Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Alcohol 120%

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα να απεγκαταστήσω την προτελευταία έκδοση για να βάλω την τελευταία και μου έβγαλε:

Error 1606. Could not Access network location

%USERPROFILE%\Recent\.

και δεν τελειώνει το Uninstall.

ΤΙ ΚΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ, λέω. Βρίσκω εδώ κάτι οδηγίες και σβήνω κάποια κλειδιά στην Registry.

Ε, τώρα μου το βγάζει όταν πάω να εγκαταστήσω τo καινούριο Alcohol.

!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ PLEEEAAASEEE!!!!!!!

Δημοσ.

Τελικά κατάφερα και έλυσα το πρόβλημα μέσα στην registry, όχι όμως όπως με τον αναμενόμενο τρόπο. Παραθέτω την λύση για όποιον το αντιμετωπίσει. Το πρόβλημα έγκειται στον windows installer και παρουσιάζεται συνήθως σε περιπτώσεις αναβάθμισης των windows (αν και εγώ προσωπικά δεν έκανα τέτοιο πράγμα). Προχωρήστε με προσωπικό ρίσκο:

To resolve the problem:

1. Use the Registry Editor to navigate to:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders.

2. Double-click the Common Administrative Tools Value Name, a REG_EXPAND_SZ data type, and set the data value to %ALLUSERSPROFILE%\Start Menu\Programs\Administrative Tools.

3. Navigate to:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders.

4. Verify that the Common Administrative Tools Value Name, a string data type, is set to the expanded equivalent of %ALLUSERSPROFILE%\Start Menu\Programs\Administrative Tools, normally C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Administrative Tools.

5. Exit the Registry Editor.

6. Shutdown and restart your computer.

Εμένα όμως δεν με βοήθησε το παραπάνω γιατί το πρόβλημά μου δεν ήταν ακριβώς αυτό που λύνει η συγκεκριμένη μέθοδος.

Με λίγο παραπάνω ψάξιμο στο site του Alcohol, πήρα το εξής ρίσκο:

Στο

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders

Εντόπισα το κλειδί "Recent" και το έσβησα. Έπειτα το Alcohol εγκαταστάθηκε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...