Προς το περιεχόμενο

poios sklhros axizei?

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ego skeftome gia enan maxtor 300gb 16mb cache apo eshop sta 142 euro, ikariotis mipos na ton deis kai esi?

8elo na kano 2 erotiseis

a)fantazome i sata 2 diskoi einai kai backward compatible me sata mobo

b)mipos 8a pezei kanena agxos me tin mitriki na anagnorisei disko 300gb?

mia dfi lanparty exo me nforce2

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

α) και βέβαια! (χωρίς να περιοριστεί η απόδοσή τους από το SATA 1)

β) καμία μητρική που υποστηρίζει SATA δεν έχει τέτοιο πρόβλημα

offtopic: γειά σου φίλε irmscher!

Δημοσ.

Seagate + Kalh psyksh = Aristh taxythta, poiothta kai makrozwia.

Western + O,ti kai na kaneis = Kapoia stigmh sto mellon 8a kanei "klak" :)

Maxtor = Makrya ki agaphmenoi...

PS: Proswpikh gnwmh vevaia ta parapanw... Apla ayth thn periodo (ki edw kai 2 xronia), 8a phgaina gia Seagate disko. Ta ofelh polla, alla 8elei ki analogh frontida (psyksh). That;s all;)

Δημοσ.

Μιας και ο δισκος μου εχει γεμισει εντελως μαλλον ειναι ωρα για μια αναβαθμιση .

Απο οτι ειδα σε ολα τα παραπανω ποστς , οι seagate εχουν τις πρωτιες στους δισκους , οποτε προς τα εκει κλινω .

Καθοτι μεχρι στιγμης δεν ειχα ασχοληθει ενεργα με τα του πισιου μου - ειναι η πρωτη φορα που θα το κανω , καλη μου τυχη - ηθελα να ρωτησω αν θα πρεπει να αλλαξω και κατι αλλο ? (μιας και απο οτι διαβασα υπαρχει η πιθανοτητα ασυμβατοτητας με κατι απο την υπολοιπη συνθεση )

Δημοσ.

Αν και χρόνια με Seagate, θα έλεγα πάρε Samsung.

Για να έχεις τα αυτιά σου ήσυχα και να μη νοιάζεσε για ψύξη σκληρού και μακροζωία.

Δημοσ.

Ta Samsung ta exoune oloi gia soles sta papoutsia... To 80% twn Samsung xtypaei se poly kosmo. Pio prosektikoi sta posts alloi fora as einai kapoioi gia na mhn pairnoun sto laimo tous kosmo. Giati ti na to kanw an xasw data apo disko pou xtyphsei, prokeimenou na glytwsw liga decibel sto 8oryvo...

Δημοσ.

Δεν τιθεται θεμα ποιον δισκο θα παρω .

Οπως ανεφερα , κλινω προς seagate .

Ταλως 2002 μια απορια .

Διαβασες καποιο απο τα παραπανω απο εσενα ποστς ή οχι ?

Δημοσ.

Western + O' date='ti kai na kaneis = Kapoia stigmh sto mellon 8a kanei "klak" :)

[/quote']

Ο πρώτος μου WD κάρφωσε μετά απο περίπου ένα χρόνο και ο αντικαταστάτης πάλι WD δέν έχει κλείσει χρόνο καλά καλά και ανοιγοκλείνει όποτε του αρέσει...

Η προσωπική σου άποψη, απ΄τη δικιά μου εμπειρία, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο

Δημοσ.
Ταλως 2002 μια απορια .

Τάλος, με όμικρον παρακαλώ. Για την υπογράμμιση δεν σκάω.

Διαβασες καποιο απο τα παραπανω απο εσενα ποστς ή οχι ?

Όλα. Γιατί; Επειδή δεν ανέφερε κανείς τους Samsung ή επειδη κάποιοι κάνουν τις στατιστικές τους μελέτες;

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω plpapadopoulos.

Δημοσ.

Γιατι πολυ απλα οταν λες και ο ιδιος οτι χρησιμοποιεις χρονια seagate αλλα προτεινεις samsung , δεν ''ακουγεται'' πολυ σωστο .

Για αυτο και ειχες αυτες τις αντιδρασεις στο ποστ σου .

Σχετικα με το ψευδωνυμο σου , μιας και το'γραψα στα ελληνικα , ειπα να το γραψω ετσι οπως ξερω οτι γραφεται (με ω δλδ) .

Δημοσ.
Ta Samsung ta exoune oloi gia soles sta papoutsia... To 80% twn Samsung xtypaei se poly kosmo. Pio prosektikoi sta posts alloi fora as einai kapoioi gia na mhn pairnoun sto laimo tous kosmo. Giati ti na to kanw an xasw data apo disko pou xtyphsei, prokeimenou na glytwsw liga decibel sto 8oryvo...

Μην είσαι τόσο σίγουρος,για samsung μόνο καλά λόγια θα πω τόσο στην ταχύτητα όσο και στον θόρυβο.Αυτόν τον μήνα θα αγοράσω τον τρίτο μου samsung.Τον ένα θα τον δώσω σε φίλο μου που και αυτός πολύ ευχαριστημένος με samsung είναι. :wink:

Πέρσι στο γερμανικό chip oι samsung στα 160 gb είχαν την πρωτιά στα τεστ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...