Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 2

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paikse kalytera se dx7 mode.Ta frames sou 8a ektinax8oun an kai sigoura 8a xaseis kapoia kala efe tou paixnidiou.Omws kalytera na exeis mia smooth experience para na ekneyrizesai na to parathseis kai na xaseis etsi ena apo ta kalytera games gia fetos.

To teleiwsa kai mborw na pw pws einai to kalytero WWWII videogame pou exw paiksei. :)

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Paikse kalytera se dx7 mode.Ta frames sou 8a ektinax8oun an kai sigoura 8a xaseis kapoia kala efe tou paixnidiou.Omws kalytera na exeis mia smooth experience para na ekneyrizesai na to parathseis kai na xaseis etsi ena apo ta kalytera games gia fetos.

To teleiwsa kai mborw na pw pws einai to kalytero WWWII videogame pou exw paiksei. :)

Tο πρόβλημα μου είναι όχι ότι δεν μπορεί να το τρέξει το σύστημά μου αλλά είναι ότι η μηχανή γραφικών πάσχει. Με το που ξεκινάει το παιχνίδι είχα 9 καρέ, άλλαξα κάποιες ρυθμίσεις στις υφές πάλι τα ίδια καρέ, ξαναβάζω τις υφές στο extra και ξαφνικά πήγε στα 39-49 καρέ. Έπαιξα το πρώτο επίπεδο τέλεια με όλα (σχεδόν) στο full. Μετά φορτώνει το επόμενο επίπεδο πάλι το ίδιο σκηνικό.

Δημοσ.
Tο πρόβλημα μου είναι όχι ότι δεν μπορεί να το τρέξει το σύστημά μου αλλά είναι ότι η μηχανή γραφικών πάσχει. Με το που ξεκινάει το παιχνίδι είχα 9 καρέ, άλλαξα κάποιες ρυθμίσεις στις υφές πάλι τα ίδια καρέ, ξαναβάζω τις υφές στο extra και ξαφνικά πήγε στα 39-49 καρέ. Έπαιξα το πρώτο επίπεδο τέλεια με όλα (σχεδόν) στο full. Μετά φορτώνει το επόμενο επίπεδο πάλι το ίδιο σκηνικό.

Αν και δεν έχω πάρει ακόμη το παιχνίδι στα χέρια μου για να δω τι παίζει νομίζω οτι η λύση στο πρόβλημα σου αν έχεις κάρτα nvidia είναι να κατεβάσεις τους τελευταίους επίσημους drivers 81.94 οι οποίοι όπως αναφέρεται απο την εταιρία διορθώνουν μεταξύ των άλλων και τα προβλήματα στο QUAKE 4 KAI CALL OF DUTY 2.

Δημοσ.
Αν και δεν έχω πάρει ακόμη το παιχνίδι στα χέρια μου για να δω τι παίζει νομίζω οτι η λύση στο πρόβλημα σου αν έχεις κάρτα nvidia είναι να κατεβάσεις τους τελευταίους επίσημους drivers 81.94 οι οποίοι όπως αναφέρεται απο την εταιρία διορθώνουν μεταξύ των άλλων και τα προβλήματα στο QUAKE 4 KAI CALL OF DUTY 2.

Δεν έχω nVidia και να είχα να είσαι σίγουρος ότι οι drivers θα ήταν το πρώτο που θα κοίταζα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων πάντως!!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το campaign με τους Αμερικάνους διαρκεί περισσότερο αλλά τα 2 προηγούμενα τα τελείωσα πολύ γρήγορα σε επίπεδο hardened .

Δημοσ.

Μπα δε διαρκει πολυ γαμωτο.Σαν τα αλλα campaigns.Kαι εγω τα επαιζα στο προτελευταιο επιπεδο δυσκολιας και δεν κρατησαν καθολου!!!

Δημοσ.

Αφού το CoD τείνει να γίνει και μάλλον έχει γίνει, περισσότερο ΜP παρά SP.... και καλά κάνει (αφού έχουμε και dsl πάλι καλά)

Δημοσ.

