Μόνο που που απευθύνεται σε γυναικείο πρόσωπο...)

Το ακούω τώρα... Μα τί απίστευτο τραγούδι...; :cry:

Δημοσ.

Xμμμμ,έσκαψα λίγο στα oldies δεκαετίας 80-90 κυριότερα και βρήκα

-Maggie Reilly - Every time we touch

-Roxette - Listen To Your Heart

-Belinda Carlisle - Leave a light on

Δημοσ.
Έρη... :(

Δεν θα ήθελα να μπω στα προσωπικά σου... Αλλά το θέμα είναι πολύ λεπτό και καμιά φορά δεν είναι αρκετό ένα τραγούδι για να φέρει κάποιον πίσω... :(

Παρ' όλ' αυτά' date=' ένα τραγούδι που για μένα είναι ιδιαίτερο πολύ (χωρίς να υπάρχει κάποιος συγεκριμένος λόγος... απλώς με συγκινεί τρομερά η μουσική και ο στίχος του...),

είναι το «For You» των Triumvirat.

Ένα ακόμα που ίσως να τον συγκινούσε είναι το «Losing You» των Dream Evil... (Μόνο που που απευθύνεται σε γυναικείο πρόσωπο...)

Το ακούω τώρα... Μα τί απίστευτο τραγούδι...; :cry:

Γλυκιά μου Cristina..ΑΝ ήταν κάτι πάρα πολύ ''προσωπικό'',

δεν θα το έβγαζα στον ''αέρα''(ίσως να σου έστελνα προσωπικό μήνυμα για...help)...είπαμε ...''φιλαράκι''...Απλά,να..μου λείπει πάρα πολύ η παρέα του...και δεν καταλαβαίνω που έφτεξα,και δεν μου μιλάει!!! :cry: Τέλος πάντων...Ας είναι καλά...Και πάλι σας ευχαριστώ!!!Θα κοιτάξω και για τα 2 κομμάτια...

Δημοσ.

Aφού δεν σου μιλάει, κάνε ένα τηλέφωνο και ζήτα εξηγήσεις εδώ και τώρα... Παρόμοια περίπτωση έτυχε και σε μένα πάμπολες φορές από έναν κολλητό και επειδή αυτά δεν μου αρέσουν πάντα του ζητούσα εξηγήσεις. Και μετά όλα μέλι-γάλα. Οι περισσότερες παρεξηγήσεις προέκυπταν από λάθος πληροφορίες που έπιανε μέσω ...'σπασμένου τηλεφώνου'!

Πάντως τα τραγούδια όπως αναφέρθηκε και απ'τους προλαλλήσαντες δεν πιάνουν τόπο συνήθως, μόνο οι καθαρές εξηγήσεις!

Αφιέρωσε και το ''That's What Friends Are For'' - Dion Warwick, Elton John, Gladys Knight & Stevie Wonder, πρόσθεσε και το 'Φιλαράκι' της Σοφίας Βόσου και ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους!!!Εσείς συνεχίστε να με ''οπλίζετε''και 'γω θα ''πυροβολώ''....

Που θα πάει?Μπορεί να τον...''συγκινήσω''...

Και ντουβάρι να'ναι...θα πέσει!!!(Πλάκα κάνω,όχι τίποτ'άλλο,μπορεί να το δει!!!)

Δημοσ.
Σας ευχαριστώ όλους!!!Εσείς συνεχίστε να με ''οπλίζετε''και 'γω θα ''πυροβολώ''....

Που θα πάει?Μπορεί να τον...''συγκινήσω''...

Και ντουβάρι να'ναι...θα πέσει!!!(Πλάκα κάνω' date='όχι τίποτ'άλλο,μπορεί να το δει!!!)[/quote']

Αν όχι, μπορείς να βγείς σε αυτές στον Alpha το μεσημέρι :P [ roflmao ]

Δημοσ.

rasmi ψυχραιμια,

κατσε μερικες μερες χωρις να μιλησετε (αφου αναγκαστικα αυτο γινεται),

σ' αυτο το διαστημα η δικια σου, θα βρει το χρονο να σκεφτει, να ξεαγχωθει κ' γενικα ν' αποβαλει οτιδηποτε ασχημο εχει μεσα της κ' δημιουργησε αυτη την κατασταση.

(εσυ στο μεταξυ διαστημα, πιασε τον εαυτο σου κ' αναρωτησου τι θελεις σαν ελευθερος ανθρωπος απο σενα κ' απο 'κεινη - αν θελεις να συνεχισεις κατι ή απλα ειναι το ξεβολεμα της στιγμης...υπαρχουν παντου πορτοκαλιες αρκει να εχεις 3D glasses... :))

Αν μετα απο αυτες τις μερες (ποσες εξαρταται απο 'σενα), δε σε 'χει παρει τηλεφωνο (παιζει κ' αυτο :)),

χτυπα εσυ 1. Δε χανεις τπτ με το τηλεφωνο (στη χειροτερη να ειναι αναπαντητη).

