spirosta Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 sa1901 ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου. Τελικά πέρα από τις ρητορικές ερωτήσεις μου πιο πάνω αποφάσισα να πάω σε 19ίντσες και συγκεκριμένα στην EIZO S1910. Από ότι έχω καταλάβει είναι παρόμοια με την 778 μόνο που τις λείπουν κάτι αισθητήρες, κάτι usb hub, κάτι ηχεία..... Αλλά είναι πράματα που αδιαφορώ αφού πέρνω οθόνη και όχι media center. Άσε που το design τις 778 δεν μου πολυαρέσει. Τώρα μένει να δω από που θα την πάρω και πόσο θα την πάρω. Από ελλάδα μπορώ να την πάρω με τιμολόγιο άρα περίπου στα 550Ε(e-shop.gr) αλλά από έξω έχει περίπου στα 500Ε θα δείξει.... Άλλωστε δεν βιάζομαι.
sa1901 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 sa1901 ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου.Τελικά πέρα από τις ρητορικές ερωτήσεις μου πιο πάνω αποφάσισα να πάω σε 19ίντσες και συγκεκριμένα στην EIZO S1910. Από ότι έχω καταλάβει είναι παρόμοια με την 778 μόνο που τις λείπουν κάτι αισθητήρες' date=' κάτι usb hub, κάτι ηχεία..... Αλλά είναι πράματα που αδιαφορώ αφού πέρνω οθόνη και όχι media center. Άσε που το design τις 778 δεν μου πολυαρέσει. [/quote'] H S1910 και η L778 έχουν το ίδιο panel, οπότε το μόνο που χρειάζεται να σκεφτείς είναι αν χρειάζεσαι τα επιπλέον χαρακτηριστικά που έχει η 778. Εγώ προσωπικά ήθελα και τα ηχεία και γι' αυτό επέλεξα την συγκεκριμένη. Είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει. Αν αποκτήσεις ΕΙΖΟ, όλες οι οθόνες μετά (αυτές που έχεις την δυνατότητα να αγοράσεις, τουλάχιστον) θα σου φαίνονται "λίγες". ;-)
spirosta Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Το ξέρω αλλά είναι αρκετά και τα λεφτά.... Ακόμη τίποτε δεν είναι σίγουρο. Μπορεί να πάρω και την FSC ScenicView P19-2. Αλλά είναι μικρή η διαφορά με την EIZO.
sa1901 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Το ξέρω αλλά είναι αρκετά και τα λεφτά....Ακόμη τίποτε δεν είναι σίγουρο. Μπορεί να πάρω και την FSC ScenicView P19-2. Αλλά είναι μικρή η διαφορά με την EIZO. Την έχω και αυτήν. Έχοντας συνηθίσει την ΕΙΖΟ, μόλις την άνοιξα ξενέρωσα. Κατώτερα χρώματα και μικρότερες γωνίες θέασης. Τελικά την συνήθισα, αλλά σαν την ΕΙΖΟ καμία. ;-)
pancon Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα εκλεκτοί συμforumίτες, Αγόρασα πρόσφατα την L568K μετά από πολυυύ ψάξιμο και είναι ό,τι ακριβώς χρειάζομαι, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε ό,τι αφορά τα response times και το ghosting, θα πρέπει να έχουμε υπ'όψιν αυτό που έχει πει και ο Thresh, ότι δηλαδή οι απόλυτες τιμές σε ms δεν είναι άμεσα συγκρίσιμες μεταξύ εταιρειών και διαφορετικών panels. Προσωπικά παίζω στην 568 το Jedi Academy και εγκατέστησα demos των FIFA 06 και Dungeon Siege II και το μάτι μου δεν έπιασε ίχνος ghosting. H 19αρα εκτός από την τιμή μου φαινόταν και λίγο μεγάλη για καθημερινή πολύωρη χρήση και ίσως λίγο πιο κουραστική. Πάντως spirosta πιστεύω ότι με την S1910 παίρνεις οθόνη για 10 χρόνια! Καλές αγορές!
