predator Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 πως μπορώ να αυξήσω την ποιότητα των φωνητικών εγγραφών στο nokia 6600? χρησιμοποιώ το power dictaphone για να ηχογραφώ διαλέξεις στο πανεπιστήμιο. θέλω να μου πείτε τι να προσέχω κατά την εγγραφη (που να έχω στρέψει το κινητό,τι ρυθμίσεις να επιλέξω κλπ) αλλα και πως μπορώ να επεξεργαστώ το τελικό wav ώστε να φιλτράρω όλα τα παράσιτα και την βαβούρα στο αμφιθέατρο με τελικό αποτέλεσμα να ακούγεται όσο δυνατόν καθαρότερα ο ομιλητής. απο που ηχογραφει το 6600? ευχαριστω!
Godfath3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Eφόσον ενδιαφέρεσαι για διαλέξεις (που θα έχουν και μικρόφωνο) γιατί δεν κανονίζεις να ηχογραφείς απο την κονσολα ό,τι ακούγεται στο μικρόφωνο?
ALR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δεν έχουν όλες οι διαλέξεις μικρόφωνο και για να ηχογραφήσεις από την κονσόλα θα πρέπει πρώτα να πάρεις την άδεια του καθηγητή. Οπότε θέλει κάποια διαδικασία Το κινητό ηχογραφεί από το μικρόφωνο και όχι από το ηχείο. Δε ξέρω κατά πόσο μπορείς όμως με οποιοδήποτε πρόγραμμα να κάνεις καλή δουλειά γιατί πρώτον δεν έχει καλές δυνατότητες ηχογράφησης το κινητό σαν κινητό, δεύτερον παίζει ρόλο και το που κάθεσαι. Και δημοσιογραφικό recorder να έχεις αν κάθεσαι τέρμα πχ θα ακούγεται περισσότερο η βαζούρα , παρά η διάλεξη. Αυτό με την Κονσόλα θα ήταν ότι πρέπει αλλά..η απάντηση νομίζω θα είναι : "Για αυτό εφευρέθηκαν οι σημειώσεις" .
predator Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 δεν υπαρχει μικροφωνο, απλα μιλανε. και να υπηρχε μαλλον δε θα γινοταν να ηχογραφω απο εκει. πως μπορω να εχω το βελτιστο αποτελεσμα με τα μεσα που διαθετω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.