FISHERMAN Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Σήμερα επιτέλους η ΕΙΖΟ crt παρέδωσε το πνεύμα της!!! Κακό σκυλί ψόφο δεν είχε...οπότε η ανάγκη αγοράς οθόνης κρίνεται επιτακτική.TFT δεν ήθελα με τπτ παραμόνο 19" και με dvi αλλά που γκαφρά. :???: Σήμερα είδα αυτή την LG κάπως αρέστηκα.19" crt δεν χωράει γμτ στο γραφείο μου.Αυτή είναι 17" αλλά έχει dvi σε λογικό κόστος.Εσείς τι λέτε...? # Τύπος Οθόνης: Έγχρωμη TFT LCD # Μέγεθος Ορατής Επιφάνειας: 17''. # Προτεινόμενη ανάλυση: 1280x1024 στα 75 Hz # Μέγεθος κουκίδας: 0.264mm. # Χρόνος απόκρισης: 8ms # Γωνίες θέασης: Οριζόντια: 160 μοίρες, Κατακόρυφα: 160 μοίρες. # Κοντράστ: 500:1. # Φωτεινότητα: 250 cd/m2. # Είσοδος Σήματος: Αναλογική 15pin D-Sub, Ψηφιακή DVI # Οριζόντια συχνότητα: 30-83 kHz. # Κατακόρυφη συχνότητα: 56-75 Hz. # Αλλα Χαρακτηριστικά: Ρύθμιση tilt, pivot, height adjust με δυνατότητα περιστροφής γύρω από τον κάθετο άξονα 360 μοίρες. Προδιαγραφές: TCO 99, ISO 13406-2, TUV-GS, SEMCO, FCC-B, UL, CSA. # Εγγύηση: Zero-Pixel για 3 χρόνια On-Site στο χώρο σας σε όλη την Ελλάδα από την Alman (τηλ 210 - 2409150). Για παιχνίδια με την 6800 και πολλέςςςςς ώρες στο νετ όπου πρέπει να έχεις κάτι ξεκούραστο μπροστά σου..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 xamhlo contrast, oxi toso kales gwnies 8eashs, metria poiothta xrwmatwn logo TN Panel kai opws kai na to kanoume ypshlh timh gia 17ara TFT me TN Panel... apo thn allh Zero Pixel eggyhsh... tespa esy apofasizeis
spiraki Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Είναι λίγο ακριβή αλλά έχει και το DVI. όσο για χρώματα, αντίθεση, γωνίες θέασης... μην τα κάνουμε τραγικά τα πράματα. Τίποτε δεν είναι τέλειο και τα πάντα εξαρτώνται από το τι δίνει ο καθένας. Με το να προτείνουμε οθόνες των 600+Ε δεν κάνουμε τίποτε αφού οι περισσόεροι δεν έχουν να τα δώσουν. Κατα τα άλλα μια χαρά οθονούλα.
overclocker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Φιλαράκι, στα λεφτά που βλέπω ότι θέλεις να δώσεις θα σου προτείνω να δεις και την SAMSUNG SM730 BF. -Διαγώνιος 17'' -Κόκκος 0.264mm -Ανάλυση 1280 x 1024 -Φωτεινότητα 300cd/m2 -Αντίθεση 600:1 -Χρόνος Απόκρισης 4ms -Γωνία Θέασης 160 -DVI -Πιστοποιήσεις TCO99 -Εγγύηση 3 έτη -Πρόσθετα Χαρακτηριστικά 3.6 kg Βγαίνει γύρω στα 320€ τελική τιμή και προσωπικά νομίζω ότι είναι συνολικά καλύτερη από την LG που αναφέρεις πιο πάνω. Αν μπορείς φυσικά πριν αγοράσεις οτιδήποτε δες το από κοντά με τα μάτια σου. Αυτά... Άντε και όταν ξεμπερδέψω με την δουλειά θα τα πούμε και από κοντά...! -
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 spiraki analogws...gia merikous fainontai tragika ta kammena pixels...se mena oxi...anti8etws mou fainontai tragika auta pou anafera pio panw
StAkIS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 xamhlo contrast' date=' oxi toso kales gwnies 8eashs, metria poiothta xrwmatwn logo TN Panel kai opws kai na to kanoume ypshlh timh gia 17ara TFT me TN Panel... apo thn allh Zero Pixel eggyhsh... tespa esy apofasizeis [/quote'] !! Ε όχι και χαμηλό κοντράστ ή γωνίες θέασης! Και χρώματα??!! Λοιπόν σχετικά με την σειρά ΧΧ80Q έχω εντελώς αντίθετη άποψη μιας και έχω στην κατοχή μου 2 από τα συγκεκριμένα. 1780q και 1980q, και επιτρέψτε μου να πω πως είναι κορυφή τόσο στην ποιότητά της όσο και στο design το οποίο είναι ένα "διαμάντι"! Άσε το 0 pixel guarantee. Αυτό που το πατε; Η Samsung έχει εγγύηση για 7 καμμένα πιξελ και πάνω! Και η πλάκα είναι ότι αγόρασα μια SAMSUNG πρόσφατα για έναν γνωστό μου και η οθόνη του έχει 2 καμμένα pixel! Όσο για τα specifications των δύο οθονών θα πρότεινα καλύτερα να τις δείτε δίπλα δίπλα και σωστά καλιμπραρισμένες και θα καταλάβετε αμέσως την διαφορά! Ο κάθε κατασκευαστής έχει τον δικό του τρόπο μέτρησης και παρουσίασης των χαρακτηριστικών μιας οθόνης προκειμένου να "πείσει" πιθανούς αγοραστές! Αυτή είναι φιλικά η γνώμη μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 xmm apo pote ta kammena pixels rixnoun thn poiothta twn xrwmatwn, to contrast, tis gwnies 8eashs kai den to phra xampari? gia na les oti autes oi o8ones me TN Panel einai koryfh (dld oti den yparxei OUTE ENA montelo kalytero apo autes) profanws 8a agnoeis thn ypar3h twn PVA/MVA Panels me xamhlo responce time...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.