Draminos1979 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Γράφω το συγκεκριμένο post για να προειδοποιήσω τα μέλη του Insomnia σχετικά με την παραπάνω εφαρμογή. Πριν από 2 ημέρες και ενώ ο υπολογιστής δούλευε κανονικά από κάποια στιγμή και μετά δεν μπορούσα να μπω στο Internet. Βασικά το πρόβλημα παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά όταν μετά από μια επανεκίνηση δεν μπορούσε να ξεκινήσει το Sygate το οποίο και απεγκατέστησα. Μάλιστα το Sygate δεν μπορούσε να τρέξει ούτε ανοιγωντάς το χειροκίνητα. Αφού δοκίμασα τα πάντα (scan με SpyBot και NOD32 τα οποία δεν εντόπισαν τίποτα) άρχισα να ψάχνω τους φακέλους στα Program Files. Εκεί εντόπισα έναν φάκελο με το όνομα NewDotNet o οποίος μέσα περιείχε ένα dll και δύο αρχεία exe. To συγκεκριμένο dll δεν εμφανιζόταν να τρέχει στα processes. Εκτελώντας το unistall.exe ευτυχώς απεγκαταστάθηκε το NewDotNet και μάλιστα κατα την απεγκατάσταση εμφανίστηκε ένα μήνυμα το οποίο ανέφερε ότι μετά την απεγκατάσταση επαναφέρονται οι ρυθμίσεις του Internet και ότι δεν θα έχω πρόσβαση σε κάτι σελίδες με κατάληξη .shop, .books κάτι άλλες που αυτή τη στιγμή δεν τις θυμάμαι. Μετά την επανεκίνηση το δίκτυο επανήλθε κανονικά. Γράφω το συγκεκριμένο post ώστε να βοηθήσει όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα γιατί εγώ την τελευταία στιγμή γλύτωσα το format. ΥΓ1: Απ' ότι κατάλαβα, το συγκεκριμένο dll επιτρέπει την σύνδεση σε ιστοσελίδες μόνο με συγκεκριμένες καταλήξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.