mjmj Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Εχω βαλει στο pc μου το acrobat reader 7. Ανοιγω ενα Pdf με ελληνικο κειμενο. Παω στην επιλογη file,save as text, και μου εξάγει(μετατρεπει) το Pdf σε αρχειο txt. Ανοιγω το txt και βλεπω...κινεζικα! Εψαξα τις επιλογες του αλλα δεν βρηκα κατι να με βοηθησει. Ξερετε πως μπορω να κανω σωστη εξαγωγη ελληνικο κειμενου απο το pdf σε txt, με την επιλογη save as text?
Megakill Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Ego aplos ekana me anixto to acrobat : Select all kai meta sto notepad paste. An sinexizei na kanei oti nanai elenkse ta fonts toy notepad!
mjmj Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 καλη λυση αυτη. Ποιος ξερει, υπηρχε και στην εκδοση 6(select all-copy-paste)? Παντως Megakill το 'τρικ' δουλευει. Παντως το save as text δεν φαινεται να δουλευει σωστα. Δεν το εχει δοκιμασει κανεις με ελληνικο κειμενο.
Petza Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 save as text twra pou to ekana me to v.7.03 pro doulebei mia xara. isws kati pezei me thn grammatoseira pou einai grammeno to PDF an den exeis thn idia
dtkos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Αν έχεις το Acrobat full οχι μονο το reader τότε το βγάζει σε οτι αρχείο θέλεις. Και φυσικά και το ανάποδο.
mjmj Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Παντως στο reader κατι παιζει με τα fonts μαλλον. Στο ενα pc κανει σωστα και το save as text και το select all-copy-paste(word). Στον αλλο, δεν κανει σωστα ουτε το export ουτε το select all-copy-paste(word). Κινεζικα! Και ρε γαμωτο αντε να βρω τωρα τι φταιει(font). Πχ, ολα τα pdf του Εθνικου Τυπογραφειου(et.gr) μου βγαινουν κινεζικα. Εχει κανεις καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.