mjmj Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Στο επιτραπέζιο dvd player που εχω, εχει τη δυνατοτητα κατα το παιξιμο του dvd, να το παίζει/τρέχει με x2, x3, x4 ταχυτητες. Αυτο το θεωρω πολυ βολικο. Πχ, οταν παρακολουθω ενα προγραμμα που εχω γραψει, οταν ξεκινουν οι διαφημισεις, το βαζω να παει απο την κανονικη x1 ταχυτητα στην x4 και αμεσως φτανω στο σημειο που ξεκινα ξανα το προγραμμα και εχουν τελειωσει οι διαφημισεις. Στο pc μου εχω το powerdvd, και δεν βλεπω να εχει αναλογη δυνατοτητα. Εννοω παιξιμο x2, x3, x4. Ισως να το εχει καπου χωμενο στα μενου, σιγουρα δεν ειναι βολικο. Μεχρι να παω στα μενου θα εχει προχωρησει το dvd, μετα πρεπει να κανω πισωγυρισματα κλπ Θελω να μου πειτε αν υπαρχει καποιος αξιολογος software dvd player που να υποστηριζει και μαλιστα ευκολα(πχ απο το panel) αυτη τη δυνατοτητα.
vagpap Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Το PowerDVD αν δεν κάνω λάθος, έχει αυτή την επιλογή με το knob που έχει. Από εκεί μπορείς να ρυθμίσεις την ταχύτητα αναπαραγωγής με περιστροφή του.
MV_B Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 file gia dokimase to rodaki tou mouse prepei na ginetai.
nautilus7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Αποκλύετε να μην έχει αυτή τη δυνατότητα! Δεν ξέρω όμως πως την επιλέγεις γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Διάβασε τη βοήθεια του προγράμματος. Πάντως το WinDVD που έχω εγώ πάει μέχρι 60x.
mjmj Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Παιδια σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας. Οντως, οπως ειπατε, το powerdvd εχει το στρογγυλο κουμπι που κανει ακριβως αυτη τη δουλεια, αυξανει την ταχυτητα.
qspock Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Επισης με τα κουμπια Page Up/Page Down πηγαινει 5 seconds μπρος/πισω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.