jojos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το Dvdr Nec ND 2500A.Παρόλο μου που γράφει κανονικά dvd δεν μπορεί να γράψει cd. Το μήνυμα λάθους που εμφανίζεται στο Clonecd ,για παράδειγμα, είναι το εξής:Writing to Cd failed,Medium Error:Power Calibration Area Error (3:0x73:0x03) Έχω δοκιμάσει διάφορες μάρκες cd όπως :Burn Out,Tdk,Philips,Verbatim,Traxdata και συνέχεια λαμβάνω το ίδιο μήνυμα λάθους. Χρησιμοποιούσα firmware από τους cdfreaks .Το άλλαξα με το επίσημο firmware της Nec αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα?
Panahs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Είμαι στην δυσάρεστη θέση να σου πω ότι το Nec σου θέλει αλλαγή. Είχα πάθει ακριβώς το ίδιο πράγμα και μου το άλλαξαν στο Πλαίσιο. Το καλό είναι πάντως ότι εάν το Nec σου είναι εντός εγγύησης θα σου δώσουν το νεότερο μοντέλο. Εάν πάλι δεν είναι στην εγγύηση, αυτά τα μηχανήματα έχουν γίνει αναλώσιμα, οπότε με 40-50 ευρώ παίρνεις το 3540. Να μου πεις γιατί να πληρώνω 40 ή 50 ευρώ για να πάρω ένα μηχανάκι που θα χαλάσει σε 1-1,5 χρόνο? Σε αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω. Edit: Λογικά δεν πρέπει ούτε να σου διαβάζει CD.
jojos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δεν μου διαβάζει αρκετά cd.Κάποια τα διαβάζει.Αν η εγγύηση είναι ενός έτους τότε δεν με καλύπτει σίγουρα η εγγύηση.Αν είναι όπως τα λες φίλε panahs τότε είμαι έτοιμος να συνδέσω το παλιό μου Plextor (σκυλί) cdr.Με το ένα θα γράφω dvd με το άλλο θα γραφω cd.Αν και δυσάρεστα τα νέα ευχαριστώ για την απάντηση.
Panahs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Αν θυμάμαι καλά εμένα δεν μου διάβαζε τίποτα από CD. Γενικά με τα CD δεν πρέπει να μπορούσε να κάνει τίποτα.
Panahs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Βρήκα και το topic που είχα ανοίξει. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=106065
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.