bchris Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Εχω να κανω μια προταση για την οποια μαλλον θα φαω βρισιδι, αλλα τεσπα. Εχω παρατηρησει, οτι ενω εχει φορτωθει η σελιδα, κολλαει πολυ συχνα στο να φορτωνει images στις υπογραφες, απο εξωτερικα links. Και αναρωτιεμαι, ειναι απαραιτητο να εχουμε στις υπογραφες μας links? Εσας δεν σας την σπαει να περιμενετε επ' αοριστον για να φερει την εικονα απο το http://kako-xali/~prasina-aloga/image1.jpg ? Προτεινω λοιπον να καταργηθουν τα html links απο τις υπογραφες των χρηστων. Τι λετε κι οι υπολοιποι?
Cristina Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Εμείς οι υπόλοιποι (προσωπική άποψη ) λέμε πως αν συναντήσετε κάποιον με μεγάλη υπογραφή (διαστάσεις ή kb), μπορείτε να στείλετε ένα PM σε κάποιον moderator και λίαν συντόμως το θέμα θα διευθετηθεί. Το να γίνει αφαίρεση αυτής της δυνατότητας εξ αιτίας 2-3-4 χρηστών που δεν γνωρίζουν ή αδιαφορούν για το πως λειτουργεί ένα forum, από τεχνικής και αισθητικής απόψεως, είναι άδικο για όλους τους υπόλοιπους που κινούνται σε λογικά πλαίσια.
bandito Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Εχω να κανω μια προταση για την οποια μαλλον θα φαω βρισιδι' date=' αλλα τεσπα.... Τι λετε κι οι υπολοιποι?[/quote'] Play it again Sam! Y.Γ Και πώς θα δείχνουμε τα system spec και το uptime του pc μας; Α πα, πα. Προτείνω να μείνουν οι υπογραφές και να μεγαλώσουν τα όρια τους , και να περιοριστουν τα posts στα 100 chars χωρις εικονες, links κτλ.
bchris Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Εμείς οι υπόλοιποι (προσωπική άποψη ) λέμε πως αν συναντήσετε κάποιον με μεγάλη υπογραφή (διαστάσεις ή kb)' date=' μπορείτε να στείλετε ένα PM σε κάποιον moderator και λίαν συντόμως το θέμα θα διευθετηθεί. Το να γίνει αφαίρεση αυτής της δυνατότητας εξ αιτίας 2-3-4 χρηστών που δεν γνωρίζουν ή αδιαφορούν για το πως λειτουργεί ένα forum, από τεχνικής και αισθητικής απόψεως, είναι άδικο για όλους τους υπόλοιπους που κινούνται σε λογικά πλαίσια. [/quote'] Εχεις δικιο σ' αυτο που λες, απο την αλλη ομως δεν μου αρεσει προσωπικα το "καρφωμα".... Ισως να μπορουσε να γινει κατι σε forum-level σχετικα με το μεγεθος/χρονο φορτωματος....
billpeppas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Εχεις δικιο σ' αυτο που λες' date=' απο την αλλη ομως δεν μου αρεσει προσωπικα το "καρφωμα".... Ισως να μπορουσε να γινει κατι σε forum-level σχετικα με το μεγεθος/χρονο φορτωματος....[/quote'] Αυτό που σε ενοχλεί στην ουσία, είναι ο αργός χρόνος φόρτωσης των λογικών σε μέγεθος εικόνων που έχουν μερικοί hosted στο SuperDuperGreatlySuckin SuckFinder ( pathfinder )... Εκεί ναι...ήθελα να ξερα, το καταραμένο και χιλιοειπωμένο ImageShack δεν το έχουν δεί ? Δεν βαριούνται να κάνει 30seconds να φορτώσει η sig τους μεγέθους μόλις 2kb ? Συμφωνώ με την Cris
bchris Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Αυτό που σε ενοχλεί στην ουσία' date=' είναι ο αργός χρόνος φόρτωσης των λογικών σε μέγεθος εικόνων που έχουν μερικοί hosted στο SuperDuperGreatlySuckin SuckFinder ( pathfinder )...Εκεί ναι...ήθελα να ξερα, το καταραμένο και χιλιοειπωμένο ImageShack δεν το έχουν δεί ? Δεν βαριούνται να κάνει 30seconds να φορτώσει η sig τους μεγέθους μόλις 2kb ? Συμφωνώ με την Cris [/quote'] Συμφωνεις, αλλα μας φορτωσες τις εικονιτσες σου κι εσυ....
guido Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Se fortwse me 14+17 oloklhra kb? An katalaba to prob einai o xronos apo megales se mege8os foto stis upografes kai oxi "optiko" filika
bchris Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Οχι ρε παιδια... Στο σπιτι εχω dsl και δεν εχω προβλημα. Στη δουλεια ομως, αλλα και αλλου, το inet σερνεται. Και σαν να μην φτανει αυτο, κανει μια ωρα να κατεβασει κατι φωτο απο του διαολου τον κ**ο. Αυτο ειναι το προβλημα μου.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 bchris, apla pigeneis pinaka elegxou > epexergasia epilogon > epiloges provolis thematon kai vgazeis to tick apo tin provoli ypografis kai eise kirile !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.