Προς το περιεχόμενο

Ρυθμίσεις ADSL Μοdem

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Πριν λίγες μέρες έκανα αναβάθμιση της γραμμής μου από ISDN σε ADSL 1024 και σήμερα ενεργοποίησα και την συνδρομή μου με οτενετ on dsl 1024. Αγόρασα και ένα modem tornado 801 adsl usb και το πρόβλημα είναι ότι...δεν έχω internet. Και δεν ξέρω τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω. Πήρα και τον οτε αλλά μου είπαν ότι για το συγκεκριμένο Modem δεν ξέρουν να μου πουν. Εν τω μεταξύ το Modem το βρίκσει σαν συσκευή δικτύου στα windows xp και όχι στην κατηγορία Modems. Ξέρει κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Δεν συνδέετε με ethernet αλλά μέσω usb. Πάντως εντάξει το κατάφερα, συνδέθηκα, αλλά κάθε φορά που ξεκινάω τον υπολογιστή πρέπει να κάνω dial την εικονική σύνδεση που έφτιαξε, αντί να είναι συνέχεια συνδεδεμένο, περίεργο...

Δημοσ.

DEN EINAI periergo rafraf24.pires adsl modem oxi adsl router.pezei mono me ikonidio auto pou pires kai einai mono usb.einai psilokeftila se eleutheri metafrasi.pezeii mono pppoe bridged .routed den mporei na pexei.

Δημοσ.

Κατάλαβα, βλακεία επιλογή δηλαδή το μόντεμ, θα κοιτάξω να πάρω κανά ρούτερ γιατί έτσι δεν γίνετε δουλειά...

Δημοσ.

kai kalitera oxi etoima kits.kalitera na pas esi monos sou na pareis auto pou thes akrivos kai na ise kirile.na einai kati pio normal apo ta etoima ton paketon.to mono sosto router se paketo einai to linksys pou exo dei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...