Προς το περιεχόμενο

...and Dust to Dust

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To πρόβλημα που έχω προφανώς οφείλεται στην σκόνη.

Όταν το pc είναι ανοιχτό για ώρες (μερικές φορές και για μέρες) όλα είναι οκ.Αν το πρωί πχ το κλείσω και το ανοίξω το μεσημέρι πολλές φορές πρίν ακόμη μπεί στο loading των windows ξαναξεκινάει.Και μετά χωρίς πρόβλημα ή με άλλη μία επανεκίνηση (μόνο του) όλα είναι οκ.

Επίσης μερικές φορές όταν λειτουργούνε η usb συσκευή και τα δύο DVD-rom kai rw επανεκινεί...

Αυτό που σκέφτομαι αρχικά είναι πρόβλημα τροφοδοτικού.Αν δεν είναι αυτό λέτε να είναι η σκόνη?Τι να αγοοράσω για να αφαιρέσω την σκόνη?Γιατί όντως έχει αρκετή.(Για κάποιο διάστημα το κουτί του pc ήταν ανοιχτό -σε φοιτητικό σπίτι- οπότε καταλαβαίνετε!)

Δημοσ.

Τι εννοείς ότι η σκόνη είναι το πρόβλημα; κατακράτηση θερμότητας; άσχετα βέβαια με αυτό τη σκόνη μάλλον μόνο με φύσημα μπορείς να την αφαιρέσεις (και η ηλεκτρική θα κάνει κάποια δουλειά αλλά καλύτερα φύσημα με κάποιο κομπρεσέρ σε εξωτερικό χώρο). Μόνο προσοχή στους ανεμιστήρες σου. Μη κατευθύνεις επάνω τους τον αέρα γιατί γυρνάνε ανάποδα με πολλές στροφές και συνήθως είναι καλός τρόπος για να καταστρέψεις τα έδρανα των αξόνων τους.

Επειδή όμως δε νομίζω ότι το πρόβλημά σου είναι η σκόνη δες το τροφοδοτικό. Πόσα watt είναι το υπάρχον; (μάρκα; )

Δημοσ.

Ελικρινά δεν ξέρω πόσα watt είναι και έχω την εντύπωση πως είναι και no-name...Μάλλον είναι 350-400!Δεν είμαι σίγουρος...Θα τσεκάρω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...