Αbominable Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Αγορασα σημερα απο το πλαισιο κατι μαντηλακια της connect για καθαρισμο οθονων.. Αλλα μου αφησαν μακιες επανω στην οθονη!! Σας εχει τυχει κατι παρομοιο; Πως αλλιως μπορω να καθαρισω την οθονη; Νερο με χαρτι αφηνει χνουδι. Azax θα της κανει ζημια;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Με αυτά καθαρίζω το crt μου. Αλλά και με κάποιο πανάκι που δεν αφήνει χνούδια και να είναι λίγο βρεγμένο, πάλι δουλειά θα κάνεις. Αν δεν φύγουν και έτσι...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Τα μαντηλια της connect ειναι γεια σου :/ Την εχω πατησει και γω... εχουν ενα σκληρο πανι για στεγνωμα (λες και ειναι γυαλοχαρτο) , και το βρεγμενο πανι η ουσια που εχει αφηνει στιγματα στην οθονη :/
nick_gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 είχα πάρει και εγώ, δοκίμασα ένα και απο τότε τα έχω και κάθονται όταν λέμε χάλια...να φανταστείς έκανε την οθόνη χειρότερα απο ότι ήταν πριν!!
tsomoloko Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Όχι ΑΖΑΧ !!!!! Έχω ακούσει οτι κάνει ζημιά στις ΤFT..... Εγώ χρησιμοποιώ ένα spray από αυτά που δίνουν στα οπτικά για να καθαρίζεις τα γυαλιά σου...Και μάλιστα σε ένα απλό πανάκι....
giorgos th. Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Όχι ΑΖΑΧ !!!!! Έχω ακούσει οτι κάνει ζημιά στις ΤFT..... Εγώ χρησιμοποιώ ένα spray από αυτά που δίνουν στα οπτικά για να καθαρίζεις τα γυαλιά σου...Και μάλιστα σε ένα απλό πανάκι.... kai stis crt kanei zimia giati katasrefei tin antistatiki epistrosi pou exei to tzami.
overclocker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Ακριβά και απαράδεκτα... Καλύτερα ένα πανάκι και πολύ λίγο υγρό από μαγαζί για οπτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.