keftedakos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Ta teleutaia 5 xronia ta mobos mou htan ola asus kai auto to lew gia na mhn xarakthristw prokateilhmenos gia to link pou akolou8ei to opoio perigrafei thn antimetwpish pou eixa apo to support ths asus. click me
b.s.o.d. Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 φιλε μου γεια κατ αρχην!καλυτερη εξυπηρετηση απο το καταστημα που αγορασες τη μητρικη δεν υπαρχει...5-10 λεπτα υπομονη για αντικατασταση...τωρα βεβαια αν η μητρικη εχει εκλειψει ειναι ο μονος λογος για να σηκωσεις τα χερια ψηλα...ουτε εγω δεν ξερω ποσο hardware εχω αλλαξει....!!ουτε ενα ευρω παραπανω δεν εχω δωσει...θα ηθελα για να μην προτρεχω να μαθω λεπτομερειες για την αγορα σου και απο που την εκανες...
mihalakis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Kai ego kapote eixa mia asus me to 815 chipset gia P3 tuallatin epeksergastes,kai kapoia mera den ithele na ksanaparei mprosta.Epikoinonhsa me thn asus sto belgio an thimamai kala,mias kai th mitriki thn eixa agorasei apo ellada kai hmoun agglia.Meta apo ores anamonhs pantos milisa me kapoion pou to mono pou iksere na mou pei htan na kano clear cmos xoris na vgalei akrh. Ta panta doulevan kanonika se alla mhxanhmata ektos apo th mhtrikh.e, oute ego elava apanthsh sta e-mail mou parolo pou htan sthn eggiish.Otan katevhka sthn ellada kai phga sto magazi pou thn agorasa mou eipan oti thn ekapsa monos mou me overclocking kai oti den kaliptotan apo thn egiish.
mihalakis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 H plaka tora einai oti exo mia a7v880 san tou paidiou sto link sthn opoia ta 2 prota memory slots einai nekra kai etsi den mporo oute dual channel na kano ;-) Perimeno na th steilo molis vro ligo xrono gia na do...Panta pistevo sth defterh efkairia :smile:
S2Katana Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Καλα και εγω εχω σιχαθει το support της Asus, τουλαχιστον απο αποψη forum.Μιλαμε ΒΑΛΤΟΣ!!!
geoal1973 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 και εγω παιδια εχω ταλαιπωρηθει απο το αθλιο support της ASUS με μια P4P800 που ενω δουλευε κανονικα δεν επαιζαν τα PCI slots. Tι e-mail τι στο πλαισιο που την ειχα παρει πηγαινα και τσακωνομουν με ολους. Κανενας δεν με βοηθησε τελικα την εβαλα σε ενα συστημα ενος πελατη σε γραφειο που δεν ηθελε να βαλει ο ανθρωπος καμια PCI καρτα και ετσι πηρα μερικα χρηματα πισω. Το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι σου λενε οτι φταις και απο πανω. Αυτο σε εξοργιζει πραγματικα και κερατας και δαρμενος δηλαδη. Το πορισμα που εβγαλαν τοτε οι ''ειδικοι'' της ASUS Ευρωπης και του Πλαισιου ηταν οτι ειχε βραχυκυκλωσει η μητρικη με το σασι και ο ελενκτης του PCI καηκε. Οταν τους ειπα μαλιστα οτι την μητρικη δεν την εβαλα σε κουτι αρχικα αλλα ολα εγιναν εκτος κουτιου τοτε το γυρισαν το παραμυθι στο οτι και καλα δεν γειωθεικε σωστα και γιαυτο χαλασε!!! Υμαρτον λες και ειμαι χθεσινος, 20 χρονια τωρα εχω υπολογιστες και εχω συναρμολογισει εκατονταδες συστηματα για εμενα και πελατες μου, πρωτη φορα ειδα κατι τετοιο και για εμενα ηταν ελλατωματικη η μητρικη απο την αρχη και απλα εκαναν την παπια. Ειναι αυτο που λεμε καλυτερα να μην δουλευει καθολου παρα να εχει καποιο κουσουρι. Για την ιστορια τα καλυτερα RMA μου τα εχουν κανει με σειρα εξυπηρετισεως η OCZ (Μνημες),Leadtek (VGA),Abit (Motherboard),Chaintech (VGA). Ολες χωρις αποδειξη αγορας με τη διεθνη εγγυηση και μαλιστα με χρονο αποκρισης 2-3 ημερων. Υστερα σου λεει ο αλλος ψωνισε απο Πλαισιο ASUS...
