Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με fleamarket

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρωτα από όλα να είναι γνήσιος γιατί δυστυχώς κυκλοφοράνε πολλά πλαστά.

Σε μια από τις τελευταίες δημοπρασίες της Νομισματικής Ένωσης δόθηκε στα 1200 ευρώ.Αλλά μπορεί να φτάσει και παραπάνω.

Δημοσ.

Sorry,για τήν παρέμβαση....,οι πλαστοί Φοίνικες που υπάρχουν,φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού οταν ειναι πλαστοί.Πανομιότυποι,σχεδον πολυ σπάνια,εως αδύνατον,βρίσκονται.........

Δημοσ.

Πράγματι αυτός ο Φοίνικας που δόθεικε τόσο χαμηλά είχε ένα μικρό σημάδι για αυτό αναφέρω ότι η τιμή του είναι μεγαλύτερη όπως πραγματικά σε αυτό το πολύ όμορφο κομμάτι που δείχνεις.

Δυστυχώς η ομάδα της Βυρητού το 1970 είχε κάνει φανταστικές Replikes με εξειδικευμένη φθορά στο νόμισμα ,ευτηχώς δεν καταφέρανε να κόψουν πολλά κομμάτια και περιοριστήκανε στα άκρως συλλεκτικά και ακριβά νομίσματα,και τέλος εξαρθρωθήκανε από δική τους κουταμάρα.

Δημοσ.

offtopic

τα κατοσταρικα χωρις το λ ποσο πιανουν? εχουν πεσει στα χερια μου καμμια δεκαρια κομματια σειρα καινουρια, τα βρηκα σε ενα παλιο βιβλιο απο καποια μισθοδοσια που τα ειχα φυλλαξει

Δημοσ.

Στήν Δημοπρασία-Νο31-του μεγάλου Γερμανικού οίκου-WAG-,στο Lot5199,ενας ακυκλοφόρητος(ετσι δειχνει η φώτο)φοίνικας,εκλεισε σεα 3.800 ευρώ,με αρχική τιμή εκκίνησης,τα 1.000 ευρώ

σάς στέλνω τις 2 εικόνες,να δείτε το πραγματικά υπέροχο αυτό κομμάτι

http://217.160.36.93/buttkus/imgwag/05199a00.jpg

http://217.160.36.93/buttkus/imgwag/05199r00.jpg

Δημοσ.

Πραγματικά πανέμορφο κομμάτι και θα ήθελα να σε ρωτήσω STEL2 αν έχεις στο αρχείο σου καμιά φώτο με ΚΡΗΤΙΚΟ ΤΑΛΗΡΟ σε UNC κατάσταση.Είχα ένα από μια δημοπρασία στο εξωτερικό (φαινόταν και το τσιγκελωτό μουστάκι του ΠΡΙΓΚ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ του αρμοστή της ΚΡΗΤΗΣ) αλλά δυστηχώς σε ένα φορμάρισμα του δίσκου το έχασα.

Δημοσ.

Για αυτό φίλε ΝΟΜΙΚΕ,αν συγκρίνεις αυτά που κυκλοφορούν,και που κανένα τους δεν εχει μουστάκι,μέχρι F/F+ πάνε...,ουτε κάν VF.Τα κρητικά,οπως και εσύ ξέρεις,ειναι πολυ δύσκολα στις καλές καταστάσεις.Το συγκεκριμένο της φώτο,εχει πουληθεί σε δημοπρασία στήν Αμερική,αντι $15.000

Δημοσ.

Tελικά νομίζω όπως αναφέρεις και εσύ,ότι τα Κρητικά είναι από τα πιο δύσκολα νομίσματα να τα βρείς σε εξαιρετικές καταστάσεις αυτό ίσως ωφείλετε ότι αυτά τα νομίσματα κυκλοφορήσανε για πολλά χρόνια, από ότι ξέρω μέχρι τις 23 ΙΟΥΛΙΟΥ του 1929 από το 1901,δεν υπήρξαν νέες κοπές μετά την αρχική και χρησιμοποιήθηκαν και στην υπόλοιπη Ελλάδα και μετά την ενσωμάτωση της ΚΡΗΤΗΣ το 1913.

Από ότι παρακολουθώ σε πολλές δημοπρασίες αυτή η έλειψη καλών Κρητικών νομισμάτων έχει αβαντάρει και ανεβάσει και την αξία και των πιο χαμηλών καταστάσεων ποιότητας νομισμάτων παρασύρωντας αναγκαστικά τις τιμές τους πιο ψηλά.

Δημοσ.

Eετσι ειναι...,αν είσαι πάντως αυτός που νομίζω στο Fleamarket,εχε υπόψιν σου,οτι τα Τάλληρα,ειναι 900% ΑΣΗΜΙ,και οχι 835% που τα αναφέρεις.Αυτό,μόνο για τα Τάλληρα.Ολα τα αλλα,ειναι 835%

Δημοσ.

'Exεις δίκιο αλλά στο copy και past στην δημιουργεία της καταχώρησης μου ξέφυγε η αλλαγή και η διαφορά αυτή από τα υπόλοιπα Κρητικά ασημένια.Σε ευχαριστώ για την επισήμανση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...