Μετα βλεποντας κ' κανοντας (να μπορεις να κανονισεις καφε εξω μερα, εισαι σε καλο δρομο, ακομα καλλητερα κανα παρκο, στη φυση κοντα δλδ)

Κ' προσοχη! Στην 1η(μετα το break) συναντηση δε μπαινεις σε ζητηματα σχεσης, μπλα... σα να μην υπαρχουν. Το καλητερο που εχεις να κανεις ειναι ν'απολαυσεις τη στιγμη σαν να βγηκατε για 1η φορα κ' να γελας μ' οτι και να γινει, εχουμε χρονια ακομα κ' η αναλογια εχει αρχισει σοβαρα να ειναι με το μερος μας :)

Δε παιζω με τον πονο σου, μια ιδεα ειπα (κ' free of charge :))

Δημοσ.

Να μη σε απογοητεύσω αλλά αν σε κάποιον δε μίλαγα και αντί για οτιδήποτε άλλο μου έβαζε τραγούδι, το πιθανότερο θα ήταν να έπεφταν τα εικονοστάσια σε μια απόσταση 666 ναυτικών μιλίων απο τα καντήλια που θα του έριχνα...

Υπ' αυτή την έννοια ναι θα κατάφερνε να με κάνει να του μιλήσω αλλά όχι όπως αυτός θα ήθελε...

Και σόρρυ για το παρακάτω offtopic σχόλιο αλλά πρέπει να γίνει, είναι θέμα ηθικής τάξεως

@billpeppas. Βάση ορισμού η ζωή δεν είναι π*****α αλλά καρ***α. Παίρνει προαγωγή απο καρ****α σε π*******α όταν κάτσει και σε μας.

Δημοσ.
rasmi ψυχραιμια' date='

κατσε μερικες μερες χωρις να μιλησετε (αφου αναγκαστικα αυτο γινεται),

σ' αυτο το διαστημα η δικια σου, θα βρει το χρονο να σκεφτει, να ξεαγχωθει κ' γενικα ν' αποβαλει οτιδηποτε ασχημο εχει μεσα της κ' δημιουργησε αυτη την κατασταση.

(εσυ στο μεταξυ διαστημα, πιασε τον εαυτο σου κ' αναρωτησου τι θελεις σαν ελευθερος ανθρωπος απο σενα κ' απο 'κεινη - αν θελεις να συνεχισεις κατι ή απλα ειναι το ξεβολεμα της στιγμης...υπαρχουν παντου πορτοκαλιες αρκει να εχεις 3D glasses... :))

Αν μετα απο αυτες τις μερες (ποσες εξαρταται απο 'σενα), δε σε 'χει παρει τηλεφωνο (παιζει κ' αυτο :)),

χτυπα εσυ 1. Δε χανεις τπτ με το τηλεφωνο (στη χειροτερη να ειναι αναπαντητη).

Μετα βλεποντας κ' κανοντας (να μπορεις να κανονισεις καφε εξω μερα, εισαι σε καλο δρομο, ακομα καλλητερα κανα παρκο, στη φυση κοντα δλδ)

Κ' προσοχη! Στην 1η(μετα το break) συναντηση δε μπαινεις σε ζητηματα σχεσης, μπλα... σα να μην υπαρχουν. Το καλητερο που εχεις να κανεις ειναι ν'απολαυσεις τη στιγμη σαν να βγηκατε για 1η φορα κ' να γελας μ' οτι και να γινει, εχουμε χρονια ακομα κ' η αναλογια εχει αρχισει σοβαρα να ειναι με το μερος μας :)

Δε παιζω με τον πονο σου, μια ιδεα ειπα (κ' free of charge :))[/quote']

Έλεος....Ρε παιδιά είπαμε...''φιλαράκι''είναι!!!Όχι..γκ.....ος!!!

και επιτέλους...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ..''Ο RASMI''...ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ....

...Έρη...(πάντως ευχαριστώ!!!)

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους σας!!!

Τελικά σήμερα,μετά από τόσες προσπάθειες το...''φιλαράκι''μου

( και τώρα ΝΑΙ μπορώ να το πω)που τυνγχάνει να είναι η....ΑΔΕΡΦΗ μου, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...μου μίλησε...Είχε αποτέλεσμα η προσπάθεια μου...

Άξιζε τελικά...παρ'όλο που κάποιοι βιάστηκαν να...''βγάλουν'' συμπεράσματα!

Θα μου πείτε..''τα νύχια τους'' θα μύριζαν ότι πρόκειτε για την...αδερφή μου?

Τέλος πάντων..Ε!Είμαστε λίγο ..''ιδιόμορφο'' σόι..

Κια πάλι σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου..ακόμα κι αυτούς που βιάστηκαν να με κρίνουν...ΕRI..

Δημοσ.

Και ένα τελευταίο?

Κάθε τραγούδι έχει την δική του σημασία για τον καθένα...

Γι'αυτό ...''Αγάπα με τις ώρες που μπορείς...''

Ξέρεις εσύ!!!!

Πολλά φιλιά...Εri...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...