ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ1976 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Αγόρασα μία(αναγκαστηκά)μητρική p4 albatron px865 pec pro(i865,s478);έβαλα το Dr.Speed (απο το side της albatron) προγρμματάκι και λειτουργεί μόνο το system information αν κάι έχει και άλλες λειτουργίες.Ουτε την θεμοκρασίες τίποτα.Μην είναι λάθος κάποια σύνδεση απο το front panel ή οι ρυθμίσεις στο BIOS?
phovos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δεν εχω παιξει ποτε με το συγκεκριμενο mobo οποτε δεν εχω δει και το προγραμμα.Αλλα σε γενικες γραμμες: α)Εισαι σίγουρος ότι το προγραμμα υποστηρίζει τη μητρική? β)Κανε ενα bios update γ)Βαλε καποιο άλλο πρόγραμμα [speedfan/motherboard monitor 5 κλπ]
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ1976 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Λές φίλε οτι δεν είναι απο λάθος συνδεσεις.Ξερεις αν απο το bios υπαρχουν ρυθμισης? θα πραξω τα λεγομενα σου
billpeppas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Μπα, αν στο Hardware Monitor @ BIOS δεν έχει κάποιο "Disable Monitoring" δεν παίζει BIOS μεριά error... μήπως είναι από τις λίγες μητρικές που δεν έχουν Hardware Monitoring Chip ? Αν έχεις φυσική πρόσβαση στα ενδώθεν του case ( εννοώ προφανώς να κοιτάξεις την motherboard ) μπορείς να ψάξεις πάνω στην μητρική για ένα μεσσαίου μεγέθους τσιπάκι που πάνω θα γράφει "Winbond" ή "ITE"... αν δεν έχει, τότε είναι πάρα πολύ πιθανό αυτό που προηγουμένως ανέφερα ( ότι μπορεί να μην έχει hw monitoring chipset ) [ αν δεν έχει, δεν μπορείς να δείς τις ενδείξεις ] Edit: Ένας εύκολος ( αλλά όχι πάντα εύστοχος ) τρόπος να δείς αν υπάρχει HW M. Chip είναι να τρέξεις το PC Wizard 2005 από http://www.cpuid.com
phovos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Το προγραμμα για τις θερμοκρασίες παιρνει ενδειξεις απο το σενσορα που βρίσκεται πανω στη μητρική.Οποτε εκει δε παιζει να μην εχεις συνδεσει κατι... Κοιτα και στο bios μηπως εχει καμια επιλογή για τις θερμοκρασίες που να κλεινει το σενσορα ή κατι τετοιο...
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ1976 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Το πρόβλημα μου ειναι άλητο τα βιος μου δειχνουν της ενδειξης αλλα τα καταραμενα windows οχι,το speedfan θελει το server pack1,to motherboard monitor 5 εχει κατι θερμοκρασιες -59 κλπ το bios update δεν εκανε τιποτα,για αυτο και εγω θα:Γα(μπιπ) το παλιο ΜΠΟΥ(πμιπ) που το βρηκα το ΓΑ(μπιπ)καλα να παθω ο μαλ(μπιπ)
billpeppas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μα αν δεν ρυθμίσεις και τα προγράμματα ( ιδιαίτερα το MBM5 ) πως να λειτουργήσουν ??? και δεν απάντησες σε αυτά που σου είπα.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ1976 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Τι ρυθμησεις να κάνω,το κουτι ειναι λιγο δισκολο να το δω αλλα για το HW M. Chip ιδου
billpeppas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Μάλλον δεν με διαβάζεις καλά... Edit: Ένας εύκολος ( αλλά όχι πάντα εύστοχος ) τρόπος να δείς αν υπάρχει HW M. Chip είναι να τρέξεις το PC Wizard 2005 από [url']www.cpuid.com[/url]
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ1976 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Γράψε λάθος και σε ευχαριστώ πολλή φιλε billpeppas δέν ειχα πράγματι διαβαση καλα
billpeppas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Read this ( especially the line concerning the ITE IT8712F support ) http://www.dvhardware.net/software/215 Αν στα προγράμματα ( MBM5 / SmartGuardian / Hardware Sensors Monitor Pro ) πας στο configuration και διαλέξεις στο Monitoring Chip το " ITE IT8712F ", θα έχεις όλες τις ενδείξεις σωστά.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ1976 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 φιλε billpeppas δεν ξερω αλλα δεν μπορω να διαλεξω στο Monitoring Chip το " ITE IT8712F "δεν λειτουργει το speedfan ????δεν ξερω και καλα αμερικανικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.