Shinta Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 An kai exoume sinithisi na grafoume mono arnitika gia ena katastima tha sas po tis entiposeis mou gia to ram-shop pou einai anamiktes kaithos kai gia to plaisio.Prosfata eftiaksa 2 H/Y gia filous.o 1 apo to plaisio kai o alos apo to Ram-shop.O logos tis protimiseis to Ram itan oi diathesimotita ton Mobo gigabyte pou tis theoro aksiopistes logo ergasias mou se net cafe. ---To plaisio paredose to pc mesa se 2 ergasimes ---To ram shop mesa se 10 meres To ram-shop meta apo 2 meres epikinonise tilefonika gia na enimerosei tin elipsi tis gigabyte 6600 256mb kai allakse tin karta me mia XFX 6600 256 meta apo epilogi tou agorasti. Afou irthan ta pc to pc apo to plaisio exe mia X700 anti tis 6600GT pou eixe paragelthei kai me sxetiki eukolia o ypeuthinos mas eipe oti logo elipsis piran tin protovoulia na allaksoun autoi tin karta xoris idopoiisi.Ta sxolia dika sas Telos, i kataskeui tou pc apo to ram shop me ekseplikse afou den ipirxe oute 1 kalodio xima sto case(voithisan kai ta sleeve kalodia tou heroichi).Sto plaisio den ikserana ta ftiaksoun disk gia to controler to sata kai mas eipan na koitaksoume to manual na tous poume ti controler itan stin mobo tis Asus. Auta.
S2Katana Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Νομιζω οτι τα περιγραφομενα πραγματικα περιστικα μιλανε απο μονα τους και δεν χρειαζονται επιπλεον παρατηρησεις...Απλα επιβεβαιωνουν τα δεδομενα!
Palm Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Το θεμα ειναι αν το RAM SHOP θα υπαρχει μετα απο καποιο καιρο... Ενω για το πλαισιο δεν υφισταται τετοιο θεμα.... Και μιλαμε παντα για τις εγγυησεις..μετα απο 1-2-3 χρονια ας πουμε....
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Το θεμα ειναι αν το RAM SHOP θα υπαρχει μετα απο καποιο καιρο...Ενω για το πλαισιο δεν υφισταται τετοιο θεμα.... Και μιλαμε παντα για τις εγγυησεις..μετα απο 1-2-3 χρονια ας πουμε.... Ενταξει κανεις δεν ειπε οτι το πλαισιο ειναι μαγαζακι της γειτονιας , αλλα μη το παρουσιαζουμε οτι ειναι και καμια πολυεθνικη... Η ζωη φιλε ειναι ενα ρισκο... καλυτερα να παρω μια μητρικη που γουσταρω απο ενα μαγαζακι της γειτονιας , και αν τυχει και κλεισει το στελνω με δικα μου εξοδα εξω παρα να φοβαμαι και ν' αγοραζω οτι φερνει το πλαισιο και το καθε πλαισιο. Φιλικα παντα
geoal1973 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 To θεμα με το πλαισιο εχει γινει σιριαλ βρε παιδια οι περισσοτεροι τεχνικοι του ειναι για τα μπαζα. Βεβαια υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα τους τρωει η μεγαλη πλειοψηφια των ασχετων ημιμαθων. Βεβαια με τους μισθους που παιρνουν και την πιεση που τους ασκουν για μεγαλυτερη παραγωγικοτητα ισως να μην φταινε 100% αλλα εχω τυχει σε τεχνικους που δεν ενημερωνοντε για τα νεα δεδομενα του χωρου και προσπαθουν να στο παιξουν οτι ξερουν και απο πανω. Πολλες φορες φταιει και ο πελατης που απαιτει να του συναρμολογισεις συστημα εκεινη τη στιγμη με λειτουργικο και 10 προγραμματα της επιλογης του εγκαταστημενα και το desktop να ειναι οπως θελει εκεινος λες και ξερεις εσυ πως το θελει ο καθενας... Μου ετυχε προχθες τετοια περιπτωση οπου ενας συναδελφος στη δουλεια ηθελε να παρει ενα PC για μια φιλη του και επειδη του δωσανε μια γελοια προσφορα με ρωτησε αν μπορουσα να της φτιαξω εγω ενα. Οταν του ειπα ομως οτι θα το επαιρνε την Κυριακη επειδη ειχα αλλες 2 δουλειες παρομοιες συν εναν πελατη μου που εχει επιχειρηση και θα πηγαινα στη Νεα Μακρη για αρκετες ωρες το Σαββατο, μου ειπε οτι το ηθελε οπωσδηποτε το Σαββατο το μεσημερι και μαλιστα να παω να το συνδεσω και στο σπιτι της κοπελας και να της δειξω και καποια πραγματα!!! Του λεω λοιπον οτι εγω δεν δουλευω ετσι και θελω να παραδιδω τα συστηματα αψογα ρυθμισμενα και τσεκαρισμενα ωστε και ο πελατης να ειναι ευχαριστημενος (και να μου φερει και αλλους) αλλα και εγω να μην τρεχω συναιχεια. Βεβαια πολλοι σκοπιμα κανουν προχειρες δουλειες ωστε καθε φορα που το συστημα εχει προβλημα και τρεχουν να χρεωνουν και επισκεψη. Εγω το βρισκω απαραδεκτο κατι τετοιο και πιστευω οτι στο τελος χανεις τον πελατη και τους γνωστους του και ετσι γινετε και με τα μαγαζια.
