Προς το περιεχόμενο

Torrents

^^JuNiOr^^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον φίλε είναι πιταρισμένο το DSLAM που ανηκει η γραμμή σου!!!

δεν μας είπες όμως και τι isp έχεις, όπως και αν αυτό με τις χαμηλές ταχύτητες σου γίνεται συνεχώς? ή μονο σήμερα?

Γιατί με την 384 δεν δικαιολογούνται τόσο χαμηλές ταχύτητες στα p2p και torrent!

Από server με ποσο κατεβαζεις?

Εγώ στα torrent σε δημοφιλές αρχείο πιάνω μέχρι και 42 με γραμμή 384 και isp 4Net!

Δημοσ.

Otenet exo... mexri 38 to exo dei na paei otan katevaza apo (3w.download.com)

tha tsekaro kai ta torrents to mesimeraki... elpizo na einai kaliteara apo eMule kai dc++ se taxitites giati den einai dinaton na katevazo me 3-6kb/sec

Δημοσ.

Βέβαια επηρεάζεται απο το γεγονός ότι ταυτόχρονα κάνεις και upload (ειδικά αν βρίσκεσαι σε private tracker), οπότε περιορίζεται κάπως το download.. Εγώ πάντως σε περίπτωση με πολλούς seeders, έχω πιάσει πάνω απο 34-35 (με παράλληλο upload κάπου 6-7, και γενική άλλη εργασία πάνω στο νετ)

Δημοσ.

exo afisei to pc anikto apo xthes kai katevasei(eMule). h taxitita einai kapo statherh sta 9.6kb. an katafero kai piaso sta torrents file Sadako tis taxitites pu les tha eimai ypervolika xamumenos.

loipon, piga se afto to site: *** link deleted *** ekana ena search kai vrika afta pu thelo ta kano download kai katevasa ta *.torrent arxia. tora trexo to Azureus(anigo ta ports apo to firewall tu modem) kai apla katevenun!?!?! apla afto htan???

• Super Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσει μια και καλή το ζήτημα, γιατί έχει παραγίνει το κακό:

Όποιος ξαναζητήσει ή ξαναβάλει links για torrent sites κερδίζει μόνιμο ban χωρίς προειδοποίηση και χωρίς άλλη επίπληξη.

Δεν υπάρχει "δεν ήξερα", δεν υπάρχει "αχ το ξέχασα", δεν υπάρχει "έλα μωρέ, όλοι το ξέρουν αυτό το site".

Οι κανόνες είναι σαφείς και θα τηρούνται χωρίς καμία εξαίρεση. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!

Για απορίες, διευκρινήσεις κλπ σχετικά με την παραπάνω προειδοποίηση,

RFTM >>> http://www.insomnia.gr/vb3/announcement.php?f=21&announcementid=11

Για απορίες σχετικά με τα torrents, τη λειτουργία τους και ό,τι άλλο θέλετε, κάντε μια έρευνα στο forum ή στο Google - υπάρχουν μπόλικα θέματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...