lefterhs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Ο εκτυπωτης αυτος εχει 2 μαυρα μελανια το 3e και το 6. Συνηθως οι εκτυπωσεις μου δεν ειναι photo αλλα χαμηλης ποιοτητας, οποτε (τσεκαρα και τη σταθμη των μελανιων) το μαυρο 6 εχει χρησιμοποιηθει ελαχιστα... Τωρα το 3e τελειωνει και αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οταν τελειωσει και δεν το αλλαξω θα χρησιμοποιησει το 6 ή θα μου ζητησει οπωσδηποτε ανταλλακτικο? Το εχει δοκιμασει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 kata pasa pithanotita tha soy zitisei allo,giati to ena mayro einai gia tis fwtografies kai to allo gia keimeno Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamdok Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 το 3e στην περιπτωση σου-απλη εκτυπωση-Τελειώνει πρώτο να το αντικαταστήσεις αμέσως 9 εύρο έχει το μελανακη. θα σε βγαλη ένδειξη στο tray .εγω εχω τον P 5000 και παλια τον 865i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterhs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Απλως φοβαμαι οτι επειδη δεν χρησιμοποιειται το 6 θα ξεραθει καμια κεφαλη και θα εχω ιστοριες. ;-) Ελεγα μηπως ετσι τον αναγκαζα να το χρησιμοποιησει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.