Προς το περιεχόμενο

Ups Mge Nova 1100va

HuskerDu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Agorasa to parapano UPS, to enoxlitiko einai o synexis thoryvos apo to fan toy ( to grafeio mou me ta PC einai sto ypnodomatio). Exeis kaneis allos to idio ups kai einai etsi thoryvodes? Skeftome na to doso piso kai na paro to mikrotero sta 500VA, MERLIN GERIN LINE INTERACTIVE 500 PULSAR ELLIPSE PREMIUM (nomizo afto den exei katholou fan). Tha exo pano 2 PC, ena palio P166/200W kai ena workstation P4/400, pistevo na eimai ok me ta 500VA.

Δημοσ.
tha exeis mono ta towers panw sto UPS h' kai tis othones?

Exo mono ena TFT monitor,tha to exo kai afto pano, to palio pc p166 doulevei me mnimum load san firewall, exei linux.

Δημοσ.

Telika simera to apogevma to allaksa sto plaisio me ena APC BR500i (500VA/300W) kai vrika....tin isyxia moy! :)

Me ta 2 pc pano + monitor + dsl/router + ext usb HD , to monitoring mou deixnei ~180W load .

post-10357-129062925219_thumb.jpg

Δημοσ.

Δε ξέρω αλλα μου φαίνεται λίγο παράξενο! Για να καταλάβω καλά... το UPS δίνει MAX 300 Watt και καταφέρνει να σηκώσει 2 pc με οθόνες ; Πως στο καλό γίνεται αυτό ;

Εγώ έχω ένα UPS που σηκώνει το PC μου (2 τροφοδοτικά 1χ450W και 1χ300 Watt. τροφοδοτικό kai 2 οθόνες ΤFT) αλλά είναι 800 Watt... Με μικρότερο UPS ο υπολογιστής απλά δε λειτουργούσε!

Δημοσ.

Δεν επρεπε να το δωσεις.Τωρα θα πρεπει να παρεις νεο αν αλλαξεις το hardware.Και εγω εχω το ιδιο.Ο θορυβος ειναι φοβερα εκνευριστικος και το βραδι το βγαζω απο την μπριζα...καποιος μου ειπε να βγαλω το ανεμιστηρακι, αλλα δεν ξερω ποιες θα ειναι οι επιπτωσεις στη λειτουργια του...Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Και εγώ έχω αυτο το ups στο δωμάτιο και κάνει πολύ θόρυβο. Ξέρει κανείς καποιον αθόρυβο ανεμιστήρα που να είναι συμβατός, να λειτουργεί αποτελεσματικά όπως ο δικός του και να είναι αθόρυβος;

Δημοσ.

Ο ανεμιστήρας που έχει είναι μικρός περιπου 6cm και όχι 8cm όπως αυτοί που παίρνουν τα κουτιά και τα τροφοδοτικά. Που μπορώ να βρώ τέτοιο ανεμιστήρα; Ελπίζω να γνωρίζει κάποιος και να απαντήσει. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

- Βασικά μια λύση θα ήταν το UPS να βγει εκτός δωματίου, μιας και καλώδια μεχρι και 5 μέτρα είναι μια χαρά (δοκιμασμένα).

- Εγώ έβγαλα το UPS μαζί με τον 2ο υπολογιστή και με κλειστή την πόρτα δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά δεν έχω τη δυνατότητα να το βγάλω εκτός δωματίου. Γι' αυτό ψάχνω τρόπο να αλλάξω ανεμιστήρα.

Δημοσ.

Και εγω θελω να αλλαξω τον ανεμιστηρα, αλλα δεν χαλαει η εγγυηση?Αν δεν βαλω ανεμιστηρα θα υπαρξει προβλημα υπερθερμανσης???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...