tsialiam Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 thelw na agorasw ena DVD-rom gia to pc mou. poio protinete na parw? epeishs uparxoun dvd rom pou na sindeontai me serial-ata (wste na apalaxtw siga siga apo tis kalodiotenies)?
manosone Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Γιατι δεν αγοραζεις dvd writer?Sata dvd rom δεν υπαρχει αλλα θα πληρωνες οσο ενα ata dvd-rw.Yπαρχει sata dvd-rw αν σε περνουν τα χρηματα. http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=55905&ext=skroutz
tsialiam Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 exw dvd recorder. giauto thelw dvd rom. Na parw deutero dvd recorder den nomizw oti aksizei.
ZauZ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Πάρε ένα NEC 3450 που είναι DVD Recorder και κοστίζει περίπου 45 euro !
ZauZ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Πάρε ένα NEC 3450 που είναι DVD Recorder και κοστίζει περίπου 45 euro ! Δε νομίζω ότι είναι μεγάλη η διαφορά από ένα σκέτο DVD ROM (σε επίπεδο τιμής πάντα...) --> Δε ξέρω αλλά κάτι έγινε και μπήκε το post 2 φορές....
freakystyley Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 πως δεν εχει διαφορα ρε παιδια! ενα dvd-rom κανει 15 Ε, οχι 45..
Dorian Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 τα LG θεωρούνται γενικά πολύ καλά DVDrom διαβάζουν και DVDram . ακόμα καλά και φθηνά είναι τα liteon ως συσκευές ανάγνωσης, ειδικά για προστασίες αντιγραφής.
pcos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Ego exp parei to ASUS 28e apo Plaisio. Poli kalo reader kai diavazei ta DVD+-R x10 me riplock (apo tis megaliteres taxitites).Opote mporeis na grapseis on-the-fly DVD x8 aneta. To LG pou dokimasa pigaine mexri x6 (pikra). Ta ipoloipa DVDs ton 20e (oxi 15) den ta gnorizo kai oute 8elo
talos_2002 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Lite On, επειδή μπορούν να ξεκλειδωθούν για όλα τα είδη dvd. Όχι LG επειδή είναι καρακλειδωμένα και ξεκλειδώνουν μόνο για -ROM dvd. Πάνε ως 12x για τα dual layer και 16x για τα single layer, αλλά στα +/-R παραμένουν να διαβάζουν από 2x ως 4x, που είναι απελπισία. Αν δεν θέλεις να αλλάξεις σε <<πειραγμένο>> firmware, που είναι 10'' δουλειά, πάρε το Benq 1650V. 10x στα dual layer και 12x στα +/-R με το γνήσιο firmware.
206CC Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 pio dvd rom h recorder einai to pio grigoro sto diabazma.
iccon Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Exw lite on kai eimai euxaristimenos se ola ta epipeda. Den einai kati super alla gia 1.5 xrono mixanima einai axiopisto gia mena. Blepw, anexigita tha elega, mia strofi pros ta Nec. Den xerw giati... Nec = 1 xrono egiisi, LG = 2 xronia.
nautilus7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Με 1 χρόνο εγγύηση τα δίνει το e-shop, αλλού μπορείς να τα βρεις με 2 χρόνια. Αν δεν κάνω λάθος, έχω διαβάσει εδώ στο insomnia ότι είναι παράνομο να πωλείται οποιοδήποτε προϊόν πληροφορικής με λιγότερο από 2 χρόνια εγγύηση!
sboo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Στο ίδιο τριπάκι για αγορά dvd-rom έχω μπει κι εγώ πλέον μιας που το Toshiba 1612 που έχω εδώ και 4 χρόνια έχει αρχίσει να μου κάνει νερά και πλέον δεν διαβάζει καλά... Βασικά ενδιαφέρομαι για κάτι που θα έχει καλό audio extraction αλλά και που θα είναι καλό σε dvd-rippinng. προσανατολίζομα σε Lite on αλλά μήπως υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση???
gerontas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Οι καθαρά προσωπικές μου απόψεις: Θα αγόραζα: PLEXTOR PX-130A: Ειναι πιό ακριβό, αλλά δεν χρειάζεται και καταναλωτικό δάνειο . Τα 2 χρόνια on Site κάτι σημαίνουν. LITEON SOHD-16P9S: Η εμπιστοσύνη μου στην εταιρεία πηγάζει από τα παλιότερα 163/166. Εξαιρετική αντοχή και απρόσβλητα αν κάτι δεν πάει καλά στο firmware upgrade. LG 8163: Τίμιο drive σε πολύ καλή τιμή. Δεν εντυπωσιάζει με τις ταχύτητες, αλλά δεν δυσανασχετεί με φθαρμένα (σε λογικά όρια) δισκάκια. BTC BDV-316C: Το ερωτηματικό: Ενα που βρέθηκε τυχαία στην κατοχή μου ώρα που έκλειναν τα μαγαζιά και δεν υπήρχε τίποτε άλλο στη γειτονιά, μ' έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό: Οτι γρατζουνισμένο δισκάκι αρνούνται να διαβάσουν όλα τα υπόλοιπα, καταφεύγει στο 316 που ζορίζεται, αλλά 99 στις 100 φορές φτιάχνει λειτουργικό image. To συνέστησα σε κάποιους φίλους, άλλοι λένε τα ίδια, άλλοι μ' έβρισαν και φρόντισαν να το ξεφορτωθούν. Δεν θα αγόραζα: Sony: Απορώ πάντα, πώς η SONY επέτρεψε να τυπωθεί το όνομά της πάνω στο 1621. Ποτέ ξανά. Pioneer: Ενα 106 slot-in είναι ίσως το καλύτερο drive που είχα ποτέ. Αλλά, όσο μικρότερες είναι οι πιθανότητες να ξανάρθω σε επαφή με τη συγκεκριμένη Ελληνική Αντιπροσωπεία, τόσο το καλύτερο για μένα και γι αυτούς.
talos_2002 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Μπορείς να μας δείξεις μερικά γραφήματα του BTC BDV-316C από το Nero cd-speed σε ανάγνωση dvd-rom dl και +/-r; Τα dvd-rom Sony είναι από την Lite On οπότε τώρα δεν υπάρχουν τέτοια προβληματικά drive.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.