tornado Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Για να κατεβαζω τορεντς αρχεια εβαλα το ABC. Πριν ειχα το Azureus, αλλα μου φορτωνε πολυ μνημη και ετσι αναγκαστηκα και το εβγαλα... κατα τα αλλα το Azureus πηγαινε μια χαρα.... Πηγα λοιπον στο ABC, και στην αρχη ολα οκ. Πριν λιγες ημερες μου αρχισε και αυτο προβληματα. Τουλαχιστον μια φορα το 24ωρο, κολλαει. Δειχνει οτι κατεβαζει και το επιβεβαιωσα απο το NetLimiter, αλλα δεν ανοιγει... Επιπλεον καθυστερει ολο το PC, με συνεπεια να τραβαει καμια φορα και το 95% της μνημης....!!! (512 mb ram) Αυτο που κανω σαν λυση ειναι κανω kill το προγραμμα και να το ξαναφορτωνω αμεσως. Ολα τοτε επανερχονται στο κανονικο τους. Τωρα ρωταω τα εξης: 1. Καποιος χρηστης του ABC ειχε παρομοιο προβλημα??? Αν ναι πως το ελυσε?? Κανω κατι λαθος??? Μπορω να ρυθμισω κατι στο ABC?? Να πω οτι εχω συνεχως γυρω στα 20-25 torrents. 2. Αν υποθεσω οτι δεν μπορω να βγαλω ακρη με το ABC, σε ποιο προγραμμα να παω?? Το Azureus οπως ειπα τραβαγε πολλα sources και αυτο λογω java... Ποιο torrents προγραμμα νομιζετε οτι κανει καλη δουλεια (τυπικες ρυθμισεις κλπ) αλλα να μην αλλαζει τα φωτα στο pc?? 3. Τελος αν τελικα αλλαξω, πως θα μετακινησω ολα τα αρχεια για να μην ξαναρχισω το ratio μου απο την αρχη??? :???: ευχαριστω...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 1. Το ABC, όσο το είχα, δεν μου είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Από τα πιο ελαφρά clients με αρκετές δυνατότητες. Μόνο που έλειπε η δυνατότητα να κατεβάσεις ορισμένα μόνο αρχεία από το συνολικό torrent (δηλ. σε ένα torrent που περιείχε 20 αρχεία, να κατεβάσεις μόνο τα 3 από αυτά). Ως εκ τούτου έβαλα azureus που, με 512ΜΒ RAM, δεν έχω πρόβλημα. 2. Αν και δεν θες Azureus, νομίζω είναι η κορυφή (με 2ο το ABC). Δεν θα συνιστούσα BitLord ή BitComet γιατί μερικοί trackers τα απαγορεύουν (διότι δεν αναφέρουν σωστά το ratio). 3. Είναι απλό: Πηγαίνεις εκεί που'χεις σώσει το αρχείο .torrent και το ανοίγεις. Όταν το νέο πρόγραμμα σου ζητήσει πού να σώσει τα αρχεία, διαλέγεις το folder που τα σώζεις πάντα. Ο client θα διαπιστώσει ότι έχεις ήδη κατεβάσει 10%, 20%, 30% ή και 100% του torrent και θα αρχίσει το download του υπόλοιπου ή το seeding (ανάλογα με την περίπτωση). (για καλό και για κακό, κάνε ένα αντίγραφο του τι έχεις κατεβάσει μέχρι εκείνη τη στιγμή - better safe than sorry). Μία υποσημείωση: Για να μην οδηγηθεί το topic σε κλείδωμα (τουλάχιστον μέχρι το μέλος tornado να βρει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει) και σε αποκλεισμό μελών (ban), παρακαλώ μην ζητήσετε και μην δώσετε links για torrent αρχεία ή για sites με torrent αρχεία. Απλώς υπενθυμίζω.
tornado Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 οχι ρε παιδες δεν θελω λινκ, τα προγραμματα τα ξερω... (η αν υπαρχει θεμα με λινκ ας μου το στειλει οποιος θελει με μυνημα). καμια λυση προσπαθω να βρω. Paredwse, η ουσια ειναι οτι καθε πρωι (εδω και ενα μηνα περιπου) πεταω εξω το ABC και το ξαναφορτωνω... Να πω την αληθεια αν δεν βρω ακρη, θα μεινω ετσι και θα ενταξω το kill στις καθημερινες μου εργασιες.... Ισως ξαναγυρισω στο Azureus, τουλαχιστον αυτο δεν μου κολλαγε... Ουφ.....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 [...] Ισως ξαναγυρισω στο Azureus' date=' τουλαχιστον αυτο δεν μου κολλαγε...Ουφ.....[/quote'] Εγώ προσωπικά αυτό θα έκανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.