Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με fleamarket

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να μην ανοιγω νεο topic το ποσταρω εδω...

τα επαιξε το flea?

εβαλα 2 αγγελιες για ακινητα και μου βαζει οτι τιμες θελει.

πατησα κανονικα τις τιμες (50000 και 130000 ευρω αντιστοιχα) και αυτο μου εβγαλε (15736 στη μια και στην αλλη 1076 ευρω!) μαλιστα η μια εχει λεει πουληθει στα 15736!πλακα κανουν ασφαλως αφου δε το χαριζω το σπιτι αλλα το πουλαω!:razz:

εστειλα και mail στο administration team μπας και διορθωθει το bug.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γίνετε μία μεγάλη προσπάθεια στο fleamarket με δημοπρασίες αγάπης για το ίδρυμα για παιδιά "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" τέτοιες κινήσεις όσοι έχουμε την διάθεση και την δυνατότητα ας τις ενισχύσουμε ό σκοπός είναι ιερός και η πρωτοβουλία αξιέπαινη.

http://www.fleamarket.gr/category.cfm?categoryID=393&type=1

Δημοσ.

μια ερωτηση περι flea. ειναι αξιοπιστο κατα το register να βαλεις τα ακριβη προσωπικα δεδομενα (τηλ, οδο κλπ)? ειμαι φρεσκος στο ολο θεμα και θελω να κανω καποια αγορα.

Δημοσ.
μια ερωτηση περι flea. ειναι αξιοπιστο κατα το register να βαλεις τα ακριβη προσωπικα δεδομενα (τηλ, οδο κλπ)? ειμαι φρεσκος στο ολο θεμα και θελω να κανω καποια αγορα.

Ασχολούμε πάνω από δύο χρόνια με δεκάδες αγορές και πωλήσεις στο fleamarket με το παραμικρό πρόβλημα.

Οπωσδήποτε πρέπει να δώσεις τα σωστα στοιχεία αλλιώς θα έχεις πρόβλημα με τις συναλλαγές σου και μπορεί να σου απαγορευτεί και η χρήση με παροχή ψευδών στοιχείων.

Δημοσ.

Γειά σας. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνεις την προσφορά σου στο τελευταίο λεπτό όπως νομίζω οτι γίνετε στο ebay. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Έχω αγοράσει και έχω πουλήσει αρκετά πράγματα στο fleamarket.

1. Είναι δωρεάν, οπότε δεν πρέπει να γκρινιάζουμε.

2. Δεν χρειάζεται να κόψει κάποιος τιμολόγιο ή απόδειξη (τουλάχιστον για τα μεταχειρισμένα).

3. Για το κόστος μεταφορικών:

http://www.elta.gr

http://www.acscourier.gr/timok.pdf

Δημοσ.

Αυτή την περίοδο γίνετε ,μαζί με όλη την υπόλοιπη αυξημένη κίνηση στις συναλλαγές και η μεγάλη και αξιέπαινη φιλανθρωπική προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τα παιδάκια,οπότε πρέπει να δείξουμε τουλάχιστον σε κάποιες καθυστερήσεις λίγη κατανόηση και υπομονή.

Δημοσ.

Γεια και παλι δεν μου απαντησε κανεις αν υπαρχει προγραμμα να κάνεις την προσφορά σου στο τελευταίο λεπτό στο fleamarket όπως γίνετε στο ebay. Ευχαριστώ

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ παντως στο ebay κατι υπαρχει και γινετε βαζεις ενα ποσον και κανει την προσφορα στο τελευταιο λεπτο αν υπαρχει μεγαλυτερη βεβαια εχασες η αυτοματη τιμη δουλευει αλιως

Δημοσ.

Εργαλείο για παρακολούθηση δημοπρασίας έχει το fleamarket αλλά πρόγραμμα για χτύπημα στο τελευταίο λεπτό δεν υπάρχει.Πιστεύω όμως ότι όλη η μαγεία της δημοπρασίας είναι ο αγώνας που κάνει κάθε χρήστης στα τελευταία δευτερόλεπτα για το τελικό νικηφόρο χτύπημα ,και ότι άλλο μεσολαβεί σβύνει αυτή την όμορφη εικόνα.

Έχει τύχη να ξενυχτήσω για κάποια δημοπρασία και στα τελευταία δευτερόλεπτα που ο καθένας πίστευε ότι είναι άνετος να εμφανίζονται από το πουθενά άλλοι έξι χρήστες και να γίνεται χαμός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...