arkoudi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Έχω μια μητρική Gigabyte 8S661FXMP-RZ και έχω το εξής προβλημα . Πρώτον δεν αναγνωρίζει με τίποτα το flopy είναι συνέχεια αναμένο το λαμπάκι και δεν διαβάζει τις δισκέτες και το χρειάζομαι για να βάλω τον sata σκληρό μου . Αλλα το κυριότερο είναι οτι μου βγάζει ένα μηνυμα που λέει οτι η DRAM δεν είναι σωστά χρονισμένη αν κατάλαβα καλά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκκινήσει τα windows αλλα να μην μπορεί να κάνει ούτε εγκατάσταση αυτών . κολάει όταν εγκαθιστά τισ συσκευές . Τι μπορώ να κάνω γιαυτά ; Ο επεξεργαστήσ είνια seleron στα 2,4 και δεν ξέρω τι socket είναι αυτό για να δώ αν είναι συμβατό με την μητρική.
JXID Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Gia to foppy elegxe to kalodio data.Mhpos einai anapoda?Oso gia thn mnhmh tha elega na fortoseis ta default apo to bios mhpos kai exei allaxei kati.
arkoudi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Όντος το flopy τοείχα βάλει ανάποδα το καλώδιο , το κατάλαβα λίγο μετά το post. Για το άλλο πρόβλημα δεν μπορώ ακόμα να δώσω λύση . Δεν μου δίνει επιλογή στο bios για default , μου είπε ένας φίλος οτι μπορεί να είναι και απο την ram οτι δηλαδή δουλεύει σε διαφορετική συχνότητα με αυτή του επεξεργαστή αν κατάλαβα καλά . Αν ισχύει αυτό πως θα το ελένξω και πως θα το αλλάξω . Όποιος μπορεί ας βοηθήσει γιατί στο τέλος θα πάει απο εκεί που ήρθε το μηχάνημα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.