gokal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα εκλεκτοί συμforumίτες' date=' Αγόρασα πρόσφατα την L568K μετά από πολυυύ ψάξιμο και είναι ό,τι ακριβώς χρειάζομαι, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε ό,τι αφορά τα response times και το ghosting, θα πρέπει να έχουμε υπ'όψιν αυτό που έχει πει και ο Thresh, ότι δηλαδή οι απόλυτες τιμές σε ms δεν είναι άμεσα συγκρίσιμες μεταξύ εταιρειών και διαφορετικών panels. Προσωπικά παίζω στην 568 το Jedi Academy και εγκατέστησα demos των FIFA 06 και Dungeon Siege II και το μάτι μου δεν έπιασε ίχνος ghosting. Καλές αγορές![/quote'] Να μην ξαναγραφω τα ιδια με τον pancon ... νεος σχετικα κατοχος L568 κι εγω και υπερενθουσιασμενος!! Οχι φανατικος gamer αλλα οτι εχω δει μεχρι τωρα, παιχνιδια racing (σειρα ΝFS), 3D action (call of duty), PES4 κ.α , δεν ειχα το παραμικρο προβλημα. Ακριβη οθονη αλλα το αξιζει 100%.
asda Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Τελικά η οθόνη είναι άψογη για μένα ,πέρασε όλα τα test παιχνίδια(ghosting δεν είδα), DVD, φωτό. Αξίζει τα λεφτά της μεχρι τελευταίο σεντ.Τι να πώ ; χρώματα ,ευκρίνεια,φωτεινότητα, πολύ ξεκούραστη και χωρίς να χρειαστεί να ρυθμίσω απολύτως τίποτα. Δεν μπορώ να την συγκρίνω με καμία άλλη σε αυτή την κατηγορία,αφού στη δουλειά μου φέρανε μια LG 1717s(χάλια αδιόρθωτα) και την έδωσα πίσω προτιμόντας την CRT μου. Τέλος παρατηρησα ότι όντως έχει διαφορά η σύνδεση D-SUB με DVI-D. :arrow: Να επισημάνω οτι τα παραπάνω έιναι προσωπική μου άποψη και όποιος σκέφτεται να την πάρει καλύτερα να την δεί πρώτα γιατί και έγω άκουσα καλά λόγια για μερικές οθόνες εδώ μέσα και μόλις τις είδα απογοητεύτηκα.
sa1901 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Τελικά η οθόνη είναι άψογη για μένα ' date='πέρασε όλα τα test παιχνίδια(ghosting δεν είδα), DVD, φωτό. Αξίζει τα λεφτά της μεχρι τελευταίο σεντ.Τι να πώ ; χρώματα ,ευκρίνεια,φωτεινότητα, πολύ ξεκούραστη και χωρίς να χρειαστεί να ρυθμίσω απολύτως τίποτα. Δεν μπορώ να την συγκρίνω με καμία άλλη σε αυτή την κατηγορία,αφού στη δουλειά μου φέρανε μια [b']LG 1717s(χάλια αδιόρθωτα)[/b] και την έδωσα πίσω προτιμόντας την CRT μου. :arrow: Να επισημάνω οτι τα παραπάνω έιναι προσωπική μου άποψη και όποιος σκέφτεται να την πάρει καλύτερα να την δεί πρώτα γιατί και έγω άκουσα καλά λόγια για μερικές οθόνες εδώ μέσα και μόλις τις είδα απογοητεύτηκα. Kαλορίζικη και καλοδούλευτη. :grin: Αυτό με τις LG το έχω πει άπειρες φορές, αλλά κανείς δεν ακούει. Μόνο όποιος δει μία ΕΙΖΟ, καταλαβαίνει πραγματικά ότι οι φτηνές LG είναι για τα μπαζα στην κυριολεξία.
asda Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Ευχαριστώ :grin: , Oι φτηνές LG είναι τουλάχιστον απαράδεκτες μου θυμίζουν μια γένια πίσω τις TFT (μην πώ και χειρότερα).Οι πιο ακριβές (1780 κ.α.) έιναι μέτριες .Μακριά από μένα!!!
Voorhees Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Εγώ έχω μια LG και χωρίς να δώ μια EIZO καταλαβαίνω πως για να αγοράζει ο κόσμος TFT θα πρέπει να πέρνει κάτι διαφορετικό και όχι LG. Σε ταινίες και παιχνίδια...άστο καλύτερα. Αν κάποτε πάρω άλλη TFT τότε θα κοιτάξω να πάρω κάποια πιο ακριβή και καλύτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.