Προς το περιεχόμενο

ΕΙΖΟ ή LG ή πάλι EIZO???

asda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας συμφορουμίτες (πλέον),

Θα ήθελα την γνώμη σας για την αγορά TFT 17" (19" νομίζω too much).Για να μην σας κουράζω μπαίνω στο ψητό είμαι ανάμεσα στις :

1. EIZO 17'' L568K

2. EIZO 17'' L557

3. LG L1750SQ (σαν την οικονομική λύση)

Τί θέλω τώρα από μια TFT? ωραία χρώματα και όχι ξεπλυμένα ,μαύρο και όχι γκρί

,ποιότητα είκονας και πάνω απο όλα ξεκούραστηηη.Δεν θα βλέπω ταινίες,παιχνίδια δεν είναι προτεραιότητα αλλά δεν θα πώ και όχι σε αυτές τις στιγμές χαλάρωσης ,θα χρησιμοποιώ photoshop,3d studio max κατα διαστήματα και θα περνάω αρκετές ώρες μπροστά της.

Τη χρειάζομαι άμεσα και ίσως σήμερα το πολύ αυριο θα πρέπει να την έχω.

Ευχαριστώ!!!!! :grin:

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μαλιστά ... οι απόψεις διίστανται μπορεί και η LG να κάνει την δουλειά της αλλά έχω ακούσει και διαβάσει για ασχημη φωτεινότητα και χρώματα :neutral: . Κανείς άλλος????

Δημοσ.

Νομιζω και οι δυο δινουν zero pixel εγγυηση σωστα??

Αν ναι, τοτε προχωρας αναλογα με την τσεπη σου εχωντας υποψη οτι το κορυφαιο (που ειναι οι οθονες EIZO) πληρωνεται κατι τις παραπανω....

Η zero pixel εγγυηση με την εννοια οτι αλλαζεται αμεσως η οθονη, ειναι ξεκαθαρο για οποιον παρει μια tft οθονη....

Θα ελεγα οτι αυτο που πρεπει να συζητησεις, ειναι τι τακτικη θα υπαρχει μετα την πωληση. Εχε υποψη σου οτι παιζει ρολο ΚΑΙ ο μεταπωλητης... αυτα γιατι εχω δει κοσμο να τραβαει τα μαλλια του, μετα την απομακρυνση της πωλησης. Τα χαμογελα του πωλητη δεν μετρανε καθολου οτα πας πισω με προβλημα και αντιμετωπιζεις ενα παγερο βλεμα οτι θα παει για επισκευη και σε 10 μερες θα σας ειδοποιησουμε....

Δημοσ.

Εγώ έχω μια LG αλλά η εικόνα δεν είναι και η καλύτερη σε σχέση με άλλες TFT. Εγώ θα σου έλεγα να πας σε κάτι λίγο πιο ακριβό απο LG και πιο φτηνό απο EIZO. Για καλή εικόνα πάνε σε TN Panel. Άκουμε γιατί το μόνο καλό που είδα απο τις LG ήταν το θέμα εγγύησης. Σου φέρνουν καινούρια στο σπίτι και μαζεύουν την παλιά.

• Super Moderators
Δημοσ.
Για καλή εικόνα πάνε σε TN Panel.

to TN panel einai katwtero apo ta MVA/PVA se poiothta xrwmatwn se contrast kai se gwnies 8eashs...

Δημοσ.

Ενδιαφέρουσες οι απόψεις σας και ευχαριστώ...Οι οθόνες που επέλεξα ξέρει κανείς τι panel έχουν??ΤΝ νομίζω η LG και οι άλλες 2 MVA???Στα παιχνίδια ας πούμε μπορει η EIZO να είναι χάλια και LG super??A!!η LG έχει DVI??

Tελικά η αγορά θα γίνει τέλος εβδομάδος λόγω εργασίας :( !!!

Δημοσ.

Μιας και επικεντρωνεις την ερωτηση σου στα παιχνιδια η απαντηση ειναι η LG ... 8ms αυτο τα λεει ολα. Οι Eizo ειναι και οι 2 στα 25ms οποτε αποφυγε τις με καθε τροπο.

Δημοσ.

Κοίτα σίγουρα τα παιχνίδια δεν είναι όπως είπα πρώτα στη λίστα μου αλλά θα ήθελα μια και η EIZO κοστίζει πάνω απο 400 ευρώ να μπορεί να ανταπεξέλθει .Εχω δίλημα ξέρω ότι και να τις δώ απο κοντά δεν έχει και πολύ νόημα αφου πρέπει να τις δεις σε όλες τις εφαρμογές (video,games.photoshop,κτλ.).

• Super Moderators
Δημοσ.

vevaia den yparxei amesh analogia anamesa sto Responce Time twn PVA/MVA me auto twn TN...px ta 8ms se PVA/MVA Panel apodidoun kalytera apo ta 8ms se TN Panel...

exw edw kai 3 xronia Samsung TFT me 25ms...pistepse me den eida ghosting oso para3eno kai na fainetai...

Δημοσ.

Τελικά αύριο θα πάω να την πάρω, είμαι μεταξύ LG 1780Q Eizo L568 και L550, budget μέχρι 400~420 ευρώ ,help guys!!!!

Δημοσ.

Τελικά αύριο θα πάω να την πάρω, είμαι μεταξύ LG 1780Q Eizo L568 και L550, budget μέχρι 400~420 ευρώ ,help guys!!!!

(sorry για το διπλό post ,παρακαλώ admins σβήστε το ένα)

Δημοσ.

Egw exw mia Eizo TFT thn L550 kai peritto na sou pw oti eimai poli euxaristimenos...Entaksei mporei na exei 16ms alla se ola ta alla einai korifi...Epomenws tha sou proteina anepifilakta tin Eizo, eks allou den einai tixaio pou leme oti plirwneis pairneis ;-)

L550 einai apo tis korifaies 17ares pou kikloforoun :-P (simfwna kai me sigkritika tou RAM)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...