rafraf24 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα σας, Πριν λίγες μέρες έκανα αναβάθμιση της γραμμής μου από ISDN σε ADSL 1024 και σήμερα ενεργοποίησα και την συνδρομή μου με οτενετ on dsl 1024. Αγόρασα και ένα modem tornado 801 adsl usb και το πρόβλημα είναι ότι...δεν έχω internet. Και δεν ξέρω τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω. Πήρα και τον οτε αλλά μου είπαν ότι για το συγκεκριμένο Modem δεν ξέρουν να μου πουν. Εν τω μεταξύ το Modem το βρίκσει σαν συσκευή δικτύου στα windows xp και όχι στην κατηγορία Modems. Ξέρει κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Λοιπόν: vpi/vci 8/35 multiplex vc encapulation pppoa Βάζεις το Username & password και λογικά θα είσαι ok. Mήν ξεχάσεις στην σύνδεσή σου να περάσεις το Primary & Secondary Dns της OteNET (πάρε τους τηλέφωνο να στους πούνε).
rafraf24 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Που ακριβώς θα πληκτρολογήσω το user name και Password?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Πρέπει να σου έχει κάπου στο Menu του Router σου το: ISP Parameters for Internet Access ή κάπως έτσι (δεν το ξέρω το δικό σου). Οι παραπάνω ρυθμίσεις είνια γενικές, ισχύουν για όλα τα router στην Ελλάδα.
rafraf24 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δεν συνδέετε με ethernet αλλά μέσω usb. Πάντως εντάξει το κατάφερα, συνδέθηκα, αλλά κάθε φορά που ξεκινάω τον υπολογιστή πρέπει να κάνω dial την εικονική σύνδεση που έφτιαξε, αντί να είναι συνέχεια συνδεδεμένο, περίεργο...
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 DEN EINAI periergo rafraf24.pires adsl modem oxi adsl router.pezei mono me ikonidio auto pou pires kai einai mono usb.einai psilokeftila se eleutheri metafrasi.pezeii mono pppoe bridged .routed den mporei na pexei.
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 to auto reconnect einai gia na xanasindethei ama kopei i sindesi kai oxi na kaneiu automata dial in.
rafraf24 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Κατάλαβα, βλακεία επιλογή δηλαδή το μόντεμ, θα κοιτάξω να πάρω κανά ρούτερ γιατί έτσι δεν γίνετε δουλειά...
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 genikos me ena router tha ise kalimenos tha kanei login mono tou ktl.gia to ti mporeis na pareis exoun anixtei apira themata.
Yabadabado Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 oxi kale create a new connection and in this new connection sa boreseis na kaneis permanent connection without asking you always login and password
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 kai kalitera oxi etoima kits.kalitera na pas esi monos sou na pareis auto pou thes akrivos kai na ise kirile.na einai kati pio normal apo ta etoima ton paketon.to mono sosto router se paketo einai to linksys pou exo dei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.