Προς το περιεχόμενο

poios sklhros axizei?

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hrthe h wra kai egw na parw enan sklhro kai na afhsw pisw mou ron 40 wd pou eixa mexri twra,me endiaferei h sxesh timhs/apodoshs,dhl eyro-taxythta-axiopistia

an gnwrizete kante mou protaseis eite se sata eite sata2 eite ide.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω παλι wd θα αγοραζα :) Πηγα για ενα διαστημα στους seagate και παρατηρησα οτι κανουν ενα εκνευριστικο ηχο που η seagate λεει οτι ειναι λογικο και οτι θα το κανει μεχρι να φτασει τις 6000ωρες λειτουργιας :(

Παρε ενα sata wd 80αρι και θα εισαι μια χαρα :)

Δημοσ.
Na eimaste ligo pio sovari...KANOUN THORIBO H SEAGATE...apo pote exeis na agorasis disko SkYwaLkGR?

LOL! Με εκανες και γελασα , οταν απαντας σε μενα να προσεχεις τι λες

Τεσπα , προς απαντηση σου

Seagate Barracuda 7200.7

200Gbytes

Model: ST3200822A

SN : 5LJ1LDXX (αν θελεις και τα δυο τελευταια ψηφια του σειριακου pm me)

Firmware : 3.0.1

Date Code : 05377 Site Code : WU

Εχω 2 θελεις ενα?

R00ki3 :P

Δημοσ.

Δύο seagate 80άρηδες που έχω σε raid0 πάντως δεν ακούγονται. Απο κει και πέρα βέβαια ο κάθε ένας έχει διαφορετικά επίπεδα ανεκτικότητας στο θόρυβο, αν και είχα την εντύπωση ότι γενικώς οι seagate είναι πιο αθόρυβοι.

Για να το λέει όμως ο skywalkgr τον πίστεύω, κυρίως στο ένα χρόνο που αποστασιοποιήθηκα, λογω στρατού πολλά μπορεί να άλλαξαν.

Δημοσ.

@LL_NEO : Ευχαριστω πολυ για τα λογια σου :)

Παιδια εγω ΔΕΝ ειπα οτι κανουν θορυβο οι seagate , ειπα οτι καποιες στιγμες (οταν ειναι σε idle mode - δηλαδη δε διαβαζουν) κανουν ενα περιεργο ηχο που η κατασκευαστρια εταιρια λεει οτι ειναι φυσιολογικος αλλα επειδη εγω τους δισκους τους δουλευω σε εξωτερικες θηκες ακουγεται απιστευτα ενοχλητικα.

Εχω δυο ιδιους δισκους 200gb seagate , και κανουν ακριβως το ιδιο πραγμα.

Προσφατα (26/09/2005) καποιος ανοιξε στο storage review ενα θεμα σχετικα με το "προβλημα"

http://forums.storagereview.net/index.php?showtopic=20837

Δημοσ.

Εμένα παιδία ο WD20000JD έχει αρχίζει να ακούγεται καμπόσο τώρα τελευταία.

Ιδίως όταν ανοίγω φάκελο με μουσική ακούγεται λές και σκάβει την γη να βρεί τα αρχεία.

Ίσως να φταίει που άλλαξα το κουτί και δεν έχει τόσο καλή ηχομόνωση όπως το παλίο γιατί απο τότε είναι που τον ακούω.

O WD800JD είναι αρκετά ήσυχος προς το παρόν.

Δεν έχω δουλέψει άλλον σκληρό για να ξέρω διαφορές :(

Δημοσ.

@Italos20v: καλη φαση αυτο που προτεινες αλλα η εφαρμογη που το κανει ειναι εκδοση 0.1? μηπως να περιμενουμε λιγακι? εκτος αν ξερεις κανενα αλλο προγραμμα που μπορει να κανει ελεγχο και αλλαγη στο acoustic mng.

Δημοσ.

Με σειρά εγγύησης:

Seagate

Maxtor-WD

Με σειρά θορύβου (ησυχος προς θορυβώδης)

Seagate

WD

Maxtor

Με σειρά αξιοπιστίας (από τη δική μου εμπειρια η οποία δεν αντικατοπτρίζει την προτίμησή μου όμως)

Maxtor

WD-Seagate

Με σειρά θερμοκρασίας (δροσερος προς ζεστός)

WD

Seagate

Maxtor

Οι τιμές είναι ίδιες σχεδόν για όλους. Οπότε αποφασίζεις με βάση τα υπόλοιπα κριτήρια.

Υ.Γ. Το acoustic managament μειώνει το seek time (άρα και τις επιδόσεις) του δίσκου...

Δημοσ.

Na eimaste ligo pio sovari...KANOUN THORIBO H SEAGATE...apo pote exeis na agorasis disko SkYwaLkGR?

LOL! Με εκανες και γελασα ' date=' οταν απαντας σε μενα να προσεχεις τι λες

Τεσπα , προς απαντηση σου

Seagate Barracuda 7200.7

200Gbytes

Model: ST3200822A

SN : 5LJ1LDXX (αν θελεις και τα δυο τελευταια ψηφια του σειριακου pm me)

Firmware : 3.0.1

Date Code : 05377 Site Code : WU

Εχω 2 θελεις ενα?

R00ki3 :P[/quote']

Δυο Seagate Sata 120GB σε raid 0 που έχω (αγορασμένοι πριν 3 μήνες, βαριέμαι να ψάχνω λεπτομέριες) ακούγονται τρελά όταν διαβάζουν ή γράφουν. Έτσι ενώ δεν ακούγεται τόσο η idle λειτουργία τους σκάβουν πολύ δυνατά. Αθόρυβοι πάντως ΔΕΝ είναι.

Δημοσ.

molis eida enan wd sto plaisio sta 130eyra,einai 250 gb sata 2 kai 16mb cache.einai kalh timh?h apodosh?exw sata aplo omws skeftomai pws tha mhnei se bathos xronou,h diafora einai emfanhs metaxy 8 kai 16 mb?apo ton wd 40gb 8mb pou exw tha dw diafora sth taxythta?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...