tarrasque Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Όλοι οι λάτρες το περιμέναν έχοντας πάθει παράκρουση :-P Πολλές φήμες, πολλά ονόματα τελικά ανακοινώθηκε το P990 το οποίο είναι κουκλί! Άντε να δούμε πότε θα κυκλοφορήσει και κυριότερο πόσο θα κάνει. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp1_loader&php=php1_10336&zone=pp&lm=pp1&pid=10336 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84555&page=1&pp=20 http://www.infosyncworld.com/news/n/6217.html
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 wow...uber... alla xalara 8a kanei kana 1000riko
tarrasque Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 αν δεν το ρίξουν κάτω 750 δε νομίζω να πολυπιάσει, πλέον υπάρχει ανταγωνισμός πάνε οι εποχές του πρωτοπόρου P800 που δεν ειναι υπήρχαν άλλοι παίχτες ... βέβαια όλα είναι σχετικά με το πότε θα φτάσει στα ράφια... θα δείξει!
gerontas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Αν κρίνω από την κίνηση στο θέμα, μάλλον ...έσκαψε η Sony Ericsson Ας πω τη γνώμη μου, μια και είμαι μάλλον στο κέντρο του Target Group. (Περνάω σχεδόν πάντα από SE σε SE, χρησιμοποιώ το 910, η αναβάθμιση πλησιάζει). Ε, λοιπόν το 910 πήρε ένα χρόνο παράταση ζωής. Ισως αλλάξω γνώμη οταν το δώ, αλλά σαν πρώτες αντιδράσεις: Η μείωση των διαστάσεων της οθόνης είναι σημαντικό μειονέκτημα για τη χρήση που του κάνω. To Quick Office στο sx1 (με αντίστοιχες διαστάσεις οθόνης) υπήρχε για να υπάρχει, το Quicksheet του p910, δουλεύει. Οχι βέβαια για ...εφαρμογή Μισθοδοσίας, αλλά για να στηρίξεις με υπολογισμούς την άποψή σου σ' ένα γεύμα εργασίας και να εκτελέσεις ένα στοιχειώδες what-if, μια χαρά είναι. Οκ, αυξήθηκε η ανάλυση, αλλά το μέγεθος των χαρακτήρων (για μας τους πρεσβύωπες) είναι πιό σημαντικό. Το βάρος και τον όγκο, έτσι κι αλλιώς τ' αποδέχεσαι σε μια τέτοια συσκευή, αλλά μια μικρή μείωση θα ήταν ευπρόσδεκτη. Το βάρος μένει ακριβώς ίδιο, οι δυό διαστάσεις μειώνονται κατά ένα χιλιοστό. Δεν νομίζω να το μιλήσουν για μείωση όγκου, ούτε οι διαφημήσεις της SE. Η αύξηση της εσωτερικής μνήμης είναι πάντα ευπρόσδεκτη, αλλά 80 MB σε σχέση με 64, δεν είναι λόγος ν' αλλάξω κινητό. Στην εξωτερική μνήμη δεν υπάρχουν διαφορές. Η 64 MB που (σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις) θα συνοδεύει το τηλέφωνο δείχνει μόνο την αγωνία της SE να συμπιέσει το κόστος. Ακόμη και για το λιγότερο απαιτητικό (μουσικά και φωτογραφικά) 910 θα ήταν μικρή, το καλύτερο που έχει να κάνει ο κάτοχος του 990, είναι να την προσφέρει στο "Μην πετάτε τίποτα..." του Insomnia. (H Duo Pro των 32 MB, που συνόδευε το 910, ήταν επίσης απαράδεκτη ...