Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία dvd και photo album

Dreamstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες, πρόσφατα παντρεύτηκε η αδερφή μου (και στα δικά σας :grin: ) και θέλω να φτιάξω ένα dvd από την ετοιμασία πριν το γάμο και έπειτα στο γλέντι.

Σκέφτομαι λοιπόν αφού κάνω το capture στο pc να το χωρίσω σε δύο μέρη όπως ανέφερα πριν με τα ανάλογα menu ktl...όλα οκ μέχρι τώρα , τπτ δύσκολο, το θέμα είναι ότι θέλω να προσθέσω και ένα photo album. Δηλαδή , με το που μπει στην φέτα να μπορεί κάποιος να επιλέξει το video πριν το γάμο, ή στο γλέντι ή απλά να δει τις φωτογραφίες. Κυρίως για συγγενείς θέλω να το κάνω , και επίσης άμα μπορώ να προσθέσω και τίποτα εφέ θα ήταν ακόμα καλύτερο....

Πως στο καλό το κάνω τώρα αυτό; :-?

thanks.

Δημοσ.

Yparxoun arketa programmata pou kanoun photo albums mazi me video/chapters ktl se menu dvd. Ena pio friendly pou mou erxete einai to Ulead DVD Workshop 2. Ena pio epagelmatiko einai to Adobe Encore 1.5.

An den 8es na alaxeis programma pou kaneis dvd-authoring, ftiaxe to photo-album me ena programma opws to Adobe Photoshop Elements kai eisageis meta to vob sto programma sou. Ali8eia pio 8a xrisimopoihseis gia dvd-authoring?

Δημοσ.

Συνδυασμό προγραμμάτων. Επειδή η κάμερα δεν προσφέρει και πολλά όσο αφορά τη δυνατότητα σύνδεσης λέω να το κάνω ως εξής:

1) Capture με huffyuv και iuvcr

2) Χώρισμα εικόνας και ήχου. Ο ήχος πάει besweet/ac3 machine και η εικόνα σε avi2dvd και encode με cinema craft.

3) Ένωση εικόνας και ήχου με το tmpgenc. Τα παραγώμενα mpg πάνε στο ulead dvd workshop μιας και το πρότεινες, υπάρχει πρόχειρο, το encore δεν το ξέρω καθόλου.Εκεί φτιάχνω το menu και το photo album και τα σενιάρει το workshop.

thanks.

Δημοσ.

Γιά γρήγορα (και καλά) αποτελέσματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το MemoriesOnTV. Έχει ωραία εφέ εικόνων και μετάβασης, και χρησιμοποιεί τον tmpgenc αν τον έχεις εγκατεστημένο (αλλά έχει και ενσωματωμένο κωδικοποιητή) γιά να σου δώσει ένα τελκό mpeg2 συμβατό με DVD. Αυτό το βάζεις μετά στο Ulead DVD Workshop 2 και το μεταχειρίζεσαι σαν ένα ακόμα αρχείο βίντεο.

Δημοσ.
Roxio Easy Media Creator

και μόνο αυτό

Τα κάνει όλα και από ποιότητα SUPER

Κανει και capture απο ψηφιακη καμερα ???? Αν το capture το κανω με το pinnacle studio μπορω μετα να χρησιμοποιησω αυτο το προγραμμα για τα μενου κλπ ??? Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...