Προς το περιεχόμενο

p2p clients

doomx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνοντας να βρω με ποιον τρόπο να βρίσκω/κατεβάζω αρχεία, ακόμα δεν έχω καταλήξει σε κάτι με βεβαιότητα.

Torrent: Tomato Torrent.... ελαφρύ και με ευχάριστο gui. Το Azureus το σιχαίνομαι γιατί είναι τρελλό memory hoager

Gnutella: χρησιμοποιώ το Acquisition, γιατί το Limewire σε winXP που το είχα δοκιμάσει δεν μου έδινε αρκετά αποτελέσματα. Το Acquisition βάζει τα mp3 κατευθείαν στο iTunes.

eDonkey: εδώ είναι το μεγάλο μου πρόβλημα. Τώρα χρησιμοποιώ mlMac, αλλά είναι αρκετά αργό και δε δίνει πολλά αποτελέσματα. Μάλλον είναι θέμα ρυθμίσεων, αλλά και στα win ορισμένα clients είναι πιό αποτελεσματικά (μάλλον τυχαίνει στο σύστημά μου να εγκαθίστανται με πιό κατάλληλεσ ρυθμίσεις). Έχω δοκιμάσει και iSwipe αλλά ήταν πιό πολύπλοκο και όχι τόσο αποτελεσματικό.

Εσείς τι χρησιμοποιείτε και τι προτείνετε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To Tomato Torrent είναι μόνο για MacOS. Για το Limewire αναφέρεσαι σε windows; Σε windows δοκίμασε shareaza. Ο,τι καλύτερο! Στο θέμα μας όμως...οι mac users τι χρησιμοποιούν για Gnutella, eDonkey?

Παιδιά γιά τον Μορφέα τι λέτε?Και γιατί έχει πολύ μεγάλη βάση χρηστών?

Τι είναι ο Μορφέας; :-?

Για Torrents χρησιμοποιώ το Bit Torrent και για Gnutella το LimeWire... :neutral:

• 1 μήνα μετά...

Teleutaia dokimazo ton eDonkey2000 client gia mac kai mporo na po oti einai o,ti kalutero apo results kai download pou exo dei gia to antistoixo diktuo. To interface einai ligo off-mac kai travaei arketi CPU (anoigei to fan tou ibook!) alla einai to mono pou vriskei (sxedon) ta panta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...