Προς το περιεχόμενο

ECDL...μήπως έρχεται το τέλος; Γιατί την κοπανάνε σιγα σιγα όλοι;

costa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδικά για το βασικό πτυχίο που απαιτεί Word,Excel και Internet,ένα βιβλίο με cd και ασκήσεις είναι αρκετό.

Αν κάποιος χρησιμοποιεί το Office συχνά ούτε αυτό θα του χρειαστεί

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
..Για να μην λήξει λοιπόν η ισχύς αυτών των πιστοποιητικών η ECDL καθιέρωσε το σύστημα της επιτήρησης με την οποία ο κάτοχος συμπληρώνοντας κάθε χρόνο μια απλή αίτηση δείχνει ότι χρησιμοποιεί τον υπολογιστή του...

ΧαΧαΧΑΧΑααΑΑχαLOOLOLL!!!

Απίστευτη μαλακία coutresy of Ελληνικό Δημόσιο....γαμώ την γραφειοκρατία σας.

Πιστοποιητικό ότι διαθέτουμε υπολογιστή δεν θέλουν? :-?:-?:-?

Πέστα, πέστα...

Δημοσ.
παιδεσ το μονο που ξερω ειναι οτι η μεγαλυτερη βλακεια που μπορει να κανει καποιοσ ειναι να παει να γραφτει σε σχολη για να παρακολουθησει μαθηματα ecdl....τετοια βλακεια εκανα και γω!!!μετα απο πολυ ψαξιμο πληροφορηθηκα πως υπαρχουν ωραιοτατα βιβλιαρακια με την ιδια υλη...το μονο που κανεισ ειναι να πας στο εξεταστικο κεντρο της περιοχης σου να βγαλεισ την καρτα μονο 75? και μετα οποτε θα εισαι εσυ ετοιμος να δινεισ την καθε ενοτητα...για καθε ενοτητα θα σκασ 30?...μολις τελειωσεισ μετα απο 2 μηνες περνεισ και το χαρτι!!!!τωρα αυτο το χαρτι καθε τρια χρονια θα το ανανεωνεισ στο εξεταστικο κεντρο και ετσι θα ειναι εγκυρο!!!αυτα γνωριζω!!!

Αυτο ακριβως εκανα εγω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Re paidia peite mou ligo giati egw den to katalavainw.. kala ola afta oti xwnoun tin pistopoiisi ipologistwn padu. Kala oti mporei na ekmetalevodai thn anagi mas gia douleia. Alla toulaxiston to ECDL epoptevetai apo enan panevropaiko forea mh kerdoskopikou xarakthra ke asxoloun ke 130 atoma proswpiko, syn kamia 500aria epithrhtes ap oti akouw. Afta ta ipoloipa lamogia pou sthnoun kainurgies biznes –typou Keycert, ACTA klp, pou orizun apo monoi tus to syllabus exetasewn ke prospathun na organwsun exetaseis ke na dwsun pistopioitika me 6 atoma proswpiko, kaneis den ta katakrynei??? Exun adeia gia afto?? Egw padws efxaristw alla den tha parw....

Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδιά πήγα και πήρα το ECDL Expert χωρίς να έχω πάρει το βασικό (Ecdl Core)..Αν θέλετε να σας ''πεί'' κάτι κάποιο πτυχίο το συγκεκριμένο κατά τη γνώμη μου αξίζει..είναι λίγο δυσκολούτσικο αλλά για έναν που ασχολείται δεν θα θα ζοριστεί πολύ. Έχω ακούσει βέβαια και το κουλό ότι οι ενότητες από αυτό δεν μετράν στον ΑΣΕΠ και ότι ισχύουν μόνο οι ενότητες του Core..Αληθεύει κάτι τέτοιο?? :???:

Δημοσ.

telika vevaiwseis apo to panepisthmio oti exeis dwsei exetaseis se excel, word, access, internet ginontai dektes?

Exw teleiwsei geoponikh kai exoume kanei mathimata office, ena geniko pliroforikhs kai diktiwn kai pascal

Δημοσ.

τελικα η ανανεωση του ecdl core θα γινεται μεσω ενος διαγωνισματος πολαπλων ερωτησεων απο ολες τις ενοτητες.

χαθηκε ο κοσμος να κανουμε μια απλη αιτηση για ανανεωση !!!!

Δημοσ.
τελικα η ανανεωση του ecdl core θα γινεται μεσω ενος διαγωνισματος πολαπλων ερωτησεων απο ολες τις ενοτητες.

χαθηκε ο κοσμος να κανουμε μια απλη αιτηση για ανανεωση !!!!

Βρε φίλε μου πως θα συνεχίζουν να τα "παίρνουν" και ταυτόχρονα να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα???:rolleyes:

Δημοσ.
Βρε φίλε μου πως θα συνεχίζουν να τα "παίρνουν" και ταυτόχρονα να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα???:rolleyes:

απλα πιστευω οτι η κοροιδια τους ξεπερνα τα ορια....γιατι εγω ειμαι απο αυτους που το πηραν πριν το 2006 (και το δικο μου "κραταει" για 2 χρονια ενω τα αλλα για 3)...βλεπεις τοτε ειχαν βγαλει ολα τα φροντιστηρια διαφημιστικα και ελεγαν τρεχατε να το παρετε πριν το 2006 γιατι αλλαζει το συστημα και αλλες τετοιες μ@λακιες...στην ουσια το μονο "κερδισα" ηταν εναν χρονο λιγοτερο

Δημοσ.

geran και εγώ μια από τα ίδια έπαθα αλλά το καλό είναι ότι δεν κλαίω λεφτά φροντιστηρίου γιατί διάβασα και έδωσα κατευθείαν αλλά είναι για να τους φτύσεις μόλις το έμαθα από τα νεύρα μου έβγαιναν καπνοί από τα αυτιά μου !!!! Αμάν πια μας έχουν ρουφήξει το αίμα ... Λεφτά από εδώ λεφτά από εκεί....Αιντε να δω τι άλλο θα βγάλουν για να πάρουν κι άλλα χρήματα.

Δημοσ.
geran και εγώ μια από τα ίδια έπαθα αλλά το καλό είναι ότι δεν κλαίω λεφτά φροντιστηρίου γιατί διάβασα και έδωσα κατευθείαν ...

και εγω δεν πηγα σε φροντιστηριο για μαθηματα , μονος μου εδωσα....αν δεν τα ηξερα και πηγαινα σε φροντιστηριο και τα εσκαγα και εκει θα ημουν περισσοτερο τσαντισμενος....αλλα οι ψευτες και καλα δεν ειχαν αποφασισει για το πως θα τα ανανεωνουμε και την πηραν τωρα την αποφαση...οχι τιποτα αλλο αυτα τα 2 χρονια δεν το χρησιμοποιησα και πουθενα :(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tha ithela na se rwthsw ti xriazetai na kaneis an den thes na pas frontisthrio gia to ECDL.

Yparxoun kapou paliotera test gia na pareis mia idea pws einai to pragmatiko test?

Yparxoyn pouthena anevasmena?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...