nikiokos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Παιδια απευθυνομαι σε σας σαν την τελευταια μου ελπιδα,εχω φαει ηδη 7 ωρες. Μετα απο καποια κλασσικη εγκατασταση ενος προγραμματος εγινε εππανεκινηση τα xp ομως δεν μπαινουνε,το προβλημα ειναι οτι κατα κακη μου τυχη ενω παντα αποθηκευω σε αλλους δισκους ειχα την τελευταια δουλεια μου στο desktop. Προσπαθησα με απειρους τροπους να μπω στα xp τι με safe mode στην αρχη επειτα απο το repair se dos μορφη προσπαθησα να φτιαξω το boot αλλα ματαια,το χειροτερο ειναι οτι δε συνεχιζει να κανει εγκατασταση και κολαει ακομα και στο upgrade. Δεν εχω αλλη επιλογη απο το upgrade γιατι το Clean install θα τα στειλει ολα.Αυτη τη στιγμη σας γραφω απο μια αλλη εγκατασταση που εκανα προχειρα σε αλλο δισκο.Αν γνωριζετε τι πρεπει να στειλω απο τον φακελο των windows ωστε να προχωρησει η εγκατασταση παρακαλω πειτε μου.Προσπαθησα να μπω στο Documents and Settings και να παρω τουλαχιστον τη δουλεια μου μου αλλα Access is denied Ευχαριστω
subdee Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 δοκίμασε με κανέναν live cd όπως το knoppix. μπες με το live cd και "κάψε" σε cd ότι χρειάζεσαι!
abakas7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τη χρήση live CD. Έχει τύχει σε τέτοιες περιπτώσεις να σώσω αρχεία και από το δικό μου υπολογιστή αλλά και γνωστών μου. Έχω γράψει και κάτι σχετικό εδώ.
varthol Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δοκίμασε Με Δανικό Δισκο καθαρή εγκατάσταση.Βάλε το Δίσκο σου Δεύτερο και πάρε ότι Θέλεις με μεταφορά στον πρώτο.Καλά ξεμπερδέματα....
random Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 dokimase apo thn 2h egkatastash windows, na kaneis panw stous fakelous (ths 1hs egkatastashs) Security / Advanced / Take ownership elpizw na mhn ekanes windows ntfs encryption Documents and Settings \user\ ... documents, favorites, desktop, \Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Identities\{xxxx-xxx-xxx-xxx}\Microsoft\Outlook Express (edw einai ta email sou me OExpress)
nikiokos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Παιδια ευχαριστω δουλεψε με την λυση του random πηρα και τα mail ηταν στο incredimail το οποιο αποθηκευει σε ενα φακελο μεσα στο local settings,εκανα μια φρεσκια εγκατασταση γιατι η δικια μου τσακιστηκε τελειως. Ευχαριστω για τη βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.