206CC Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 ego prosopika den eixa kanena problima mexrh sigmhs(xtipa ksilo) an kai exo alaksei kamia 10ria pc . omos theoro oti einai poli simantika ola ayta kai stis epomenes epiloges mou, tha ta labo ipopsh.
keftedakos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Eixe parei to pc o pateras mou apo ton kotsovolo (nomizw oneway exei ekei) kai egw antikatesthsa to mobo pou eixe auto, dld thn a7v880 kai thn evala sto diko mou pc (maurh h wra). Ta pc autoi ta dinoun me plhrh egyhsh gia ena xrono ws synolo, dld ws assembled pc. Den bhka sto kopo na paw se autous giati ypopsiazomai oti 8a mou arxisoun tis papantzes peri allaghs ths mobo apo mh eksousiodothmeno prwsopo ktl. Opws kai na xei etsi opws me eklase h asus, 8a paw kai apo ekei na dw thn tyxh mou. 8a enhmerwsw gia ta tektenomena.
b.s.o.d. Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 sorry...αλλα υπαρχει ανθρωπος που πηγε στο πλαισιο,με αποδειξη αγορας και δεν του αλλαξαν τη μητρικη??
S2Katana Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Καλυτερα να μην κανεις τετοιες επικινδυνες ερωτησεις για το Πλαισιο...Ναι ειναι δυνατον, κανε ενα ωραιο search και θα λαβεις τις απαντησεις σου
Highlander Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Σε 3 μήνες έχουν καεί 3 μητρικές ASUS. Είναι αρκετά ευαίσθητες στα front usb. Θέλω αρκετό χρόνο για να σας το αναλύσω και λέω μόνο αυτό. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ASUS.
geovard Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Αν λοιπόν πάμε σε άλλη εταιρεία, ποιά ειναι κατά τη γνώμη σας αυτή με την καλλίτερη εξυπηρέτηση? ------------------------------------------- Λοιπόν παιδιά,μού έσπασε η πλαστική προεξοχή πάνω στην οποία κουμπώνει το καλώδιο sata στό σκληρό WD1200JD καί όπως καταλαβαίνετε χρειάζομαι τώρα όλη την πλακέτα γιά να μην πετάξω τον δίσκο.Αν λοιπόν έχει κανείς τον παραπάνω δίσκο κτυπημένο αλλά όχι βέβαια με χαλασμένη πλακέτα ας μού κάνει ένα pm.
plpapadopoulos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Enallaktikes ths Asus: Gigabyte (both Platforms), ABIT (both Platforms), DFI (both Platforms), Tyan / Supermicro / Intel (Server Platforms)... Kalo support exei kai h QDI me ena forum psiloperiergo alla me ligo psaksimo vriskeis polla koufa (opws p.x. Bios gia na paizei palia mhtrikh gia PIII me 200GB HDD, KT400 Sempron support klp)... Omws se KAMIA periptwsh de 8a empisteyomoun QDI gia na sthsw ena PC. Protimw tis Asrock pou einai kalyteres kai fthnoteres apo ta QDI, opote "ki an sou katsei", thn petas sto kala8i kai teleiwneis
os390 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Ειχα παρει απο Πλαισιο την A7V600 με κουτι και διαφορα περιφερειακα. Μετα απο μερικους μηνες ειχα προβληματα τους το πηγα και διαπιστωθηκε η βλαβη. Και αρχιζουμε... ξερετε δεν υπαρχει πλεον αυτο το Μ/Β εχουμε το Α7Ν8Χ, υπαρχει μια διαφορα τιμης και κατι τετοια τα οποια βεβαια δεν τα δεχτηκα, εχω εγγυηση, οταν θα φερετε ειδοποιηστε με. Μου την αλλαξαν τελικα με την Α7Ν8Χ και μου εβαλαν και Sata Controller γιατι το Α7V600 ειχε ενσωματωμενο. Η αποψη μου ειναι γενικως οταν δεν εχουμε κανει καμια @$%^#$%&(( τοτε πρεπει να εξαντλουμε τα δικαιωματα μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.