46+2 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Ψάχνω να βρω topic για την ταινία και δεν βρίσκω. Μπορεί να μου ξέφυγε. Αν όχι ,μου κάνει εντύπωση! Εγώ την περίμενα πως και πως!! Όχι μόνο σαν την νέα ταινία του Gus Van Sant αλλά και για το θέμα της. Είναι μια ταινία γεματη κώδικες όπως και κάθε ταινία του, άλλωστε. Στιγμες , αντικείμενα και ονόματα από τη ζωή του σκηνοθέτη έχουν μπει στην ταινία. Ακόμα και η επιλογή του πρωταγωνιστή έχει μεγάλη σημασία. Είναι λίγο αργή αλλά νομίζω πως έτσι έπρεπε να είναι. Υπέροχα πλάνα!!! Είναι μια σκηνή που κυριολεκτικά μπαινεις μέσα στην οθόνη!! Τι να πω!!! Όσοι δεν την έχετε δει σπεύσατε! Είναι εμπειρία ,που σε φέρνει πιο κοντα με το είδωλο της grunge, το είδωλο της γενιάς του '90 και γενικά με κάθε ροκ είδωλο που υποφέρει εξαιτίας αυτής του της ιδιότητας! ps:Στα forum του εξωτερικού έχει γίνει πανικός!
Godfath3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 To είδε ένας συμφοιτητής μου και μου είπε γιαυτή την σκηνή...Περιμένω να δώ αν θα προβληθεί στο Ηράκλειο...το ελπίζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.