Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα DRAM

arkoudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια μητρική Gigabyte 8S661FXMP-RZ και έχω το εξής προβλημα . Πρώτον δεν αναγνωρίζει με τίποτα το flopy είναι συνέχεια αναμένο το λαμπάκι και δεν διαβάζει τις δισκέτες και το χρειάζομαι για να βάλω τον sata σκληρό μου . Αλλα το κυριότερο είναι οτι μου βγάζει ένα μηνυμα που λέει οτι η DRAM δεν είναι σωστά χρονισμένη αν κατάλαβα καλά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκκινήσει τα windows αλλα να μην μπορεί να κάνει ούτε εγκατάσταση αυτών . κολάει όταν εγκαθιστά τισ συσκευές . Τι μπορώ να κάνω γιαυτά ; Ο επεξεργαστήσ είνια seleron στα 2,4 και δεν ξέρω τι socket είναι αυτό για να δώ αν είναι συμβατό με την μητρική.

Δημοσ.

Όντος το flopy τοείχα βάλει ανάποδα το καλώδιο , το κατάλαβα λίγο μετά το post. Για το άλλο πρόβλημα δεν μπορώ ακόμα να δώσω λύση . Δεν μου δίνει επιλογή στο bios για default , μου είπε ένας φίλος οτι μπορεί να είναι και απο την ram οτι δηλαδή δουλεύει σε διαφορετική συχνότητα με αυτή του επεξεργαστή αν κατάλαβα καλά . Αν ισχύει αυτό πως θα το ελένξω και πως θα το αλλάξω . Όποιος μπορεί ας βοηθήσει γιατί στο τέλος θα πάει απο εκεί που ήρθε το μηχάνημα .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...