geokok1981 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δυστυχώς τα προβλήματα μου δεν τελειώνουν. Όταν πάω να δημιουργήσω ένα νεό φάκελο, ή ένα αρχείο κειμένου στην επιφάνεια εργασ'ιας βγαίνει ένα μήνυμα που λεεί : ''Δεν είναι δυνατή η δημιουργία του (...).Η καθορισμένη διαδρομή δίσκου δεν είναι έγκυρη''. Επίσης δεν μπορώ να σώσω τίποτα στην επιφάνεια εργασίας.... Για δώστε τα φώτα σας....
samurai Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Η διαδρομή αυτή εδώ "C:\Documents and Settings\"όνομα λογαριασμού χρήστη"\Desktop υπάρχει; Αν όχι δημιουργησέ την. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο
geokok1981 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δυστυχώς η διαδρομή υπάρχει αλλά με το εξής παράδοξο: Μπορώ να σώσω εκεί και να δημιουργήσω φκέλους, οι οποίοι δεν εμφανίζονται στο desktop!!!!!!ενώ αυτά που ήδη έχω στο desktop (shortcuts κυρίως για προγράμματα) δεν εμφανίζονται πουθενα!!! Όλος ο φάκελος είναι κενός δηλαδή.... Μήπως μου την έκανε το TuneUP Utilities την δουλειά??? Μήπως να μην ξανασχοληθώ με προγράμματα του είδους?? Μήπως όλα συμβαίνουν σε μένα???
subdee Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 ρε μήπως είσαι συνδεδεμένος ως admin? κοίταξε στο φάκελο της επιφάνειας εργασίας του Administrator και κοίτα αν είναι εκεί αυτά που υπάρχουν στην επιφάνεια εργασίας σου.
geokok1981 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Κοίτα ο λογαριασμός μου admin είναι αλλά είναι και ο μοναδικός που υπάρχει μέσα.Αυτό δεν δικαιολογεί όμως το να μην μπορώ να σώσω στο desktop, έτσι δεν είναι????
dourdou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Ένα πιθανό πρόβλημα είναι το όνομα λογαριασμού χρήστη να είναι πολύ μεγάλο. Δοκίμασε ένα με λίγους χαρακτήρες.
Xdanger Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 afto omos bori na simvi sta win98, mipos allakses tin diadromi gia tin epifania ergasias ta TunUp utilities ti ine teties ri8misis kanis? dld ri8mizis diafores epiloges tu sistimatos?
geokok1981 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 παιδιά ούτε μεγάλο ήταν το όνομα, ούτε τίποτα άλλο.Απλά το pc τα έπαιξε και φοβάμαι πως φταίει κάποια διόρθωση στην registry που έγινε από σχετικό πρόγραμμα.Τες πα τώρα σας γράφω από το φρεσκοφορμαρισμένο μου pc που πάει τζιτζί και κατάφερα να βάλω και το mathcad το οποίο δεν έμπαινε όπως αναφέρω σε άλλο post. (υποψιάζομαι πως τα προβλήματα είχαν κοινή αιτία...). Υπάρχει καμία περίπτωση, έστω κ ελάχιστη να προκάλεσε κάτι η αδρανοποίηση????(εγώ πάντως νομίζω πως όχι....)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.