Προς το περιεχόμενο

erwthseis gia 7800gtx

mandal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

katarxhn xairetw ola ta melh ths koinothtas toy insomnia.gr

prosfata apofashsa na kanw mia anavathmish sto pc mou ,me kyrio stoxo to gaming.skopeyw na agorasw thn en logw karta alla prwta exw merikes erwthseis pou elpizw na me bohthisete me tis apantiseis sas

1.ti einai h dual dvi e3odos?

exw ena flat monitor 17" ths hitachi,me 1 digital k mia analog input.8elei na agorasw allh o8onh dhladh gia na pai3ei? h me antaptora ginetai douleia?

2.epishs h karta exei mnhmh texnologias DDR3,8a prepei k h motherboard na yposthrizei DDR3?

epeidh eimai oligon asxetos dei3te katanohsh k afhste tis petres katw..

:smile: eyxaristw.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

kai kati pou ksexase o filos Ailuros... kalws irthes sto site ;)

ta paidia einai oloi etoimoi na voithisoun xwris petres arkei na eisai safis (opws eisoun) kai na xrisimopoieis ti leitourgia search prin rwtiseis - isws na exei idi apantithei. episis kalo tha itan gia pollous (profanws emena min me metras :D ) na grafeis ellinika :P

Επειδή θα είναι πολύ χαμηλή η ανάλυση σου (λόγω του monitor) δεν θα κερδίσεις τίποτε να αγοράσεις μια τόσο ακριβή κάρτα γραφικών

Εν μερη εχεις καποιο δίκιο γιατι η 7800GTX ειναι για πολύ μεγάλες συχνότητες.Αλλά απ την άλλη ακομα και με 1024χ768 με 4απλη εξομαλυνση και 8/16 ανισοτροπικό φιλτραρισμα θα δει αρκετα μεγαλη διαφορα στα games.

Εννοειται ότι και το υπολοιπο συστημα θα πρεπει να αποτελειται απο εναν αξιολογο επεξεργαστή και 1gb μνημη.

Εν μερη εχεις καποιο δίκιο γιατι η 7800GTX ειναι για πολύ μεγάλες συχνότητες.Αλλά απ την άλλη ακομα και με 1024χ768 με 4απλη εξομαλυνση και 8/16 ανισοτροπικό φιλτραρισμα θα δει αρκετα μεγαλη διαφορα στα games.

Εννοειται ότι και το υπολοιπο συστημα θα πρεπει να αποτελειται απο εναν αξιολογο επεξεργαστή και 1gb μνημη.

Κανονικά θα πρέπει η 17-άρα αυτή να επιτυγχάνει καλούς ρυθμούς ανανέωσης στα 1280*960*32.

Δυνατό τροφοδοτικό θέλει (τουλάχιστον 22Α στο +12V rail). Επεξεργαστής και στα 3000-3500 να είναι για αυτές τις αναλύσεις δεν θα είναι ιδιαίτερο πρόβλημα. Mέχρι τα 1600 περιορίζει ούτως ή άλλος ο επεξεργαστής όσο δυνατός και να είναι.

αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι η ποιοτητα των γραφικων κ οχι οι μεγαλες αναλυσεις αφου η μεγιστη αναλυση ουτος η αλλος ειναι 1280χ1024.κ κατι ακομα,δηλαδη με 1280χ960 αναλυση θα εχω ανανεωση στα 32Ηz? λιγο δεν ειναι? κ σε αυτην την αναλυση δεν θα τα βλεπω καπως μακροστενα? (Clint Eastwood style)

Ο επεξεργαστης αναβαθμιζεται κ αυτος με εναν 3.2GHz.

πιστευω πως εχω πολλα να κερδισω με την αγορα της καρτας οπως π.χ. να εχω το κεφαλι μου ησυχο για 1,5-2 χρονια αφου δεν εχω υψηλες απαιτησεις σε αναλυση αλλα μονο σε ποιοτητα(((αν ζησει η οθονη τοσο βεβαια)))

σας ευχαριστω για τη βοηθεια.

*edit: για τροφοδοτικο εχω ενα Heroitchi 350αρι πιστευετε οτι με ενα 450-500Watt θα ειμαι καλυμενος?

Το τροφοδοτικό χρειάζεται τουλάχιστον 22Α στο +12V rail. Ξέχνα τα Watt και επικεντρώσου στην παραπάνω προδιαγραφή.

αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι η ποιοτητα των γραφικων κ οχι οι μεγαλες αναλυσεις αφου η μεγιστη αναλυση ουτος η αλλος ειναι 1280χ1024.κ κατι ακομα,δηλαδη με 1280χ960 αναλυση θα εχω ανανεωση στα 32Ηz? λιγο δεν ειναι? κ σε αυτην την αναλυση δεν θα τα βλεπω καπως μακροστενα? (Clint Eastwood style)

O ρυθμός ανανέωσης στα 1280*960 είναι υψηλότερος από ότι στα 1280*1024, λόγω μικρότερου ύψους.

΄Οσων αφορά την ανάλυση καθεαυτού, οι οθόνες CRT έχουν αναλογία 4:3, όσων αφορά τον συσχετισμό πλάτους:ύψους.

Ανάλογα:

1024 / 4 = 256 * 3 =768

1152 / 4 = 288 * 3 =864

1280 / 4 = 320 * 3 =960

1600 / 4 = 400 * 3 = 1200

Αν σου φαίνεται "περίεργη" η 1280*960 ανάλυση, χρησιμοποίησε 1280*1024, απλά να θυμάσαι ότι στην δεύτερη ουσιαστικά παραμορφώνονται τα δεδομένα και όχι με ύψος 960. Τα 1280*1024 έχουν αναλογία 5:4 και όχι 4:3.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...