τσιγγουνιά, αλλά πριν από ένα χρόνο ήταν άλλες εποχές!) Ανάμεσα στις κάμερες των δύο κινητών δεν υπάρχει σύγκριση. Ωστόσο, η ταπεινή κάμερα του 910 είναι αρκετή για να καλύψει δευτερεύουσες ανάγκες, σαν το πανοραμικό πλάνο στο γήπεδο, την ξαφνική συνάντηση με το φίλο από το στρατό ή το ίνδαλμα των παιδιών, το αναπάντεχο τρακάρισμα με τον παππού που παραβίασε το stop Για πιό απαιτητικές περιπτώσεις η φωτογραφική τσάντα είναι απαραίτητη και το γράφω με όλο το σεβασμό στην εξαιρετική 2MP του k750 και στην απίστευτη για την εποχή της CCD 1.3 MP του s700. Το QWERTY του 910 (πίσω απ' το πορτάκι) δεν το συμπάθησα ποτέ. Μπορεί να φταίει το ότι είμαι ατσούμπαλος ή ότι είναι τα δάχτυλά μου χοντροκομμένα. Το εικονικό, τόχω συνηθίσει πιά κι αν οι διαστάσεις της οθόνης του 990 δεν επιτρέπουν τη χρήση του, θα μου λείψει. Αν η εντύπωσή μου είναι σωστή, το ενσωματωμένο QWERTY του 990 δεν είναι τόσο μεγαλύτερο που να θεωρηθεί εύχρηστο και δεν το χρησιμοποιώ τόσο σαν κειμενογράφο, που να κουβαλάω ένα πτυσσόμενο bluetooth. To 3G να μου επιτρέψετε να μην το θεωρήσω πλεονέκτημα. Κάποιες στιγμές μακριά απ' τα παιδιά μου ήταν πιό εύκολες όταν μοιραζόμασταν με το γιό μου ένα z1010 κι ένα v800 και είχαμε τη δυνατότητα των βιντεοκλήσεων. Είναι όμως τόσα τα προβλήματα των 3G δικτύων (κι όχι μόνο στην Ελλάδα), που για το εργαλείο της δουλειάς μου προτιμώ τη σιγουριά της προηγούμενης γενιάς. To WiFi είναι αναμφίβολα επαναστατικό χαρακτηριστικό, αλλά η (άντε πάλι) μικρότερη οθόνη δεν ξέρω πόσο επιτρέπει την εκμετάλλευσή του. Ονομα και πράγμα μονομανής γέρος, θα θυμίσω ότι το 910 δικτυώνεται μια χαρά με bluetooth και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με το TCP/IP. Ξαναλέω ότι η γνώμη μου μπορεί ν' αλλάξει, όταν το δω στην πραγματικότητα, όταν διαπιστώσω τις πραγματικές διαφορές στην ταχύτητα ή αν αποδειχθεί απρόσβλητο από τις ασθένειες του 3G. Δεν υποστηρίζω, φυσικά, σε καμμία περίπτωση ότι το 910 είναι ...καλύτερο. Ξέρω ότι κάποιο άλλοι θα βολευτούν με το πληκτρολόγιο, θα μείνουν ικανοποιημένοι από την οθόνη, θα διαπιστώσουν πιθανότατα καλύτερη ποιότητα στην αναπαραγωγή των Ogg ή των MP3 και θ' αξιοποιήσουν την κάμερα, το WiFi ή το ραδιόφωνο. Για τις δικές μου προτεραιότητες, η SE έκανε ένα μεγάλο βήμα στο πλάι. Κάθε διαφορετική άποψη ειναι απόλυτα σεβαστή.
tarrasque Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Έ-Έ-Έφτασε! http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=13&Catalog_Id=10&Product_Id=342661&Merchant_Id=1 στα 719€ και τόσο αργά που βγήκε, το θεωρώ ακριβό.
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Πολλά ρε γαμώτο. Εντάξει τηλέφωνο είναι και όλοι ξέρουμε ότι και να το πάρουμε σε κάνα 4μηνο θα το βαρεθούμε. Έτσι δε γίνεται πάντα;
tarrasque Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 κοίτα όταν βγήκε το P800, πραγματικά τα άξιζε τα λεφτά του γιατί είχε πολλές καινοτομίες, πλεόν πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός έχει ανέβει και αυτά που παρέχει είναι λίγο πολύ αναμενόμενα άρα θα έπρεπε να είναι πιο φτηνό. κοιτάξτε και εδώ στα 569? γερμανικά κανείς ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.