Προς το περιεχόμενο

Spyware Blaster & Micr. Antispyware

geokok1981

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω το spybot S&D, το Ad-ware της Lavasoft και πρόσφατα έβαλα

και το Antispyware της Microsoft. Αν βάλω και το spyware Blaster,

θα υπάρξει κανένα conflict , κυρίως μεταξύ των δύο τελεταίων,

που αν δεν κάνω λάθος τσεκάρουν σε real time. Γενικά να το βάλω και αυτό ή οχι????

Δημοσ.

Οχι, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα (δοκιμασμένα). Το spyware Blaster και το spybot S&D απλά απαγορεύουν στο PC σου να δεί διευθύνσεις υπαίτιες γιά διάδοση spyware και δεν τρέχουν παρά μόνο όταν τα τρέξεις εσύ γιά να τα ρυθμίσεις.

Τώρα γιά το Lavasoft και το MS antispyware καλό είναι να μην έχεις ταυτόχρονα και στα δύο real time προστασία. Πέρα του ότι είναι ανούσιο δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να μπερδευτούν μεταξύ τους.

Καλύτερα βάλτα όλα γιά χειροκίνητους ελέγχους, βάλε firewall (και ρυθμισέ τον σωστά) και Firefox. Το antivirus δεν το είπα γιατί εννοείται.

Δημοσ.

Τα εχω ολα.

Μάλιστα το Spybot βλέπει οτι εχω εγκατεστημένο το Spyware Blaster και το προτείνει για immunize!!!

Πολύ καλό είναι και το Spyware Doctor αλλά δεν είναι free.

Δημοσ.

Μάλιστα το Spybot βλέπει οτι εχω εγκατεστημένο το Spyware Blaster και το προτείνει για immunize!!!

:shock: Αυτό δεν το έχω ξανακούσει! Εμένα δε μου βγάζει τίποτα τέτοιο.

Αν και ένα σωστό antispyware θα έπρεπε να βγάζει κάτι σαν:

Προσοχή! Βρέθηκαν εγκατεστημένα windows στον υπολογιστή σας (η απειλή αυτή είναι πολύ επικίνδυνη, σας συνιστούμε να πατήσετε αμέσως το κουμπί format...).

Δημοσ.

Το Spybot απλά σου βγάζει μήνυμα οτι έχεις εγκατεστημένο το Spyware Blaster και οτι έχει καλύτερη προστασία με αυτό. Τιποτα άλλο. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τα προγράμματα που έχεις. Απλώς μην βάλεις και το Zone Alarm γιατι θα σου βγάλει σίγουρα πρόβλημα, αλλά δεν θυμάμει αν θα έχει πρόβλημα με το Micr. Antispyware ή με το Spybot.

Δημοσ.

Για το adaware νομιζω πως ετσι και αλλιως η δωρεαν εκδοση που εχω δεν υποστηριζει real time protection.Αρα αφου και τα δυο είναι ..στο χειροκινητο λογικα δεν θα εχω προβλημα ετσι??

Δεν ξερω θα πρεπει να το σκεφτω γιατι μολις συνηλθα απο format ..παλι ...και δεν έχω ορεξη να τρεχω παλι ...ισως και να αφησω μονο αυτα τα 2 που εχω ηδη??ε?ε?εεε??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...