gv Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Ο πρώτος μου WD κάρφωσε μετά απο περίπου ένα χρόνο και ο αντικαταστάτης πάλι WD δέν έχει κλείσει χρόνο καλά καλά και ανοιγοκλείνει όποτε του αρέσει...Η προσωπική σου άποψη' date=' απ΄τη δικιά μου εμπειρία, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο[/quote'] i diki mou me vriskei anti9eto ... exo 4 wd (20, 80, 80, 120Gb) xronia tora kai den exo kanena provlima ... 9eoro pantos oti o kalyteros skliros gia storage einai autos me ton megalytero logo (xronos egiisis/timi) kai o pio a3iopistos o "back-up". gia to OS o WD raptor ...
plpapadopoulos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Samsung exw parei 4 80arhdes ki exw steilei tous 2 pisw. Den ksanasxoloumai me Samsung, tous edwsa (tous 2 pou paizane kai tous 2 pou hr8an apo RMA)se ena filo pou h8ele apla na ftiaksei ena deytero PC me RAID 0+1 me kostos kseftila kai hsyxasa...
talos_2002 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Γιατι πολυ απλα οταν λες και ο ιδιος οτι χρησιμοποιεις χρονια[/b'] seagate αλλα προτεινεις samsung , δεν ''ακουγεται'' πολυ σωστο . Σαν να έχεις δίκιο γι' αυτό. Το είπα επειδή μια ζωή παίρνω seagate λόγω χαμηλού 8ορύβου, αξιοπιστίας κατά την διάρκεια χρήσης τους από εμένα, λογικών θερμοκρασιών, των αποτελεσμάτων που βλέπω στα συγκριτικά τεστ που με ενδιαφέρουν και γενικά από την ικανοποίηση που είχα όσα χρόνια τους χρησιμοποιώ. Λέω πως προτείνω samsung επειδή και εξίσου, αν όχι περισσότερο, αθόρυβοι είναι, πιο ψυχροί, πολύ γρήγοροι στα τεστ που δεν γίνοντε με μετροπρογράμματα (benchmarks) και κυρίως βλέποντας την αξιοπιστία που δίχνει καθημερινά, χρόνια τώρα, ένας 20gb στα βάρβαρα χέρια ενός πολύ στενού φίλου. Για αυτο και ειχες αυτες τις αντιδρασεις στο ποστ σου. Κατάλαβα. Ήταν δικαιολογημένες. Σχετικα με το ψευδωνυμο σου , μιας και το'γραψα στα ελληνικα , ειπα να το γραψω ετσι οπως ξερω οτι γραφεται (με ω δλδ) . Το έχω δει γραμμένο και με τους δυο τρόπους, οπότε να σου πω την αλήθεια, ούτε εγώ είμαι σίγουρος πώς γράφεται!
anna_tz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 thelw enan segeate 120GB paidia tha kanei thorybo ? ton thelw gia ekswterikh xrhsh dinei 5 xronia egyhsh! ti lete ?
polaki Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 i diki mou me vriskei anti9eto ...exo 4 wd (20' date=' 80, 80, 120Gb) xronia tora kai den exo kanena provlima ... 9eoro pantos oti o kalyteros skliros gia storage einai autos me ton megalytero logo (xronos egiisis/timi) kai o pio a3iopistos o "back-up". gia to OS o WD raptor ...[/quote'] Ο ράπτορας σε χέρια φίλου μου 2 χρόνια, με ότι καφρίλα μπορείτε να φανταστείτε και δεν εχει βγάλει κιχ... Απτην άλλη κάνει και 3 φορές τα λεφτά ενός άλλου στα GB του.... Ειναι και μισό κιλό ποιο βαρύς! Επίσης έχει 5 χρονια εγγύηση αντί για 3 που εχουν οι αλλοι της WD!
LL_NEO Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 ναι αλλά καλύτερα ο 74άρης διότι είναι πιο αθόρυβος... (@paschalia) μυαλά
varthol Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Πάρε 200αρη οτι νάναι αρκή να τον υποστηρήζη το Bios τπυ PC σου.Και service pack 2 Κόστος κάτω απο 100 ΕΥΡΟ.
paschalia Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δυστυχως ( ή ευτυχως ,αναλογα την περισταση) αγαπητε LL_NEO τα μυαλα ειναι κατι που δεν μπορουμε ευκολα να τ'αλλαξουμε . Ευχαριστω παντως για την προταση σου , καθως και τους υπολοιπους που προτειναν καποια λυση .
plpapadopoulos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 thelw enan segeate 120GB paidia tha kanei thorybo ? ton thelw gia ekswterikh xrhsh dinei 5 xronia egyhsh! ti lete ? Se ti kouti 8a ton valeis? Exei shmasia giati orismena fthnokoutia prosferoun aneparkestath psyksh kai polles fores ki asta8h trofodosia, pragma pou odhgei se kopwsh kai katastrofh twn hlektronikwn merwn pollwn diskwn pou zestainontai...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.