bend Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Ενταξει κανεις δεν ειπε οτι το πλαισιο ειναι μαγαζακι της γειτονιας ' date='[b'] αλλα μη το παρουσιαζουμε οτι ειναι και καμια πολυεθνικη...[/b] Η ζωη φιλε ειναι ενα ρισκο... καλυτερα να παρω μια μητρικη που γουσταρω απο ενα μαγαζακι της γειτονιας , και αν τυχει και κλεισει το στελνω με δικα μου εξοδα εξω παρα να φοβαμαι και ν' αγοραζω οτι φερνει το πλαισιο και το καθε πλαισιο. Φιλικα παντα Από τη στιγμή που επεκταθηκέ δυναμικά και στη βουλγαρία και ετοιμάζει επενδύσεις και σε άλλες χώρες στα βαλκάνια θα το θεωρόυσα πολυεθνική. Συμφωνό μαζί σου όμως ότι το μαγαζάκι της γειτονίας σου πολλές φορές είναι καλύτερο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Το θεμα ειναι αν το RAM SHOP θα υπαρχει μετα απο καποιο καιρο...Ενω για το πλαισιο δεν υφισταται τετοιο θεμα.... Και μιλαμε παντα για τις εγγυησεις..μετα απο 1-2-3 χρονια ας πουμε.... mhn 3exname oti to ka8e kommati mesa sto pc exei thn dikia tou eggyhsh...auto eleipe na e3artiomastan apo to magazi pou to agorazoume pantws to Ram Shop yparxei edw kai arketa xronia kai me ton lao pou vlepw na mpainovgainei to kovw oti 8a ante3ei...(ftou ftou na mhn to matiasw)
spirosta Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Shinta συγχαρητήρια για την αντικειμενικότητα (έχεις σκεφτεί να γίνεις δημοσιογράφος?). Πέρσυ πάντως που πήρα pc για φίλο από το πλαίσιο ήταν μια χαρά το κουτί και μάλιστα επειδή κάτι πείραξα δεν μπόρεσα να τα ξανακάνω όπως ήταν. Πάντως γενικά όταν μία επιχείρηση μεγαλώνει τόσο χάνει την προσωπικότητα της και στο τέλος δεν νοίαζει τους υπαλλήλους τι φτιάχνουν και γιατί. Ίσως έχουν αρχίσει να βαριούνται.... ή όντως να είναι άσχετοι.... Αυτό πάντως μόνο κακό μπορεί να κάνει. Αλλά που να το κάνει αφού το 90% των ελλήνων ξέρουν μόνο το πλαίσιο.
mentzik Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Apla mia paratirisi. An kai i nootropia ton anthropon tou RAM Shop mou ti dinei (sou milane sa na eisai apo allo planiti kai eides ypologisti 1h fora sth zoi sou) , to sygekrimeno katastima metraei pio polla xronia zois apo to Plaisio!
eliask Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Paidia perimenete ligo ....Fnac Media Markt etc etc O adagonismos megalonei afou erxodai alysides apo to exoteriko ....Me apotelesma veltiosi timon kai ypiresion .....(elpizo )
dpolal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Όπως είπαν και πριν, όταν ανοίξει και το Μedia Markt τότε να δείτε τί έχει να γίνει...
Shinta Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Apla mia paratirisi. An kai i nootropia ton anthropon tou RAM Shop mou ti dinei (sou milane sa na eisai apo allo planiti kai eides ypologisti 1h fora sth zoi sou) , to sygekrimeno katastima metraei pio polla xronia zois apo to Plaisio! Sigoura etsi sou milane. Opos milao kai ego stous pelates mou(net cafe), giati apla einai enoxlitiko gia ton allo na arxizeis tis orologies kai ta koula gia na pareis mia apantisi "eeeeee???????".Opote arxizeis apo vasi kai aneveneis.kai sto plaisio kai sto ram shop logo agoron me kseroun, kai den mou milane pote etsi.Oxi oti tha to theorousa enoxlitiko afou an autoi kseroun, meta apo 20deutera sizitiseis tha kseroun oti ksereis.
makedon3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Όπως είπαν και πριν, όταν ανοίξει και το Μedia Markt τότε να δείτε τί έχει να γίνει... κανε να πας εκει για service και θα δεις τι καλα θα περασεις! εκει παιζουν μπαλα με γερμανικα δεδομενα και οχι ελληνικα(αλλου για καλο και αλλου για πολυ κακο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.