Vasilisxd Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 ...Internet Cafe το εξής : Κάθε φορά που ανοίγει το PC επανέρχονται οι αρχικές ρυθμίσεις. Όλα τα προγράμματα που έχουν εγκατασταθεί επιπλέον από χρήστες δεν υπάρχουν πια. Το Start Μενού έχει την ίδια αρχική μορφή, όσες φορές και να το αλλάξεις και όλα αυτά με ένα Restart. Μου θυμίζει κάτι από Live Cd και όχι από Ghost γιατί εάν ήταν Ghost θα αργούσε αρκετά να Boot-άρει. any ideas ?
zaplin Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 γινεται με ειδικη καρτα που προστιθεται εξτρα στο pc!
alerasta Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Το Ghost το κάνει, το GoBack το κάνει, Το Deep Freeze το κάνει και δεν ξέρω πόσα προγράμματα ακόμα, γιά hardware λύσεις δεν ξέρω αλλά δεν αποκλείεται.
xkokos77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 einai kathara thema hardware. Einai mia karta opos proanafere kai o filos mas pio pano opou se epanaferei stis arxikes rithmiseis pou esi exeis kanei otan kaneis reset to pc. Den thimame tin onomasia tis alla thimame peripou oti tin agoraza peripou 33 + fpa
alerasta Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 einai kathara thema hardware. Ε, καλά μην παίρνεις και όρκο... Στο Norton GoBack η επιλογή λέγεται Autoback και στο deep freeze αυτή είναι η όλη λειτουργία του. Δεν αμφιβάλω πως υπάρχουν και hardware λύσεις αλλά σίγουρα έχω δεί software λύσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 synh8ws hardware einai...px ta PC sta bnb exoun mia karta pou kanei olh thn douleia...
MariaTs. Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Mην ξεχνάτε πως στα περισσότερα NetCafes κάνουν χρήση του Deep Freeze που κάνει αυτό ακριβώς που ανέφερε και έχει σχετική απορία ο Vasilisxd.
victz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Υπαρχει μια καρτουλα που λεγεται HDD Sheriff. Το εχω δοκιμασει εδω στα public pcs και δουλευει τελεια..
dtkos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 PC Recovery card, μπορώ να σου στείλω και το user manual αν θέλεις για να καταλάβεις ακριβώς πως δουλεύει.
songless_bird Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 PC Recovery card, μπορώ να σου στείλω και το user manual αν θέλεις για να καταλάβεις ακριβώς πως δουλεύει. Παιρνει χρονο για τη διαδικασια επαναφορας? Πχ αρκει ενα τυπικο restart? Γιατι σε οσα νετ καφε δουλεψα το deep freeze ειχανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.