Προς το περιεχόμενο

software για να φευγει το φυσημα κτλ.

justmike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια κασετα που ειχα γραψει ενα καθηγητη μου αλλα εχει πολυ φυσημα και κατ εντονους χτυπους (απο το κουνημα του walkman που εγραφε). Καποιο προγραμμα οσο γινεται πιο απολοποιημενο και αυτοματοποιημενο.... θα βοηθουσε.

Δημοσ.

Koita iparxoun polla progs gi'autin tin douleia...to pio aplo (ena diladi apo ta pio apla pou mou erxode autin tin stigmi sto mialo) einai to Cool Edit.Ama einai kai vreis kai to Cool Edit Pro akoma kalitera.Auta kai pisteuw na voithisa

Δημοσ.

Και τα δύο παραπάνω προγράμματα θα σου κάνουν τη δοηυλειά σου. Το Cool Edit είναι μάλλον αυτό που μπορείς να βρεις πιο εύκολα. Για την καλύτερη ποιότητα επεξεργασίας όμως υπάρχει το DART Pro Denoiser. Μόνη του λειτουργία είναι αυτό ακριβώς και με μεγάλη διαφορά παράγει πολύ καθαρότερα αρχεία από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα. Τώρα αν θες ότι πιο απλό και εύκολο υπάρχει κοίτα προς το Cool Edit. Δεν έχει σημασία ποια έκδοση θα κατεβάσεις, γιατί η μηχανή denoising που έχει δεν έχει βελτιωθεί καθόλου από το Cool Edit 96.

Δημοσ.

Επειδή έχω ασχοληθεί αρκετά με το ζήτημα και μετά από δοκιμή όλων των εμπορικών πακέτων επεξεργασίας ήχου (εκτός του Dart, μου φάνηκε πολύ δύσκολο), καταλήγω να υποστηρίζω με πάθος όλα τα προϊόντα της Steinberg. Κορυφαίο το Wavelab (μόλις κυκλοφόρησε η έκδοση 4), αλλά θα χρειαστείς το DirectX plug-in DeNoiser (τελευταία έκδοση 1.52, Steinberg επίσης) ή το SonicFoundry NoiseReduction v2.xx για καλύτερα αποτελέσματα. Το Dart έχει τη φήμη της καλύτερης μηχανής "αποθορυβοποίησης" ήχου (και μάλλον είναι). Αν όμως θέλεις να κάνεις καλά και εύκολα τη δουλειά σου, η πρόταση μου είναι με κλειστά τα μάτια Steinberg Clean! (το λέει και το όνομά του). Ειδικό εργαλείο για audio restoration and CD-Burning. Στην έκδοση 3.01 έχει και wizard που βρίσκει τις βέλτιστες ρυθμίσεις για το αρχείο σου. Περιλαμβάνει εργαλεία όπως DeClicker, DeNoiser, DeCrackler, Derumbler, Phase Correction, LoudMax, StereoSpread, Reverb, Surround tool και άλλες ευκολίες (και DirectX plugins τρίτων), με πολύ καλή ποιότητα και κυρίως ευχρηστία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μπορείς να ακούσεις το αποτέλεσμα σε πραγματικό χρόνο, να κάνεις αλλαγές, να βάλεις και άλλα εργαλεία, να ρυθμίσεις τον ήχο όπως εσύ τον θες και όταν είσαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, να δώσεις την εντολή για επεξεργασία του ήχου (αυτή είναι η μέγιστη διαφορά των πακέτων της Steinberg από το CoolEdit(μπλιαχ..)Το SoundForge έχει το plugin chain ή κάπως έτσι).

Είναι όλα τα εργαλεία ταχύτατα (σε PII350MHz μπορείς να κάνεις Denoise,DeClick,LoudMax,Equalizer και να το ακούς realtime).

Αν αυτά σου φαίνονται πολύ προχωρημένα, καλό και το CoolEdit.

Ελπίζω να βοήθησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...