Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για ψύκτρα Sonic Tower!!!

obijuan1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτόμενος να στήσω ένα καινούριο (αθόρυβο)σύστημα βασιζόμενο σε 939 socket αγόρασα την ψύκτρα της Thermaltake Sonic Tower fanless.Αν και δεν εχω αγοράσει ακόμα Μητρική και επεξεργαστή θέλησα να την δοκιμάσω.Στο μανουαλ όμως έλεγε οτι δεν είναι συμβατή με socket a το οποίο δεν εχει τρύπες.Έχω το msi k7n2 ilsr me athlon xp 2600+.Γιά ψύκτρα είχα μια της Globalwin CAK488 με ανεμιστηρα 80mm στις 2200 rpm και θερμοκρασίες 52 idle kai 56 load.Έτσι πήρα την Sonic tower και την έβαλα πάνω με το κλιπ τις παλιάς ψύκτρας(κλασσικο για socket a) kαι πάστα arctic silver 5.Οι θερμοκραασίες αμέσω πήγαν 43 idle και 46 load.¨Πραγματικά φανταστική και αθορυβη!!!

Έχω όμως μια ερώτηση,υπάρχει πιθανότητα να πάθει τίποτα το socket απο το βάρος της ψύκτρας?

Επίσης οι θερμοκρασίες μου είναι καλές?(athlon xp 2600+ Throug. kai oi temp metrimenes me nvmonitor)

Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.

Δημοσ.

an den kanw la8os h sugkekrimenh psiktra gia na leitourghsei swsta xreiazetai kai ena 12ari anemisthra sto pisw meros toy koutiou. oi 8ermokrases einai kales alla oxi ikanopoiihtikes gia to sugkekrimeno epeksergasth krinontasapo filous pou exoun kai kaluterous apo auton me ergostasiaki psiktra

Δημοσ.

Ορθά λες unos για την ύπαρξη του ανεμιστήρα.Έχω έναν ακασα 12cm amber ultra quiet στις 800 στροφες.Όταν τον έχω στις 1400 max έχω 39 idle kai 42 load.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...