NIKOS266 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 re paidia sto multiplayer mou bgazei "error bad key code".ti mporei na sumbainei?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δεν είναι σωστό το key που έχεις βάλει. Είτε το έχεις γράψει λάθος,είτε δεν το αναγνωρίζει το game.
NIKOS266 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 re paidia paizo omos kathimerina!!!auto mou to kenei mono ta bradia!! apo tis 1 to bradu kai meta!!polu spania na bro kapoio server gia na mpo meta tis 1!!!kai to key to exo allaxei duo fores tora teleutaia kai pali ta idia mou kanei!!
Mad_man Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 re paidia paizo omos kathimerina!!!auto mou to kenei mono ta bradia!! apo tis 1 to bradu kai meta!!polu spania na bro kapoio server gia na mpo meta tis 1!!!kai to key to exo allaxei duo fores tora teleutaia kai pali ta idia mou kanei!! Από τις 2 το βραδυ κ μετά δεν μπαίνεις με μουφα κωδικό σε κανέναν σερβερ
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Ποιοί servers είναι αυτοί,και γιατί μπλοκάρουν τους μούφα κωδικούς ειδικά με τα τις 02:00;
Mad_man Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Ποιοί servers είναι αυτοί,και γιατί μπλοκάρουν τους μούφα κωδικούς ειδικά με τα τις 02:00; Πάνω απο 90% , γιατί ο κωδικός σου πριν μπεις στο σερβερ πάει στην ακτιβιζιον κ σου βγάζει bad key η μετράει για να μπεις στον σερβερ μέχρι το άπειρο, υπάρχει ένα κόλπο που περιμένεις 30λεπτα μέχρι να μηδενίσει ο σερβερ κ μετά σε βάζει αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ,το ίδιο γίνεται κ με τα mods με μουφα κωδικό ούτε τα 10κβ δεν πιάνουν
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Σε ελληνικούς servers πάντως ή μπαίνεις ή δεν μπαίνεις. Αν είναι cracked όπως η πλειοψηφία, μπαίνω όποτε έχω προσπαθήσει.
vlachaquito Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Πάνω απο 90% , γιατί ο κωδικός σου πριν μπεις στο σερβερ πάει στην ακτιβιζιον κ σου βγάζει bad key η μετράει για να μπεις στον σερβερ μέχρι το άπειρο, υπάρχει ένα κόλπο που περιμένεις 30λεπτα μέχρι να μηδενίσει ο σερβερ κ μετά σε βάζει αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ,το ίδιο γίνεται κ με τα mods με μουφα κωδικό ούτε τα 10κβ δεν πιάνουν emmm what??? ayto to "kolpo" einai otan ftiaxneis server cracked ton opoion prepei ypoxreotika na perimeneis 30 lepta, oso prospathei dld na kanei ping sta kentrika ths activision..
sotstorm7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 paidia ego exw ena provlima.katevasa to cod2+crack kai ola,alla otan pao na to trexo mou leei error during initilization:failed to to initiliaze renderer:version mismatch..yparxei tropos na to ftiaxw?
haunter_2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Εμένα αυτό το version mismatch μου το πέταξε όταν πέρασα το 1.3 patch και πηγα να παίξω singleplayer.Όταν έσβησα το patch έπαιζε κανονικά.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δυστυχώς το multiplayer κομμάτι του game δημιουργεί προβλήματα στο single σε πολλές περιπτώσεις. Ούτε και γω μπορώ να παίξω single πλέον :-?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.