Πιάνω για πρώτη φορά Call of Duty στα χέρια μου(ξεκίνησα ανάποδα μάλλον...) και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Το game είναι απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Φοβερή ένταση,κορυφαίος ήχος,φωνές και εφφέ, πανέμορφα γραφικά! Και νόμιζα ότι με έιχε ξεσηκώσει το Doom3! Με το COD2 είμαι συνέχεια στην πρίζα!

Δημοσ.
Πιάνω για πρώτη φορά Call of Duty στα χέρια μου(ξεκίνησα ανάποδα μάλλον...) και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Το game είναι απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Φοβερή ένταση,κορυφαίος ήχος,φωνές και εφφέ, πανέμορφα γραφικά! Και νόμιζα ότι με έιχε ξεσηκώσει το Doom3! Με το COD2 είμαι συνέχεια στην πρίζα!

Έτσι είναι η πρώτη φορά!!!!

Το παιχνίδι είναι κορυφαίο.

Μιλάμε για ΤΟ παιχνίδι....

Δοκίμασε και τα δυο προηγούμενα οπωσδήποτε.... Αλλά πάνω από όλα δοκίμασε το σε MP, όποιο και έχεις το 1 το UO το 2....

εκέι το CoD, απλά, δεν έχει αντίπαλο....

Δημοσ.

Κακό promotion έγινε για αυτό το παιχνίδι. Τι το ήθελαν το "sequel of the best game of 2004" την στιγμή που θα μπορούσαν κάλλιστα να γράψουν "Best game of 2005" ;)???

To παιχνίδι απλά ζωγραφίζει. Φοβερό σε όλα του. Γραφικά,ήχος,ατμόσφαιρα όλα είναι Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α!!!! Και το κυριότερο παρόλη την ποιότητα του καθόλου βαρύ!!!!!!!

Δημοσ.
Κακό promotion έγινε για αυτό το παιχνίδι. Τι το ήθελαν το "sequel of the best game of 2004" την στιγμή που θα μπορούσαν κάλλιστα να γράψουν "Best game of 2005" ;)???

To παιχνίδι απλά ζωγραφίζει. Φοβερό σε όλα του. Γραφικά' date='ήχος,ατμόσφαιρα όλα είναι Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α!!!! Και το κυριότερο παρόλη την ποιότητα του καθόλου βαρύ!!!!!!![/quote']

Κοιτα τα γραφικα ειναι πραγματικα υπεροχα αλλα χρειαζονται ενα δυνατο συστημα για να τα αναδειξει.Η ατμοσφαιρα ειναι για μενα αυτο που ανεδειξε τη σειρα CoD.Στο COD 2 μαλιστα υπαρχει μια αποστολη στην τελευταια campaign που ειναι βραδινη.Συνδυασμος νυχτερινου τοπιο,καταιγιδας και τα rifles να λυσσομανανε!Πραγματικα απιστευτο...

Δημοσ.

Κοίτα αν συγκρίνουμε άλλους τίτλους και αναλογιζόμενοι την ποιότητα σε γραφικά κλπ το παιχνίδι είναι ελαφρύ και σίγουρα με καλό optimization μπορούν να το τρέξουν ικανοποιητικά και κάτοχοι παλαιότερων μηχανημάτων. Ενώ άλλοι τίτλοι...............

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ έχω:

P4 3,0GHz

1024mb RAM

FX5700 256mb

Δεν κοίταξα καν τις ρυθμίσεις. Με το που το έβαλα επέλεξε μόνο του και έπαιζα χωρίς να χάσω καρέ. Σε καμία περίπτωση δεν καθυστέρησε.

Δεν έχω δει τα full γραφικά του αλλά η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρική. Σχεδόν το μυρίζεις το μπαρούτι.

Ειδικά σε φάσεις του όπως εκεί με τους Ρώσους που πηγαίνεις και ξαφνικά βλέπεις έναν να την τρώει την κεφαλιά από sniper και κλ@νεις μέντες και άλλα τέτοια. Επίσης οι μάχες σε έχουν διαρκώς σε εγρήγορση.

Καλά MP και σύντομα στα νετ καφέ κοντά μας για τρελά lan.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...