Wolfidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Το σύστημα υγείας του CoD2 (βλέπε HAlo) είναι αρκετά καλό.... πρώτον δεν σου επιτρέπει να παίζεις γιούργια και όποιον παρει ο χάρος, καθώς μαζεύεις από κάτω τα health pack όταν σκοτώνεις αντιπάλους και έτσι να ξαναγεμίζεις αμέσως, αυτό σε αναγκάζει να είσαι πιο προσεκτικός και δεύτερον αυτό κάνει τον αντίπαλο να προσπαθήσει να σε βγάλει από την "τρύπα" σου γρήγορα, εφόσον ξέρει ότι αν σε αφήσει θα ξαναγεμίσεις.... Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το σύστημα..... Όσον αφορά τα frames, κάτω από 60 (ανεκτό και το 50) έιναι θάνατος για τα μάτια (σαν τα δικά μου...δεν υπαρχουν στον ντουνιά) Δεν το έχω παίξει στο SP, εκτός απο μια φορα γιατί δεν με ενδιαφέρει, αλλά στο MP με όλα στο extra και 2ΑΑ και 2ΑF έπαιζε με 43 frames.... στην αρχή είπα θα το αντέξω αλλά με κούρασε και έτσι έβαλα normal όλα τα textures settings και είμαι μια χαρά τώρα χωρίς να μειώσω τίποτα από τα υπόλοιπα.... Αν τώρα εσύ παίζεις με 40-30-20 fps MP,να ξέρεις ότι έχεις σημαντικό μειονέκτημα απέναντι σε κάποιον παίκτη που παίζει σε dx7 και με 100+ fps... σε βλέπει πιο καθαρά καθώς κινείτε και σε σκοτώνει Μπαμ Μπαμ.... Όλη τη ζημιά, λοιπόν, την κάνουν τα textures... αν είναι στο High ή το Extra (δεν βλεπω διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα δυο) το μηχάνημα μου, στο MP, πέφτει στα 43... ΕDIT Εν το μεταξύ ακόμα και σε 640χ480 που το έβαλα, όσο άφηνα τα textures στο είχα ή High είχα ακριβώς το ίδιο framerate όσο και στα 1024χ768 !!!! ???????????????????? δεν ανέβαινε καθόλου.... ???????
S2Katana Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Και εγω παρατηρησα αυτο που λες Wolfidis με τα fps, σαν να μην κανει ουσιαστικη διαφορα η ανάλυση!Πως βλεπουμε τα fps?Με καποια εντολη απο κονσολα ισως?
cassidy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Για να δεις τα fps γράφεις στη κονσόλα /cg_drawFPS 1
S2Katana Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Λοιπον μου δειχνει 40fps κατα μεσο ορο.Κατα τη γνωμη σας ειναι καλα?Ευχαριστω
Wolfidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 S2Katana Λοιπον μου δειχνει 40fps κατα μεσο ορο.Κατα τη γνωμη σας ειναι καλα?Ευχαριστω Πολύ μέτρια κατάσταση, δυστηχως..... Από 50 και πάνω είναι μια χαρά. Ιδανικό το 60.....
godlike Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Λοιπον μου δειχνει 40fps κατα μεσο ορο.Κατα τη γνωμη σας ειναι καλα?Ευχαριστω Κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν μετράει ο μέσος όρος των fps. Άμα έχεις για παράδειγμα 50fps κατά μέσο όρο και πιάνεις έστω και ελάχιστες φορές 18άρια τότε δεν έχει νόημα. Αυτό που μετράει είναι το κατώτερο όριο των fps. Ποιο είναι το κατώτερό σου όριο;;
cassidy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Τι να σας πω παιδιά, εμένα με ενοχλεί όταν α) ο μέσος όρος είναι κάτω από 40 β) τρώει συχνά βυθίσματα κάτω από 30 Με 9600pro και 1600άρη athlon, τα ψιλοκαταφέρνω σε 1024x768, 2xAA, directx 7. Παίζει πρόβλημα όμως όπου έχει καπνούς και προσπαθώ να τους αποφεύγω. Ακόμα στις πίστες με χιόνια τα α,β δε τα γλιτώνω ό,τι και να κάνω :/ Στις παλιές πίστες πάντως, carentan και dawnville έχω μέσο όρο από 50 και πάνω.
Wolfidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Όντως στις πίστες με τα χιόνια κόβει πιο πολύ απο τις άλλες.... ξέρει κανείς γιατί? Πάντως δεν θα το έβαζα dx7 παρα μόνο αν είχα τεράστιο πρόβλημα με τα fps (MP) .....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Στα χιόνια κόβει περισσότερο, γιατί βυθίζονται τα πόδια και κολλάνε στη λάσπη. :grin:
S2Katana Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 S2KatanaΠολύ μέτρια κατάσταση' date=' δυστηχως..... Από 50 και πάνω είναι μια χαρά. Ιδανικό το 60.....[/quote'] Ok.Eχεις μηπως υποψιν σου καποιες ρυθμισεις που θα βελτιωσουν την κατασταση?Εχω το συστημα της υπογραφης μου.Σε ευχαριστω για το χρονο σου
S2Katana Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν μετράει ο μέσος όρος των fps. Άμα έχεις για παράδειγμα 50fps κατά μέσο όρο και πιάνεις έστω και ελάχιστες φορές 18άρια τότε δεν έχει νόημα. Αυτό που μετράει είναι το κατώτερο όριο των fps. Ποιο είναι το κατώτερό σου όριο;; Το κατωτερο που ειδα ηταν 20 καμια-δυο φορες...
mandipl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 diladi einai kalitero na exeis 60frames kai na thisiaseis to dx9 gia to dx7 para na exeis sto full ta panta kai na eisai stis 25 frames?
godlike Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 ** Tweaks ** Πρόσφατα διάβασα σε έναν tweak guide 2 πραγματάκια που ανεβάζουν τα καρέ. Δυστυχώς δεν έχω το παιχνίδι και δεν τα έχω δοκιμάσει. • There appears to be a fault of some kind with the way the engine applies the texture settings (the r_picmip-based commands). Thus, each time a new map loads up, you can get a noticeable performance boost if you change the r_picmip value from its current value, use the r_applypicmip command, and then reset the r_picmip setting back to its desired value and again use r_applypicmip. This must be done every time a new map loads up, and myshkinbob has created a set of files you can use to do this - see his thread for details. • There is a problem with the r_gpusync command, which should be set to 0 for single card graphics users, however it instead defaults to 3 for all users. Setting this command back to 0 should provide another performance boost for single-card graphics users (SLI users should leave it at 3). You can simply add "+seta r_gpusync 0" (without quotes) to your startup icon(s) if you want to quickly apply this fix, or insert it into your autoexec.cfg file. Όποιος το δοκιμάσει ας μας πει. Source: http://www.tweakguides.com Link: http://www.tweakguides.com/COD2_10.html
cassidy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 diladi einai kalitero na exeis 60frames kai na thisiaseis to dx9 gia to dx7 para na exeis sto full ta panta kai na eisai stis 25 frames? 25 frames είναι μαύρο χάλι. Βάλε το παιχνίδι, κατέβασε κονσόλα και γράψε /com_maxfps 25 και πες μου πως δε πηγαίνει σπαστά. Μη το συγκρίνεις με τα 25 frames που έχουν οι ταινίες pal. Διαφορετικές τεχνικές χρησιμοποιούνται για την προβολή των frames στην αναπαραγωγή ταινιών και διαφορετικές στα video games.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.